Sakatların yetişmesi zor gibi gözüküyor,iyi ihtimalle Emre ve Özer yetişir belki.
Son 2 sezonda birbirinin kopyası 2 maçla yenilmiştik Gaziantepspor'a deplasmanda.İlk hafta oynadığımız Ordu maçına nazaran daha zor bir maç olacak..Zorlanacağımızı ama kazanacağımızı düşünüyorum,skor tahminim 2-1 (Alex x2)
Zor maç olacak Antep evinde kaybetmez bence...1-0 Yenerler golü Cenk atar...
Cok zor bir mac olucak fenerbahcede sakatlar var ama antep yener diye dusunuyorum zorda olsa.
1-0 antep yener
Fenerbahçe'de eksik bayağı var. Orduspor maçındaki futbol hiç umut vaat etmedi. Eğer Gaziantepspor geçen seneki gibiyse Fenerbahçe'nin serisi sona erer, Antep alır.
Bir tek Emre gelsin bize bir şey olmazEmre gelirse kazanırız,yok emre yetişemez de cristian selçuk ikilisiyle çıkarsak yine işler karışır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eğer Emre olursa maçda daha derli toplu oynarız. 1-0 2-1 gibi skorla alabiliriz. Gelmezse işimiz çok zor. Antep takımının gücü belli zaten. İlk haftada Antalyaspor'a yenildikleri için bu maça mutlaka 3 puan için çıkacaklar. Dahada zor olacak... Bana göre buradan bu şartlarda bir beraberlik iyi sonuç olur.
Çok zor bir maç olucak eğer gerçek oyununu oynarsa G.Antep bence puan alır ama Antalya'daki gibi oynarsa rahat kazanırız.
Emre yine olmazsa Stoch - Selçuk - Mehmet - Dia orta sahasıyla çıksak daha iyi olacak gibi.
Emre olmazsa Cristian-Sezer ya da Selçuk-Sezer yapmalı hoca orta ikiliyi.Orduspor maçından sonra kendisi de söylemiş zaten, aynı tarz oyuncularla oynamanın zorluk olduğunu.O zaman Selçuk-Cristian ikilisinde ısrar etmemeli.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cristian Selçuğa göre daha iyi bence. Sezer'i tercih edip Cristian'ı orta sahaya koymalı. Stoch'u ise 60,70 gibi Dia yada oyunun gidişatına göre Alex'in yerine alabilir...
cristian en azından futbolu biliyor ya. selçuk ne? emre ve gg olsun da. gerisi onların etrafına dizilir.
Zor maç olacak.Emre'nin oynaması çok şey değiştirir.Selçuk-Cristian ikilisi oynadığı zaman orta sahayı rakibe teslim ediyoruz.Gökhan Gönül'ün oynaması da çok önemli, Ordu maçında Bekir çok kötüydü.Eksik oyuncularımız geri dönerlerse kazanırız diye düşünüyorum.
Sakatlar oynarsa Fener alır . Oynamazsa berabere biter .
Gaziantepspor evinde çok daha dirençli oynuyor ve büyüklerin belalısı bir takım Kamil Ocak'ta. Fenerbahçe'de de önemli eksiklerin olması nedeniyle Antep kazanır diyorum.
İyi bir oyun sergilerse Antep'in kazanma ihtimali oldukça yüksek.En az 1 puan alır Antep.
zor bir rakip ama tabii ki onlardan daha iyiyiz. maç çok çetin geçecektir. ama 3-1 alırız diye düşünüyorum. cristian ve alex gol atacaklardır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ortasahada iki ön libero ile oynamak yakışmıyor Fenerbahçe'ye. Selçuk'ta, Cristian'da yetenekleri kısıtlı oyuncular, Emre olmazsa işi yine kolay olmaz sarı lacivertlilerin. Ben anlamıyorum Mehmet Topuz neden ortada denenmiyor. Kanatta oynatmak istendiğinde de zaten hep içe katederek oynuyor, çizgiyi hiç kullanmıyor neredeyse. Gaziantepspor'da sezona iyi başlayamadı, ön eleme karşılaşmalarından beri hücum konusuna netlik getirememişler, daha doğrusu gol sorununa. Sıkı bir mücadele olacağı kesin, iki takımdan hangisinin hücum hattı gününde olursa maçı kazanacak takımda o olur.
Gaziantep deplasmanı bana hep ligin en zor deplasmanı olarak gelmiştir. Önemli oyuncularımızın sakat olması büyük dezavantaj. Bunun yanı sıra açıklanan maç programında ortalama olarak ligin en kısa dinlenme süresine sahip takımı da yine biziz. Bu da ayrı bir dezavantaj. Umarım 3 puanla ayrılırız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre dönmezse işimiz zor. Dönerse derli toplu bir oyunla kazanbiliriz. Gelmezse zaten GG de yüksek ihtimalle yok, o durumda en iyi sonuç beraberlik olur.
Mağlubiyet bekliyorum. Sakatlar dönmeden geçen sene ki F.Bahçe'yi izlememiz zor.
Selçuk ve Cristian bir arada oynadığı zaman ortasaha ve hücum arasındaki bağlantıda aksaklıklar olduğu görüldü ve bütün iş kanatlarda Dia ve Mehmet Topuz'un üstüne bindi.Aykut Kocaman da muhakkak görmüştür bunu bence.Böyle bir ilk 11 çıkabilir aslında bu maçta ;
Volkan
Bekir-Bilica-Yobo-Ziegler
Dia-Cristian-Mehmet-Uğur Boral
Alex-Semih
G.Antep geçen yıl bıraktığımız gibiyse 3 puanı alır. Fenerbahçe Ordu maçında baya zorlandı. Sakatları da var. Eğer Fenerbahçe 3 puan almak istiyorsa herkesin çok iyi oynaması lazım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fener bir şekilde kazanmayı beceriyor.Bence ne kadar eksiği olursa olsun kazanacaktır.En kötü ihtimal beraberlik.
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında, 16 Eylül Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçemizde, 19 kişilik maç kadrosu belli oldu. Kadroda şu oyuncularımız yer aldı:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Uğur Boral, Issiar Dia, Gökay Iravul, Alex de Souza, Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.
Kafilemiz, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Gaziantep’e hareket edecek.
emre yok sanırım yine uykulu bi futbol oynayacağız uyutup uyutup bi gol atıp tek farkla kazanırız diye düşünüyorum ne kadar eksiğimiz olsada sonuçta fenerbahçe forması yeter![]()
şampiyon antep'te.
zorlu deplasmandan 3 puan çıkarırsak şahane olur.
kilit isimler alex ve oynarlarsa stoch ve dia olabilir.
(/s)
Kaptanımız Alex de Souza bugün Fenerbahçe formasıyla 300.cü resmi maçına çıkarak 3.cü kez dalya diyecek.![]()
Takım hep Antep deplasmanında tutuk oynamıştır. İnşallah bu hafta puan kaybı yaşamayız. Volkan,Alex ve Semih'e büyük iş düşecek.