Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 35.00%
  • Berabere

6 30.00%
  • İBB

7 35.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: [2.Hafta] Trabzonspor - İBB

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default [2.Hafta] Trabzonspor - İBB

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haftanın zorlu maçlarından bir tanesi İ.B.B puan alacaktır diye düşünüyorum bu deplasmandan...Klasik Avcı futbolu ile 1-1 bitirirler maçı goller : Burak ve Webo'dan gelir...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iste en zor mac bu mac trabzon avrupadan yorgun donucek ama kadro kalitesi cok genis alternatif oyuncular var Beraberlik veya trabzon kazanir diye dusunyorum cok zor bir mac olucak supriz sonuc bile cikabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İBB puan koparabilir. Trabzon ilk 30 dakikada gol bulursa maçı koparabilir fakat süre İBB'nin lehine işleyecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ts daha lige hazır değil üstüne bugün bir ŞL maçı yapıcaklar çok yorulucaklar üstüne 3-4 farklı bir mağlubiyet filan olursa moralleri de çok bozulucak bu maçtan İBB puan koparır diyorum. (Eğer Ts İnter'e yenilirse.)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzonspor'u Manisaspor karşısında çok iyi bulmadım. İBB ilk maçta hazır olduğunun sinyalini vermişti zaten. Üstelik oynadıkları oyunda derli toplu, bilinçli... İlerde Webo formda olursa İBB puan alabilir belki 3 puan bile koparabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Belediye yine kontratak futbolu oynuyor ama bu sezon bu futbolu çok daha kaliteli bi kadroyla oynuyor. Trabzon'u ise bende Sait'in dediği gibi Manisa karşısında iyi bulmadım.Bu yüzden Belediye'nin puan koparabileceğini düşünüyorum.Ama yenerse de Trabzon 1-0 yener.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Volkan Şen, Burak ve Adrian inter'e karşı oynamamış olacaklar, dinç olarak bu maça çıkacaklar. İBB benim en korktuğum takımlardan oldu hep, Avni Aker'de hiç şansımız tutmadı ama sanki bu hafta kazanacağız gibi.

Vallahi avrupa'da izlediğim Trabzonspor bu ligte her takımı yer. Aynı oyunu sergilemek çok zor tabii ki, çok zorlu bir maçtı Inter karşısındaki yorgunluk muhakkak olacak, ama arkadaşlarında söylediği gibi Burak, Adrian, Volkan gibi önemli isimler hazır durumda. Ortasahanın ortasında sıkıntı olmazsa Trabzonspor galip ayrılır maçtan (Zokora ve Colman kilit oyuncular, Ş.L. maçında çok mücadele edip çok yoruldular, onların performansı direkt etki eder diye düşünüyorum.)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burakla Adrian bence bugünden sonra hırs yapacaklardır. Takım onlarsız da iyi olduğunu gösterdi. İBB de bizim rehavelete gireceğimizi düşüneceğinden asılacaktır maça. Bu maçı kazanmalıyızki İnter maçının anlamı olsun. Umarım kazanırız.
    Last edited by Chinatown : 15.Eylül.2011 at 13:16

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bence şenol hoca bu maçı iyi inceleyecektir fakat abdullah avcı değişik hamlelerde yapıcaktır Yani bir avcı faktörü var haftanın en zevkli maçlarından biri olucak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dun"ki macda gordum"ki trabzon bole oynarsa ibb"yi yener.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dun"ki macda gordum"ki trabzon bole oynarsa ibb"yi yener.
    Trabzon dün çok iyi savaştı haklısınız ama dün ki gibi oynarsa en fazla beraberlik alır gibi çünkü dün İnter ev sahibi olduğu ve daha güçlü bir takıma sahip olduğu için daha açık bir oyun oynadı , İBB böyle oynamayacak kapanacak ve kontra atak bekleyecek o açıdan dünkü gibi oynarsa İBB savunmasını geçmekte sıkıntı yaşar Trabzon.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burak cezalı bu maçta. Pek iyi olmadı bu. Henrique'ye çok iş düşecek sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Burak cezalı bu maçta. Pek iyi olmadı bu. Henrique'ye çok iş düşecek sanırım.
    Burak neden cezalı?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Burak neden cezalı?
    http://fanatik.ekolay.net/PFDK-ceza-..._88_237842.htm

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Inter macinda oynamamiz gerektigi gibi oynadik kazandik. Simdi rakip Ibb ve baska bi mac. Nasil ciddiye almayip Manisada puan verdiysek, burdada aynisi olabilir.

Avrupa yorgunu Trabzon bu maçta zorlanabilir.İBB geçen seneki maçtan ziyade bu sene doğru oynarsa puan çıkartabilir Trabzon deplasmanından.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

PFDK, Manisaspor maçında rakip takım taraftarına yaptığı sportmenlik dışı hareket nedeniyle Trabzonsporlu Burak Yılmaz 1 maç ceza verdi.

Saçmalamaya şimdidedn başladılar bakalım daha neler görecez.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bence şu anda ideal kadro budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Halil'i al ordan Burak'ı koy on numara takım oluyor.

Bu maç bu kadro ile sahada olursak iyi olur.Ama Volkan artık silkinip kendine gelmelidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu arada bizim deplasmanda oynadığımız maçtan sonra neden maçımızı cumartesi oynuyoruz anlamadım. Beşiktaş kendi evindeki maçtan sonra pazartesi oynuyor oysa. Pazar falan neden değil maçımız ben anlam veremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alisilmasi gereken bi durum. Ingilizlerin 11 gunde 4 maci oluyor noel doneminde oda sadece lig maci

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bu arada bizim deplasmanda oynadığımız maçtan sonra neden maçımızı cumartesi oynuyoruz anlamadım. Beşiktaş kendi evindeki maçtan sonra pazartesi oynuyor oysa. Pazar falan neden değil maçımız ben anlam veremedim.
    TFF çalışmaya başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Halil'i al ordan Burak'ı koy on numara takım oluyor.

Bu maç bu kadro ile sahada olursak iyi olur.Ama Volkan artık silkinip kendine gelmelidir.
    Burak'ı bu maçta olmadığı için koymamış arkadaş yoksa Burak'ın yeri ayrıdır...

TFF'nin fikstür ile ilgili ayarladığı bu durum sadece Trabzonspor'a özel birşey değil.Fenerbahçe'nin de önümüzdeki 3 maçı Cuma-Salı-Cuma.Play-Off saçmalığı yüzünden fikstür sıkıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu kez olmaz, Trabzonspor kaliteli kadrosuyla bu şanssızlığı kıracaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ibb trabzonu baya zorlayacaktır ve en az beraberlik bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elektrikler Kesildi macda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bi açtım maçı kapkaranlık her yer

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri