Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 179 sonuç

Konu: FM 2012 Demo Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Arkadaşlar bende logolar vs.. görünmüyor.Bu sorunu nasıl çözebiirim ?

---------------------

Çözüldü.
    Last edited by yugi : 07.Ekim.2011 at 12:34
    <')))))>-<

Bir kac mac yaptim 3D simdilik iyi gibi gözüktü. Oyunu genel anlamda begendim menüler falan karisik ama hosuma gitti. Mac ici ve disindaki takim konusmalari iyi olmus daha detayli artik.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3d vs cok iyi ama sevmiyorum 3d"de oynamayi yillardir 2d kullancisiyim 2d isimi goruyor..

biliyorum daha düşük özellikle oynayanlara nisbet yapmak istedim çip felan diyince aklım kariştida

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyun İngilizcesi iyi olmayanlar için giderek oynanamaz hale geliyor. Türkçe şart oldu.

Antrenmanlarda bir değişiklik var mı?

3 senedır steamcıyım dıyebılırım gecen senede orjınalını aldım steamden cok sorunsuz ve hızlıdır.. bununla ılgılı soru ve sorunlara yardımcı olmaya calısırım. ve bugun demoyu ındırıcem umarım son zamanlardakı umutlarımı bosa cıkarmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Dün akşam gördüm haberi,steami 3-4 senedir kullanıyorum zaten,hemen demoyu indirdim.

her oyunda olduğu gibi ilk izlenimler hem önemli hem yanıltıcı olabiliyor.tanıtım videolarını izleyince heyecanlanmıştım ancak oyunu açınca o heyecan kalmadı.oyun kötü olduğundan değil alışamadığımdan gerçekten alışmak gerek ve alışınca çok daha güzel geleceğine eminim. elimizin alıştığı yerlerde aradığımızı bulamayıp "nereye gitti bu menü" diye aradıkça bunalıyor insan ama alışınca da çok kolaylıkları olduğunu anlayacağız sanırım.

squad ekranında oyuncu isimlerinin yanındaki " i " yani information özelliği hoş olmuş.oyuncu profiline girmeden bütün özelliklerini ve hatta y.antrenör puanını görebiliyoruz.sadece mouse işaretçisini yukardan aşağıya indirerek bütün oyuncuları incelemek mümkün.aynı işlemi önceki oyunda bir kaç tıklamayla yapıyorduk.

yine oyuncuyu tıklayınca ilk açılan oyuncu ana sayfası o oyuncu hakkında genel bir özet veriyor.gözüm henüz alışmadığı için karışık geldi ancak inceleyince başka bir sayfa kullanmak gerekmeyecek gibi.oyuncunun özellikleri,ant.puanı,form grafiği,kart istatistiği gibi hatırlamadığım başka özellikler ilk sayfada yer alıyor.bir oyuncuyu analiz etmek için bütün sayfalara tıklamak gerekmeyecek hepsi bir sayfada görülebiliyor.

taktik ekranı da karışık gibi gelse de içinde kolaylıkları barındırıyor,tek sorun alışmakta.

dikkatimi çeken ve çok güzel olduğunu düşündüğüm bir özellik daha; oyuncu profilinde sağ üstte adını hatırlamadığım bi buton var.oyuncunun mevkisine göre gerekli özelliklerini gösteriyor.mesela Arda Turan'ın profilindeyken o menüden Att. Midfielder Attribute seçilince o mevki için bir oyuncuda olması gereken özellikleri farklı bir renkle işaretliyor,böylece o oyuncunun mevkisine göre puanlarını analiz edebiliyoruz.özellikle oyunda acemi olanlar için çok güzel bir özellik.şahsen ben forumdaki rehberler yazılardan öğrenmiştim,şimdi oyunun kendi içinde mevcut.

bir saat kadar inceleyip fm2011 deki oyunuma devam ettim.aklımda kalanlar şimdilik bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2D ve 3D konusunda hiçbir değişiklik yok .. 1 saat anca bakabildim gözüme çarpan tek olumsuz eleştiri budur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3d bence cok gelismis ama ben her zaman 2d kullanicisiyim...

oyunu masaüstü bilgisayarıma indirdim. fakat aynı kullanıcı adıyla laptopumada kurmak istiyorum kurulmuyor. yeni bir hesap mı açmam gerekiyor laptopda oynamak için?

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    oyunu masaüstü bilgisayarıma indirdim. fakat aynı kullanıcı adıyla laptopumada kurmak istiyorum kurulmuyor. yeni bir hesap mı açmam gerekiyor laptopda oynamak için?
    Yok Laptopta'da Oyunu İndirmen Lazım Önce O Zaman Oynayabilirsin. Şuan Benim Yapığım Gibi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yok Laptopta'da Oyunu İndirmen Lazım Önce O Zaman Oynayabilirsin. Şuan Benim Yapığım Gibi
    tamam çözdüm sorunu bende indiriyorum şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eden Hazard'ı ucuza alma devri kapandı sanırım. En az 55 £ ya bırakıyorlar.
    FM Gazetesi

i5 işlemcili, 4 gb ramli, 1 gb ekran kartlı laptopumda 3d seviyesini 2.5 yıldız gösteriyor. neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tahminen normal linkler ne zaman eklenir arkadaşlar ?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    i5 işlemcili, 4 gb ramli, 1 gb ekran kartlı laptopumda 3d seviyesini 2.5 yıldız gösteriyor. neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.
    i5 işlemci
    6 GB ram
    1 GB ekran kartı

3d çalışmıyor

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

sporx versiyonu nedir ?

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    i5 işlemci
    6 GB ram
    1 GB ekran kartı

3d çalışmıyor
    bence sen ekran kartı driver'ını falan kur. çünkü benim masaüstü bilgisayarım bile 3d olarak açıyor(biraz kasıyor ama olsun sonuçta asıyor.). masaüstü bilgisayarımda p4 2.40 ghz işlemci, 1 gb ram, 256 mb ekran kartı var.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

i5 işlemci
    6 GB ram
    1 GB ekran kartı

3d çalışmıyor
    Ekran kartı driverı'nın son sürümünü indir yükle

Nesil
    2007

Aslında çalışmıştı ilk maçta.Başka bir maçta ise çalışmadı bilgisayar dondu ve res attı.2D'de problem olmuyor, 3D'de res atcak diye açmadım birdaha.

Ekran kartı driver güncelleyeceğiz artık...

Aslında çalışmıştı ilk maçta.Başka bir maçta ise çalışmadı bilgisayar dondu ve res attı.2D'de problem olmuyor, 3D'de res atcak diye açmadım birdaha.

Ekran kartı driver güncelleyeceğiz artık...
    istersen fanların tozunu al, ısındığı için res atıyor olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yeni tur bilgisayarlarda reset atma soz konusu degil kucuk bi isik var cok isininca o yaniyor yani sizi uyariyor reset atma konusunda oyle atilabilir 3d konusuna gelince gncl1905 driverini guncellersen duzelir

Nesil
    2005

Dün oynadım sorunsuz. Fakat şimdi girdiğimde atıyor, açılıştaki lig logolarını gösterdikten sonra.

Nesil
    2007

3D rating 4 yıldız veriyor(high), şimdi "start match" bastım dondu bekliyorum

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Dün oynadım sorunsuz. Fakat şimdi girdiğimde atıyor, açılıştaki lig logolarını gösterdikten sonra.
    steam'i aç.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

arkadaşlar demonun boyutu 2,5 gb mı? neden bu kadar uzun sürüyor inmesi?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İngilizcem fena değildir ama zorlanıyorum zaman zaman,türkçe şart oldu harbiden bu sefer.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    İngilizcem fena değildir ama zorlanıyorum zaman zaman,türkçe şart oldu harbiden bu sefer.
    Türkçe iyidir elbet ama maddi durumun elveriyor ise asla üşenme, İngilizce kursuna gitmeyi geçiştirme.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ben gayet begendım dahada guzel yapmıslar.. tek eksık turkce...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maç devam ederken alt+tab yapıp masaüstüne çıkınca maç kendiliğinden duruyor. Önceki serilerde devam ederdi, bunun bir çözümü var mı acaba?

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri