Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Umarım yenileri oynatır Aykut Hocamız.Zaten fazlasıyla eksiğimiz var o yüzden daha kaliteli oyuncuların sahada olmasından yanayım.Yani Caner sol bek oynamamalı Ziegler oynamalı mesela.Forvet için fark etmez Semih Bienvenu seçimi ama Yobo ve Ziegler oynamalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ziegler stoper oynarmı?

7 tane yabancı var dizilişte. Bunun 1 tanesinden vazgeçip bir kadro oluşturulabilir. Ben karar veremedim hangisini çıkarabiliriz ama şöyle bir kadro olabilir mi acaba diyede düşündüm... :

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben bu Bienvenu transferini yeni öğrendim. Günlerdir takımdan birine takılan lakap falan sanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ziegler uzun boylu ama stoper oynaması zor. en azından aykut hoca'nın deneyeceğini sanmıyorum.

ben aykut hoca'nın emre'nin yokluğunda mehmet topuz'u öyle pek de oyun kurucu olarak oynattığını görmedim. muhtemelen orta saha selçuk ve cristian 2'lisinden oluşur. iyimser bir bakış açısıyla; selçuk son milli maçta fena oynamamıştı. cristian da aykut kocaman'ın ısrarla beğendiğini söylediği bir isim. hazırlık karşılaşmalarında fena değildi. ancak kötümser bir bakış açısıyla; mesele şu ki selçuk ve cristian'ın defolarını kapatan adam emre. selçuk-cristian ikilisi bize geçen sezon saç baş yoldurdu. büyük ihtimalle yarın da öyle olacak. umarım yanılırım.

sağ bekte bekir'i izlemeyeli uzun zaman olmuştu zaten. hasret gideririz. takımda serdar'la birlikte 2.5 tane sağ bek var. 3 isim de sakat. şanssızlığa bak ki sağ bek yine bekir'e kalıyor. of...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bana yaptırsa Aykut Hoca takımı, Volkan-Hasan-Bekir-Yobo-Ziegler-Cristian-Mehmet Topuz-Sezer Öztürk-Dia-Bienvenu-Alex 11'i ile çıkarım.Yani hazırlık kampında denediği 4-3-3 sistemine sadık kalarak.Orta sahada Mehmet, Emrenin oynadığı gibi Sezer'de Mehmet'in oynadığı gibi oynar.Mehmet hazırlık kampında daha ofansif oynadı orta sahanın ortasındaki oyuncularımız arasında çünkü.

Aykut hoca tabiki böyle çıkmayacaktır.Bekir'i sağ beke alır muhtemelen Bilica'yı stopere, yabancı sorunundan dolayı da Ziegler---Caner ya da Bienvenu--Semih değişikliğiyle çıkar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aykut Hoca'nın dün akşam ki açıklamalarından anladığım kadarıyla bu akşam şöyle bir ilk 11 çıkacak büyük ihtimalle ;

Volkan
    Bekir
    Bilica
    Yobo
    Ziegler
    Cristian
    Selçuk
    Mehmet
    Dia
    Alex
    Semih

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Aykut Hoca'nın dün akşam ki açıklamalarından anladığım kadarıyla bu akşam şöyle bir ilk 11 çıkacak büyük ihtimalle ;

Volkan
    Bekir
    Bilica
    Yobo
    Ziegler
    Cristian
    Selçuk
    Mehmet
    Dia
    Alex
    Semih
    geçen seneki gibi işte. dia solda mehmet sağda. emre yoksa cristian-selçuk. böyle çıkması yüksek ihtimal.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Artık Stoch'u 11de başlatsa 5-6 maç iyi olucak hep Mehmet'i oynatıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bizim maç pztesi diğer maç cuma çok anlamsız bir fikstür
    Fenerbahçe'nin ilk 4 maçı sırası ile pazartesi, cuma, salı, cuma günleri oynanacak..

Eğer gerçekten de Lig sonuna kadar mahkeme kararı açıklanmazsa bu sene Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının geçen seneye göre bile daha fazla olduğunu düşünüyorum. Takım geçen seneki maçlardan çok daha hırslı çıkacaktır maçlara.. Yeni forvetimiz uyum sağlarsa takıma tadından yenmez.. Bu maçı 3-1 alırız ( alex, semih, cristian )
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık Stoch'u 11de başlatsa 5-6 maç iyi olucak hep Mehmet'i oynatıyor.
    Ama Mehmet'te formayı hakediyor.

Hem Stoch hem de Dia oynadı mı çok açık veriyoruz ortasahada.Aykut Hoca da bunu gördü geçen senenin ilk maçlarında.Mehmet Topuz ortasahaya enerji katan bir isim,sağ çizgide oyunun iki yönünü de başarılı oynuyor.Bu durumda Stoch'un çok çalışıp Dia'dan formayı kapması gerekiyor.Şu anki Dia'nın antreman ve hazırlık maçlarındaki performanslarına baktığımız zaman Aykut Hoca'nın öncelikli tercihi İssiar Dia.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

seyirci olsaydı 5-0 dicektim ama ne yazıkki seyirci yok 2-0 veya 3-0 biter o tempoda bi maç bizim takımın klasik ilk 20 dk boğucu baskıda gol bulucağını düşünüyorum hem Orduda alışık değil buna.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe 11 i : Volkan, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler ,Dia, M.Topuz, Selçuk, Stoch ,Alex, Semih
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dia ve Stoch tercihi doğru, Semih ile başlamasıda avantaj olabilir. Umarım Bilica ve Selçuk-Baroni üçlüsü bir kaza yapmazda maçı alırız...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Baroninin olmaması güzel Dia Stoch 2 lisini görmek harika Kaptan Alex eşliğinde fark atarız bugün ama seyirci yok seyirci olsa banko fark olurdu şimdi belki 2-3 gol olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

iyi bekir haricinde kadro fena değil. hoca has adamı cristian'ı stoch ya da dia'nın yerine neden düşünmedi acaba? stoch ve dia'ya güveniyor belli ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acaba Bienvenu'yu oyuna alırsa hangi değişiklikleri yapar? En az 2 değişiklik lazım...

F.Bahçe taraftarından anlamlı pankart!

Fenerbahçe'nin Orduspor'u konuk edeceği maçta Süper Lig'deki ilk maçında, sarı lacivertli taraftarlar futbolculara moral niteliği taşıyan anlamlı bir pankart yaptı.

Yeni sezona Orduspor maçı ile başlayacak olan Fenerbahçe'yi, seyircisiz karşılaşmada bir sürpriz bekliyor.

Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile oynanan maçta taraftarların sahaya girmesinin ardından 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, ligdeki ilk karşılaşmasında Orduspor'u konuk edecek.

Takımı Samandıra Tesisleri'nden itibaren konvoylar eşliğinde stada kadar getirecek olan Fenerbahçe taraftarı, Türk Telekom Tribünü'ne de anlamlı bir pankart asarak oyunculara moral verecek.

Okul Açık'ın yaptığı pankartta "Milyonlarca taraftarin yuregi,siper etti sana kendini" yazısı bulurken diğer tribünlerde de çeşitli parnkartların yer alacağı öğrenildi.

sporx.com

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bekir'in sağ bekte olmasından duyduğum sıkıntıyı anlatamam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe rahat kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Orduspor hazırlık maçlarında öne geçtiği anlarda avantajını koruyamadı, burda da öne geçer ve gollü maç olur.

fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
    kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ben sadece beklemekle yetniyorum çünkü ilk haftalar süpriz sonuçlara gebe olmuştur her zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
    kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.
    trabzonspor'dan tam 243 liram gitti o yüzden durumunu anlayabiliyorum ama rahat ol ilk yarılı,handikaplı her şekilde yenecektir fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

geçen sene kuponda trabzona oynadım 3 maç geldi eskişehir maçında nasıl olsa alır dedim o zamana kadar ne FB nede TS puan vermedi tüm parayı bastım ama o maç 0-0 bitti buda bi şans

25. Default

Fenerbahçemizin 2011-2012 sezonunun ilk maçında Orduspor ile yapacağı karşılaşmaya çıkacak ilk 11’imiz şöyle:

Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk.

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hocanın Cristian'dan vazgeçmesi şaşırtıcı olurdu zaten.Hayır yani kendi sahanda lige yeni çıkmış bir takımla oynuyosun, 2 tane ön liberoyla çıkmak zorunda değilsin.Biraz cesur olmalı Aykut Hoca ilk günlerindeki gibi.

Golü erken bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Gol geciktikçe Ordu'nun direnci artacak, bizim takımada baskı binecektir. Ordu kendini ispat etmek isteyecek bu maçta. Dikkatli olmamız lazım, savunmamız pek hoş görünmüyor buradan bakıldığında.

1-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orduspor'un 11'i; Saso, Garcia, Yalçın, Sedat, Emre, Onur, Gosso, Culio, Stancu,Dalmat, Tekke

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Culio, Stancu felan baya aştı ordu kendini Daha geçen sene Galatasaray'da oynayan adamlardı bunlar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Culio sol tarafta oynarsa bekiri hallac pamugu eder dusuncesindeyim..

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri