Üye oldum lige de katıldım sanırım fakat ligin ismini boş bırakyoruz demi sadece şifreyi yazıp giriyoruz lige ?
Edit: İsmini buldum Turksportal mışYolladım başvurumu
![]()
Üye oldum lige de katıldım sanırım fakat ligin ismini boş bırakyoruz demi sadece şifreyi yazıp giriyoruz lige ?
Edit: İsmini buldum Turksportal mışYolladım başvurumu
![]()
Cinsiyet Grubunda Yanlışıkla Female Basan Tek kişi miyim
Edit: Lige giremiyom ya The Mini-League name / password are incorrect, please try again. hatası veriyo napim monitoru napam?
Last edited by jesmatador : 19.Ağustos.2011 at 15:48
Lig adı: turksportal
Şifre: tsi2012
Ben de mini lige başvurdum
Üyelik açtım,hadi bakalım...
baswurumu yaptım
Bende kayıt oldum ama turksportal ligde gözükmüyorum. Kayıtda oldum.
Lig başladımı ya şuan skorları verebiliyormuyuz?
Eylül'deki maçlarla başlıyor lig...Tahminlerinizi kaydedebilirsiniz ama şimdiden...
Bu konu biraz yukarı gelsinde tahminlerimizi paylaşalım meselaEverton-AstonVilla maçına neler yazdınız ben 0-0'da bıraktım
Ben 1-1 yazdım![]()
Aston Villa 1-0 alır dedim ben o maça.
Ben de başvurdum.
Bugün bende başvurdum. Hayırlısı olsun bakalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende bunu yeni gördüm üye oldum.Güzel uygulama.Ödüller arasındaki İspanya La Liga maçına bilet (uçuş bileti ve konaklama dahil) çok hoşuma gitti.Ben bunu kendi imkanlarımla yapmayı planlıyordum,buradan olsa ne kadar süper olurdu.
Tahminler için son tarih ne zaman?
Başladı lig bu hafta maçlarıyla...City ve Chelsea maçlarının skorunu bildim 8 puan ordanTottenham ve Arsenal'de yendikleri için 2 puan ordan 10 puanım şu anda
2 maçtan puan gelmedi Manu'dan 1 puan gelicek
![]()
Son durum bu bende.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
6 PuandayızChelsea maçından 4 puan geldi,diğer maçlardan 2 tanesinden 1 puan.
Bizdede böyle![]()
biten 7 maçın 6 sının sonucu doğru ve 6 puan gelmiş.skorlardan tutan yok![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
işte 1-2 maçın skorunu da bileydik baya iyi puan gelecekmiş![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gurur Tablomuz
Ben hiç bir skoru bilemesemde 1 maç dışında hepsinde birer puan almayı başarmışız![]()
Dört maçın kazananını ve Everton - Aston Villa maçının skorunu bilerek 7 puanla giriş yaptım, bu konularda tecrübem az olduğu için hedefim üst sıralarda yer edinip seneye daha güçlü girmek.![]()