Arkadaşlar bende logolar vs.. görünmüyor.Bu sorunu nasıl çözebiirim ?
---------------------
Çözüldü.
Bir kac mac yaptim 3D simdilik iyi gibi gözüktü. Oyunu genel anlamda begendim menüler falan karisik ama hosuma gitti. Mac ici ve disindaki takim konusmalari iyi olmus daha detayli artik.
3d vs cok iyi ama sevmiyorum 3d"de oynamayi yillardir 2d kullancisiyim 2d isimi goruyor..![]()
biliyorum daha düşük özellikle oynayanlara nisbet yapmak istedimçip felan diyince aklım kariştida
Oyun İngilizcesi iyi olmayanlar için giderek oynanamaz hale geliyor. Türkçe şart oldu.
Antrenmanlarda bir değişiklik var mı?
3 senedır steamcıyım dıyebılırım gecen senede orjınalını aldım steamden cok sorunsuz ve hızlıdır.. bununla ılgılı soru ve sorunlara yardımcı olmaya calısırım. ve bugun demoyu ındırıcem umarım son zamanlardakı umutlarımı bosa cıkarmaz..![]()
Dün akşam gördüm haberi,steami 3-4 senedir kullanıyorum zaten,hemen demoyu indirdim.
her oyunda olduğu gibi ilk izlenimler hem önemli hem yanıltıcı olabiliyor.tanıtım videolarını izleyince heyecanlanmıştım ancak oyunu açınca o heyecan kalmadı.oyun kötü olduğundan değil alışamadığımdangerçekten alışmak gerek ve alışınca çok daha güzel geleceğine eminim. elimizin alıştığı yerlerde aradığımızı bulamayıp "nereye gitti bu menü" diye aradıkça bunalıyor insan ama alışınca da çok kolaylıkları olduğunu anlayacağız sanırım.
squad ekranında oyuncu isimlerinin yanındaki " i " yani information özelliği hoş olmuş.oyuncu profiline girmeden bütün özelliklerini ve hatta y.antrenör puanını görebiliyoruz.sadece mouse işaretçisini yukardan aşağıya indirerek bütün oyuncuları incelemek mümkün.aynı işlemi önceki oyunda bir kaç tıklamayla yapıyorduk.
yine oyuncuyu tıklayınca ilk açılan oyuncu ana sayfası o oyuncu hakkında genel bir özet veriyor.gözüm henüz alışmadığı için karışık geldi ancak inceleyince başka bir sayfa kullanmak gerekmeyecek gibi.oyuncunun özellikleri,ant.puanı,form grafiği,kart istatistiği gibi hatırlamadığım başka özellikler ilk sayfada yer alıyor.bir oyuncuyu analiz etmek için bütün sayfalara tıklamak gerekmeyecek hepsi bir sayfada görülebiliyor.
taktik ekranı da karışık gibi gelse de içinde kolaylıkları barındırıyor,tek sorun alışmakta.
dikkatimi çeken ve çok güzel olduğunu düşündüğüm bir özellik daha; oyuncu profilinde sağ üstte adını hatırlamadığım bi buton var.oyuncunun mevkisine göre gerekli özelliklerini gösteriyor.mesela Arda Turan'ın profilindeyken o menüden Att. Midfielder Attribute seçilince o mevki için bir oyuncuda olması gereken özellikleri farklı bir renkle işaretliyor,böylece o oyuncunun mevkisine göre puanlarını analiz edebiliyoruz.özellikle oyunda acemi olanlar için çok güzel bir özellik.şahsen ben forumdaki rehberler yazılardan öğrenmiştim,şimdi oyunun kendi içinde mevcut.
bir saat kadar inceleyip fm2011 deki oyunuma devam ettim.aklımda kalanlar şimdilik bunlar![]()
2D ve 3D konusunda hiçbir değişiklik yok .. 1 saat anca bakabildim gözüme çarpan tek olumsuz eleştiri budur.
3d bence cok gelismis ama ben her zaman 2d kullanicisiyim...
oyunu masaüstü bilgisayarıma indirdim. fakat aynı kullanıcı adıyla laptopumada kurmak istiyorum kurulmuyor. yeni bir hesap mı açmam gerekiyor laptopda oynamak için?
Eden Hazard'ı ucuza alma devri kapandı sanırım. En az 55 £ ya bırakıyorlar.
FM Gazetesi
i5 işlemcili, 4 gb ramli, 1 gb ekran kartlı laptopumda 3d seviyesini 2.5 yıldız gösteriyor. neyin kafasını yaşıyor anlayamadım.
Tahminen normal linkler ne zaman eklenir arkadaşlar ?
sporx versiyonu nedir ?
Aslında çalışmıştı ilk maçta.Başka bir maçta ise çalışmadı bilgisayar dondu ve res attı.2D'de problem olmuyor, 3D'de res atcak diye açmadım birdaha.
Ekran kartı driver güncelleyeceğiz artık...
yeni tur bilgisayarlarda reset atma soz konusu degil kucuk bi isik var cok isininca o yaniyor yani sizi uyariyor reset atma konusunda oyle atilabilir 3d konusuna gelince gncl1905 driverini guncellersen duzelir
Dün oynadım sorunsuz. Fakat şimdi girdiğimde atıyor, açılıştaki lig logolarını gösterdikten sonra.
3D rating 4 yıldız veriyor(high), şimdi "start match" bastım dondubekliyorum
![]()
arkadaşlar demonun boyutu 2,5 gb mı? neden bu kadar uzun sürüyor inmesi?
İngilizcem fena değildir ama zorlanıyorum zaman zaman,türkçe şart oldu harbiden bu sefer.
ben gayet begendım dahada guzel yapmıslar.. tek eksık turkce...
Maç devam ederken alt+tab yapıp masaüstüne çıkınca maç kendiliğinden duruyor. Önceki serilerde devam ederdi, bunun bir çözümü var mı acaba?