Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 62.96%
  • Berabere biter

4 14.81%
  • İBB kazanır

6 22.22%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: [5. Hafta] Fenerbahçe - İstanbul BB

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    volkan son 4 sezondur ayni üstüne 1 gram koymadi uzaktan sutlarda iyi sicriyor fakat yan toplar ve birebirde tam bir felaket konsantrasyon ile felan alakasi yok bunun tamamen tembellik.
    Yan toplarda ligin en iyi kalecisi Volkan diyorum ben de. Birebirde de eskisi kadar kötü değil. Uzaktan şutlarda zaten iyi. Dün 5dk.lık konsantrasyon kaybı yüzünden 2 gol yedik ama 2.golde pek de Volkan'ın suçu yok.Şanssızlık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe hak ederek kazandı. İlk yarıdaki gibi oynasaydı maç zor olurdu fakat 2. yarı bambaşka bir takım vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

teknik adamları anlamakta zorluk çekiyorum niye olmadık macera peşinde koşarlar tamam bişeyler denyeceksin olabilir bunu maç 2-0 ,3-0 olunca yap elinde Türkiye nin en iyi sağ beki var öne koyuyorsun Orhan ı illaki oynatacaksan Bekir in yerine oynat ayrıca Sezer i kanata alıp Topuz göbekte kalsaydı sanki daha iyi olacaktı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kalecilerin yediği gollere bakın , muslera , volkan , 61 forma numaralı oğuzhan , bunu anlatmaya çalıştık kaleciler hatalı goller yiyebilir çok komik goller yiyebilir , hatta bize laf deniyordu , ertesi hafta aynı maçta farklı kaleci trabzon'dan aynı golü yiyordu , bakın bir imada bulunmadan söyleyeyim , yerdeki topa kafayla müdahele etmeye çalışan rakibi oldu trabzon'un yine birşey demedik çünkü futbol bu çok büyük saçmalıklar oluyor , kaleciler hata yapıyor , korcan(beşiktaşlı kendisi yanılmıyorsam) genç çocuk bitirildi , çok üzülüyorum gerçekten şu an içerideki insanlara.anlatmaya çalıştığımız gerçekler , komik bir şekilde yüzümüze çarpılıyor bütün maçlarda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kalecilik zor bir iş valla Allah sabır versin tüm kalecilere...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Stoch'un performansı çok iyi pes'deki gibi pıtı pıtı gidiyor eleman herşeye rağmen küsmemiş formayı hak edeceği zamanı beklemiş, serdar'ın gelişiyle dahada yer bulurlar kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Korcan şuan hapisteyse
    Volkan'ın idam edilmesi gerek

anlayana
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

volkan zaten böyle çok basit goller yer her sene. inşallah minimum a iner bu. ama stoch u ayrı bir tebrik etmek lazım. ve orhan bıktırdı beni artık. bana sanki futbol dışında herşeyi yapıyormuş gibi geliyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Serdar ve Emre de takıma dönünce nispeten daha da rahatlayacağız.

Stoch dün akşamın yıldızlarındandı.Gol atmasına nasıl sevindim anlatamam.Gökhan'ın golündeki şık pası da güzel bir bonus oldu.

İnşallah futbolcularımız milli maç arasından sağ salim sakatlanmadan dönerler.Milli Takımdan sakat alıyoruz iyileştiriyoruz tekrar milli takıma yolluyoruz.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri