Higuain girdi ve golünü attı.4-2 oldu.
Higuain girdi ve golünü attı.4-2 oldu.
Kalitesi belli adamın. Bu kadar, bu maç burda biter...
Miku yu çok beğendim yav
Maç bitti Madrid 4-2 attı.Kaka ve Ronaldo'nun asitleri güzeldi.
LAAAAAN! 1 golden 441 lira kaçırdım lan.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Arda yedek başlıyor...
Atletico Madrid kaleci yetiştirme çiftliği sanırım.Bu çocuk da çok iyi 2 haftadır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
sananes'e katılıyorumben zaten De Gea sandım benziyorda
2. De Gea'yı bulmuş adamlar kaleci bol sanırım...
Kaleci Thibaut Courtois, Chelsea'den kiralanmış. Yetiştiren kulüp ise, Genk.
Arda'yı al da izleyelim yahu.Şu takımda listeye ilk yazılması gereken ismi 2 maçtır kenarda tutuyo adama bak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Girdi Arda şimdi atarlar gol![]()
Arda anında 2 adamı yatırdı![]()
Takımın adı Atletico Reyes olarak değiştirilsin.
Arda ve Diego girince takıma benzediler valla. Ardanın güzelim pasını bitirdi Diego. Gelişine çakması lazımdı.
Yapma Arda ah .
Yahu bu Atletico'daki Juanfran kimdir ? Hiç mi işe yaramaz bir topçu. İlk maçta da sonradan girip 5 dakikada beni bile kanser etmişti.
Bu arada Arda gole çok yaklaştı ama biraz bencilce davrandı , Falcao bomboştu.
atletico çok kötü takım. yetenekli oyuncuları toplamışlar ama takım takım olmaktan çok uzak.
falcao'nun ceza sahasında önüne top gelecek de falcao gol atacak. ohooo...
ATM Falcoa dan Forlanın yaptıgı şeyleri yapmasını bekliyorlar ama daha çok beklerler![]()
Silvio ve Juanfran'da sıkıntı var. Mario Suarez de pek bir iş yapmıyor.
ATM teknik ekibi takıma ardaya aman pas vermeyin diye talimat mı vermişler ne adama doğru dürüst pas atmıyorlar ama bu gidişle arda ilk onbirdeki yerini alır almazsa zaten bu teknik direktör kovulur yazık hiç ardayı izlememişler sanki
Arda mükemmeldi...
Mükemmel abartı kaçmış olabilir ama gerçekten çok iyi oynadı bana göre.Top ayağına geldiğinde iyi çalım attı,gerektiğinde pas verdi,ortalar açtı ve neredeyse hiç top kaybı yapmadı. İstatistiklere bakmadım ama benim tahminim top kaybı ya 1 ya 2'dir.Sonuç olarak gayet iyiydi bence,o golü atsaydı daha da iyi olacaktı.
*Ayrıca Falcao'yu hiç beğenmedim,takıma alışmadı daha heralde,çünkü nerdeyse hiç top alamadı ve aldığında da olumsuz işler yaptı.
Betis'in kaçırdığı inanılmaz golü görmek için 13.46'ya getirin saati. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor
Sonra da Güiza'ya laf atalım
Betis güzel top oynuyor ama bir türlü bitiremediler pozisyonları.
Ohaaaaaşaka gibi resmen...O adamı daha oynatmazlar heralde
![]()
Spikerin sesinde hafif gülme varBen olsam sözleşmesini feshetmiştim çoktan
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Gol leventcim gol attı Betis 86'da. Ruben Castro 1-0 bitti maç