Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

4 44.44%
  • Berabere

3 33.33%
  • Antalyaspor

2 22.22%
1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: [2.Hafta] Kayserispor - Antalyaspor

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default [2.Hafta] Kayserispor - Antalyaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tita bu maça yetişseydi Antalya kesin alır diyebilirdim ama Tita'sız gol yollarında çok etkisiz kalıyoruz.G.Antep maçında da bunun sıkıntısını çektik bu yüzden golsüz bir maç bekliyorum beraberede biticeğini düşünmüyorum 2 takımdan birisi 1-0 alır gibi görünüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Tita bu maça yetişseydi Antalya kesin alır diyebilirdim ama Tita'sız gol yollarında çok etkisiz kalıyoruz.G.Antep maçında da bunun sıkıntısını çektik bu yüzden golsüz bir maç bekliyorum beraberede biticeğini düşünmüyorum 2 takımdan birisi 1-0 alır gibi görünüyor.
    Burada tam olarak ne demek istediğini anlayan var mı arkadaşımızın? Golsüz bir maç bekliyor (0-0), fakat berabere de biteceğini düşünmüyor (1-0). O nasıl oluyor, açıklayabilir misin attirson?

Bu arada, maçı Kayserispor'un kazanacağını düşünüyorum zor da olsa. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanacaktır.
    Last edited by footballer33 : 14.Eylül.2011 at 15:17

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kayserispor Bursa maçını şokunu atlatırsa kazanacaktır bana göre. Hemde kendi evlerindeki ilk maç,taraftarlarına hediye etmek isteyeceklerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Burada tam olarak ne demek istediğini anlayan var mı arkadaşımızın? Golsüz bir maç bekliyor (0-0), fakat berabere de biteceğini düşünmüyor (1-0). O nasıl oluyor, açıklayabilir misin attirson?

Bu arada, maçı Kayserispor'un kazanacağını düşünüyorum zor da olsa. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanacaktır.
    Çok gol olmayacağını kastediyor. Az gollü demeye çalışmış yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Çok gol olmayacağını kastediyor. Az gollü demeye çalışmış yani.
    Golsüz bir maçın tek açıklaması 0-0'dır. Az gollü deseydi daha anlaşılır olurdu. Neyse, yine de teşekkürler.

sonuç ne olursa olsun maçı doğru tahmin etmiş olacak 102 yapmış spor toto'ya göre
    Kayserispor ligin güçlü ekiplerinden, Bursaspor maçında nasıl oldu öyle bilmiyorum ama oyundan düştüler ve toparlanamadılar, büyük ihtimalle Cangele'nin ciddi sakatlığı moralleri dibe çekti ama profesyonel futbolda olmamalı...Antalyaspor karşısında böyle birşey olmayacağına eminim, daha diri daha aktif bir Kayserispor bekliyorum kendi seyircisi önünde, yenilmez bu maçta.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor 1-0 kazandı, gol Necati'den geldi.Tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antalya yine aynı şeyi yaptım son dakikalarda attı yine.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Tebrik ederim. Bu sene Kayseri iyi değil, Antalyaspor da ligde ilk 2 haftada 2 zorlu rakibe karşı gol yemeden 3'er puanı almayı bildi. Onlara da ayrıca tebrikler, Şifo Mehmet'e özellikle.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu zorlu fikstüre rağmen harika gidiyoruz.Ama şans yanımızda oluyor.Zorlu bir fikstür vardı iyi atlattık bunu ama oyundan pek memnun değilim.Gerçek Antalyaspor Antalya'nın Alex'i Tita'yla beraber gelicektir.İnşallah Bjk maçına kadar yetişir.Antalya'nın ilk 4 play-off'una kalacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lige hiç ummadığımız gibi başladık.Önümüzdeki iki maçta antep ve fenerbahçe maçı.Şotayı anlayamıyorum zaten transferde çok büyük yanlışlıklar var çok yumuşak bir kadro kurmuş rakipler ortasahayı çok kolay geçiyor.Gökhan Ünalı tek forvet oynatıyor.Geçen yıldan beri ne yaptığı belli olmayan troisi son iki maçtır 11de çıkıyor.Şotayı seviyorum ancak oyuna müdahaleleri falan hiç iyi değil bu işi yapamayacak gibi önmüzdeki iki maç belirleyici olacak şotanın geleceği için

Maçın özetini izledim.Kayserispor'u oldukça kırılgan bir takım olarak gördüm geçen seneye oranla.Yeni bir takım oldukları için biraz daha zamana ihtiyaçları var bence Kayserispor'un.Antalyaspor maçı istediği gibi götüren taraf olmuş.Mehmet Özdilek bu sene yerinde takviyeler yaptı takıma,geçen seneki takımı korudu.Necati klasına yakışan şık bir gol atmış.Bu sene Antalyaspor'un geçen senenin üzerine katacağını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri