jenkensen kırmızı gördü penaltı 7-2 olcak
jenkensen kırmızı gördü penaltı 7-2 olcak
jenkinson muşbu arada faul dışarda
ManU yeter artık ayıp ediyosunuz.Bugün Londra başkentliği Manchester'a verse kimse itiraz etmez.
![]()
Nasri kariyerim için City'i seçtim demekte pek haksız değilmiş. Arsenal'de kalıp Manchester'dan 6 tane yiyeceğine hem City'de birbirinden kaliteli oyuncularla birlikte oynuyor hem de daha güzel para alıyor.
Bugün City Tottenham karşısında muhteşem oynadı. 4-0'dan sonra zorlasalardı farkı daha da açabilirlerdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
penaltı bu kez 7 geliyo![]()
ve gol 7-2 oldu rooney hattrick yaptı
7-2. Tarihi maç
Just roo it7-2
Tahmin ediyorum Wenger'in sezon sonu artık sonu gelir.
Manchester 12 Londra 3.![]()
Wengerin Sonu Geliyor Artik Galiba..
Van Persie O kolaycik penaltiyi kacirmasaydi mac su an farkli yerlerdeydi
Szczęsny e yazık oldu cidden çok iyi bi kaleci olabilcek bi adamın kariyerinde 7 gol yemesi gerçekten kötü
ashley young müthiş attı acııyın az insafınız olsun ya 8-2 tuttuğum 3 takımın 2 si fark yedi manchester takımlarından
8-2? sakin ol man utd.
Wenger ne olacak merak ediyorum![]()
bitti işkence 8-2 bu saatten sonra forza chelsea diyorum![]()
8-2 bitti oha oha oha manchester dagitti resmen ama hic bir zaman bitmicek icimdeki arsenal sempatisi![]()
Szczęsny ye yazık cidden bu takım yüzünden adamın kariyerine 8 gol yediği bi maç eklendi
Arsenal eski Arsenal degil artik, ya sonu Leeds gibi olursa diyor bazi arkadaslarim ama o isin sakasi tabi, koskoca Arsenal Leeds'in haline dusecek degil ya, para bol nasilsa.
RT @emregonlusen: İngiltere PL'de günün bilançosu Manchester:13-Londra:3
Arsene Wenger: 8 yiyen takimlar sampiyonlar ligine alinmamali
alex ferguson: "birkaç maçtan yola çıkıp arsene'in bu kulübe neler kattığını unutacak insanlar çıkacaktır. bu, adaletsiz bir yaklaşım olur."
Once a Gunner always a Gunner - we will be back.
emmanuel eboue
"Average age of today"s starting 11s: Man Utd 23 v Arsenal 23.6. Quality youth vs Average youth. The Arsenal myth exposed.
Case Closed."
Bu maçta Arsenal'in yaş ortalaması Manchester'ın üstündeymiş. Kaliteli gençler, vasat gençlere karşı. Arsenal efsanesi çöktü denmiş.
Beşiktaş'ın Liverpool maçından sonra böyle bir demeci vardı.O hafta onlar da Slavia Prag'ı aynı skorla yenmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.