Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Almanya ve Azerbaycan Maçları Aday Kadrosu Belli Oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Almanya ve Azerbaycan Maçları Aday Kadrosu Belli Oldu

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

30 Eylül 2011 Cuma - 13:10
    Sporx.com

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı.

A Milli Takım, 2 Ekim Pazar saat 17.00'de İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını ertesi gün saat 18.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, EURO 2012 finallerine katılım için büyük önem taşıyan bu iki karşılaşma öncesinde ilk basın toplantısını 3 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Swissotel'de yapacak. Hollandalı teknik adam, 6 ve 10 Ekim tarihlerinde birer basın toplantısı daha düzenleyecek.

7 Ekim Cuma günü oynanacak Almanya karşılaşması saat 21.30'da, 11 Ekim'deki Azerbaycan müsabakası ise saat 20.00'de başlayacak. İki karşılaşmaya da Ali Sami Yen Spor KompleksiTürk Telekom Arena ev sahipliği yapacak.

Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

iyi kadro olmuş.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Mevlüt sonunda girebilmis. Aurelio'da son maçtaki performanslarindan dolayi seçilmis.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kadroda Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid ten isimler var. 20 yil once olsa karsimiza boyle bi takim ciksaydi, spiker 50 defa bunlari anlatirdi bize Kadro kaliteli, neticeler de gelir umarim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadro guzel, Fenerbahceden Selcuk sahin yerine mehmet topuz olabilirdi gobektede oynuyor sonucda sag acikda forvet arkasinda vs. ha bide yekta bana gore eski yekta degil kasimpasadaki yekta ile galatasaray arasindaki yektadan cok fark var galatasarayda duzenli oynamiyor onun nedeninden dolayida olabilir performansi kotu yekta yerinede,necip olabilirdi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kimse itiraz edemesin diye herkesi almış gibi bir görüntü var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip neden yok? Yekta'dan iyi değil midir? Bir tek ben mi beğeniyorum bu adamı yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih milli takımda oynadığı çoğu maçta faydalı olmuş bir forvet. Kesinlikle kadroda bulunması gerekirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

m.topuz yeni sakatlıktan çıktı o normal. ama semih niye yok. ve 3 tane sağ bek var takımda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Volkan
    Sinan
    Tolga

Gökhan G.
    Sabri
    Serkan
    Hakan (Gereksiz)
    İsmail

Gökhan Z. (Gereksiz)
    Servet
    Egemen
    Giray
    Ömer Toprak (Yetersiz)

Mehmet Aurelio
    Mehmet Topal
    Selçuk Şahin (Yetersiz)
    Selçuk İnan
    Emre Belözoğlu
    Mehmet Ekici
    Yekta

Tunay (Yetersiz)
    Gökhan T. (Yetersiz)
    Hamit
    Arda
    Burak
    Kazım (Gereksiz)

Umut
    Mevlüt
    Gereksiz Adamların Çağırılmasında Hangi Zihniyet Var Çözebilmiş Değilim. Bunların Dışında Güzel Kadro

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Mevlüt'ü neden şimdi çağırdılar merak ettim, adam ilk 11'de banko oynarken alınmadı yedek klübesine hapsolunca milli takıma çağırıldı. Kadro güzeldir, iyidir. Şu anda Türk olarak tek pivot forvet olan Semih'i de kadroda görebilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Gereksiz Adamların Çağırılmasında Hangi Zihniyet Var Çözebilmiş Değilim. Bunların Dışında Güzel Kadro
    gökhan töre yi ben çok beğendim. kesinlikle çağrılmalı.. ama diğerlerine katılıyorum.

ek: ömer toprak ta leverkusen de kötü gidiyormuş izlemedim bilmiyorum ama o da çağrılmalı.
    Last edited by sui generis : 30.Eylül.2011 at 17:31
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Necip çağrılmalı. Dünkü maçtada çok iyi oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

necip yetersiz göründüğü için değil ümit milli takımın ona ihtiyacı olduğu için oraya çağrıldı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir açıklama gelmişti daha önce.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    necip yetersiz göründüğü için değil ümit milli takımın ona ihtiyacı olduğu için oraya çağrıldı. yanlış hatırlamıyorsam böyle bir açıklama gelmişti daha önce.
    Mantıklı, zaten burada oynaması zor şuan önü kapalı.

16. Default

Arkadaşlar Selçuk İnan Almanya maçında cezalı mı ? Birde hadi Emre belki oynayabilirde sakatlığı devam eden Gökhan niye kadroya alındı anlamadım.

Sakatlıktan yeni çıkmış futbolcularımız aday kadroya çağrılmış.İnşallah sağ salim dönerler milli takımdan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

son 2-3 maca gore degerlendirirsek hakan balta gereksiz degil bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zan zaten oynamaz ama Balta bence gereksiz değil...Bu sene daha iyi bir görüntü çiziyor özellikle son maçlarda...Kazım'da işine gelince oynayan bir oyuncu neler yapar kestiremiyorum ama isterse gollerini atar fena kadro olmamış Ömer,Azerbeycan maçında 2. yarıda girsin iyi olur...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Umut , Yekta , Selçuk ve Gökhan Zan gereksiz oyuncular.Onların yerine Semih , Mehmet Topuz ve Necip çağrılmalı.Gökhan Zan'dan daha iyi bir stoper vardır heralde koca Türkiye'de onlardan da birini seçip Gökhan'ın yerine almalı..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gokhan zan kademe anlayisi falan iyi ama onundeki adama pas aticak kadar aciz bir insan o yuzden alinmamliydi defansdan oyun kurmak lazim artik bence. kemal tokak iyi diyorlar ole adamlar alinabilirdi veya toroman falan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kadro önceki seçimlerde de bu kadar kalabalık mıydı acaba ? yoksa bana mı kalabalık geldi, 3 tane sağ bek var ve sakatlıktan çıkan çoğu oyuncumuzu almışlar umarım sorun çıkmadan geri dönerler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serkan varken Sabri'ye ya da başka bir tabirle Sabri varken Serkan'a gerek yoktu. Giray ve Gökhan Zan'dan bir tanesi fazlalık, Ömer Toprak da çağrılmışken. Son olarak Selçuk Şahin ya da Yekta'nın yerine Necip olmalıydı. Bunun dışında fena kadro değil. Yine aynı şeyleri yazıyorum, ama yapacak bir şey yok. Bu adamlar çağrıldığı sürece bıkmayacağım yazmaktan.

Şu iki maçı da atlatalım ondan sonra birşeyler bekliyorum Hiddink'ten. Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Necip Uysal gibi genç ve yetenekli oyuncularımızı yavaş yavaş A milli takıma adapte etmemiz gerekir. Gökahn Zan'la, Hakan Balta'yla, Selçuk Şahin'le nereye kadar gider bu takım bilemiyorum...
    Gökhan Gönül sakattı, Hamit yeni iyileşiyor, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal keza aynı, Servet aynı durumda, Mevlüt takımında forma şansı bulamıyor, Yekta aynı şekilde...Tamam tecrübe önemli ama bu ciddi risktir bana kalırsa. Revir gibi takımla Almanya'dan puan almaya çalışıcaz, Allah sonumuzu hayır etsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadro birkaç isim dışında gayet güzel Ömer Toprak bizim için müthiş kazanç.

Geleneği ilk ben başlatıyım

Eğer Almanya maçında puan istiyorsak şu ilk 11 le çıkmalıyız;

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta(İsmail)
    DC-Ömer Toprak
    DC-Egemen Korkmaz
    DM-Emre Belözoğlu
    DM-Selçuk İnan
    CM-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    AMR-Burak Yılmaz
    ST-Mevlüt Erdinç

Bu ve bunun dışında kurulacak her kadro Azerbaycan'ı yenecek güce sahip zaten.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta(İsmail)
    DC-Ömer Toprak
    DC-Egemen Korkmaz
    DM-Emre Belözoğlu
    DM-Selçuk İnan
    CM-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    AMR-Burak Yılmaz
    ST-Mevlüt Erdinç

kadro iyi gibi ama selçuk şahin formayı bırakmaz

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burak Almanya maçında mutlaka forvet oynamalı, yavaş Alman defansını Burağın koşularıyla aşabiliriz aynı şekilde şans bulursa Gökhan Töre de bu maçta etkili olacak bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kadro iyi gibi ama selçuk şahin formayı bırakmaz
    Doğru ya Türkiye'nin en iyi orta sahasını bırakırlarmı kulübede
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta(İsmail)
    DC-Ömer Toprak
    DC-Egemen Korkmaz
    DM-Emre Belözoğlu
    DM-Selçuk İnan
    CM-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    AMR-Burak Yılmaz
    ST-Mevlüt Erdinç

Harika kadro olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yekta'yı çok beğenirim fakat Necip olabilirdi.Zan yerine de illa biri bulunurdu.

Hakan Balta yerine de Özgür Çek veya Hasan Ali Kaldırım olabilirdi.

Sadece Galatasaraylıları yazmış olmak için yazmadım kadroya bakınca gördüğüm isimler bunlardı
    eto'o bitmiş.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri