Tita bu maça yetişseydi Antalya kesin alır diyebilirdim ama Tita'sız gol yollarında çok etkisiz kalıyoruz.G.Antep maçında da bunun sıkıntısını çektik bu yüzden golsüz bir maç bekliyorum beraberede biticeğini düşünmüyorum 2 takımdan birisi 1-0 alır gibi görünüyor.
Burada tam olarak ne demek istediğini anlayan var mı arkadaşımızın?Golsüz bir maç bekliyor (0-0), fakat berabere de biteceğini düşünmüyor (1-0).
O nasıl oluyor, açıklayabilir misin attirson?
Bu arada, maçı Kayserispor'un kazanacağını düşünüyorum zor da olsa. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanacaktır.
Last edited by footballer33 : 14.Eylül.2011 at 15:17
Kayserispor Bursa maçını şokunu atlatırsa kazanacaktır bana göre. Hemde kendi evlerindeki ilk maç,taraftarlarına hediye etmek isteyeceklerdir.
sonuç ne olursa olsun maçı doğru tahmin etmiş olacak102 yapmış spor toto'ya göre
Kayserispor ligin güçlü ekiplerinden, Bursaspor maçında nasıl oldu öyle bilmiyorum ama oyundan düştüler ve toparlanamadılar, büyük ihtimalle Cangele'nin ciddi sakatlığı moralleri dibe çekti ama profesyonel futbolda olmamalı...Antalyaspor karşısında böyle birşey olmayacağına eminim, daha diri daha aktif bir Kayserispor bekliyorum kendi seyircisi önünde, yenilmez bu maçta.
Antalyaspor 1-0 kazandı, gol Necati'den geldi.Tebrikler.
Antalya yine aynı şeyi yaptım son dakikalarda attı yine.
Bu zorlu fikstüre rağmen harika gidiyoruz.Ama şans yanımızda oluyor.Zorlu bir fikstür vardı iyi atlattık bunu ama oyundan pek memnun değilim.Gerçek Antalyaspor Antalya'nın Alex'i Tita'yla beraber gelicektir.İnşallah Bjk maçına kadar yetişir.Antalya'nın ilk 4 play-off'una kalacağını düşünüyorum.
Lige hiç ummadığımız gibi başladık.Önümüzdeki iki maçta antep ve fenerbahçe maçı.Şotayı anlayamıyorum zaten transferde çok büyük yanlışlıklar var çok yumuşak bir kadro kurmuş rakipler ortasahayı çok kolay geçiyor.Gökhan Ünalı tek forvet oynatıyor.Geçen yıldan beri ne yaptığı belli olmayan troisi son iki maçtır 11de çıkıyor.Şotayı seviyorum ancak oyuna müdahaleleri falan hiç iyi değil bu işi yapamayacak gibi önmüzdeki iki maç belirleyici olacak şotanın geleceği için
Maçın özetini izledim.Kayserispor'u oldukça kırılgan bir takım olarak gördüm geçen seneye oranla.Yeni bir takım oldukları için biraz daha zamana ihtiyaçları var bence Kayserispor'un.Antalyaspor maçı istediği gibi götüren taraf olmuş.Mehmet Özdilek bu sene yerinde takviyeler yaptı takıma,geçen seneki takımı korudu.Necati klasına yakışan şık bir gol atmış.Bu sene Antalyaspor'un geçen senenin üzerine katacağını düşünüyorum.