Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

14 43.75%
  • Berabere biter

6 18.75%
  • Almanya kazanır

12 37.50%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 228 sonuç

Konu: Türkiye - Almanya | 7 Ekim 2011 - 21:30 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hakan Balta aslanim ne taktin be ama gokhaninda hakkini yememek lazim guzel orta acti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sabri umarım iyi işler çıkartır Balta son maçlardaki gibi oynarsa çok can yakar...Sabri dışında iyi olmuş kadro...
    Dedim ama dimi attı koçum Balta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Neden kaleciyi geçen toplarda Gökhan hep orda olur ki Adamın kısmeti bu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Neden kaleciyi geçen toplarda Gökhan hep orda olur ki Adamın kısmeti bu
    Kader değil ki o oyuncunun yeteneği.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

penalti almanlar kullaniyor yapma be gokhan 2-2 yapabilirdik maci.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hakem yapma ya bunu yapma işte ya bide tutarmı bizde bi gol atarmıyız yılın maçı olur yemin ederim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olmadı bu hiç iyi olmadı :/

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umut girdi aurelio cikti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tek başına 4 adamı geçiyor Muller sonra da penaltı yapıyoruz.Bu kadar mı aciz bizim oyuncularımız, Muller dediğin adam Ronaldo ya da Messi değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

11. Default

Bu takımda bu teknik kadro olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz . Artık Servet , Egemen , Hakan Balta ( gol atmasına rağmen ) , Aurelio , Sabri milli kadrodan çıkarılmalı ve mümkünse birdaha alınmamalı !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçın özeti:Maçın başından beridir kendini yırtan milli takım 2 kontra bir penaltı ile yıkıldı.Hiddink'in harika değişiklikleri ise gözden kaçmadı Ayrıca penaltı gerçekten çok komikti.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Bu takımda bu teknik kadro olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz . Artık Servet , Egemen , Hakan Balta ( gol atmasına rağmen ) , Aurelio , Sabri milli kadrodan çıkarılmalı ve mümkünse birdaha alınmamalı !
    Hakan Balta ne yapmış ? Son 3 milli maçtır iyi oynuyor adam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

13. Default

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçın özeti:Maçın başından beridir kendini yırtan milli takım 2 kontra bir penaltı ile yıkıldı.Hiddink'in harika değişiklikleri ise gözden kaçmadı Ayrıca penaltı gerçekten çok komikti.

Hakan Balta ne yapmış ? Son 3 milli maçtır iyi oynuyor adam.
    Yahu şaka mı yapıyorsun be arkadaşım adam , 1 metre önündeki topa koşmaya aciz .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dalga geçtiler resmen. Bence bu futbolla şampiyonaya falan gitmeyelim zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Egemen ve Aurelio çok formdalar bunları almazsak düşünemiyorum halimizi aldığımız halde böyleysek.

İlk yarıda çok iyi oynuyorduk şahsi hata ile gol yedik Töreyi oyuna alma zihniyetini anlamıyorum devam etsene böyle belli gol olacak neden değiştiriyosun ortasahayı ve oyundan aldığı adamda Selçuk inan bu zihniyeti anlamıyorum.

Almanya belçikayı yense bizde kazandık diyelim böyle biri yardımı ile yürüdükten sonra çıkmışız çıkmamamışız açıkçası önemli değil takım oynasada Hiddink oynamasın istiyo gibi bi amaç var burda iyi oynarken bir ortasahanın oyundan almasının tek açıklaması benim açımdan budur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Servet konusunda haklisin dicem ama adam sakatliktan yeni cikti hocanin sucu oynatmasi ona kalirsa ozman gokhan gonulde kadrodan ciksin 2.ci yedigimiz gol onun hatasi ? bu nasil zihniyet yahu, servet 1 hata yapti diye hemen kovdunuz adami sabri tas gibi oynadi bugun hakan balta iyiydi servet konusunda haklisin dicem ama sakatliktan yeni cikti adam egemenenin neyi var egemen sahsen begendigim bir adam nese yenildik olan oldu yine suprizleri oynucaz son mac.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Biz bastırırız ama Almanlar atar. 3-1 Almanya kazanır diyorum.
    Skoru tutturdum. Mesut'un ayagina kaldi tur sansimiz bir bakima

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Balta iyiydi, Aurelio da. Sabri bence müthişti bir iki hatalı pas dışında. Bana kalırsa iki golde de payı büyük olan kişi Servet'ti. Ayrıca Arda ve Hamit aşırı derece pasifti. Burak, Gökhan Gönül ve Töre gerçekten iyiydiler. Bu takıma Sabri'nin yanına Emre olsaydı gerçekten çok farklı olabilirdi. ALmanlar iyi oynadılar ve kazandılar. Yalnız arkadaşlar dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var,
    Bu adam gerçekten bizim teknik direktörümüz olmayı hak ediyor mu? Kazım'ı soktuğunda o kadar sinirlendim ki. Kazım kimdir ne iş yapar? Yok mu Semih, Umut, Mevlüt, Halil Altıntop da olsa olur ya Kazım kadar boş bir adam alınmaz. Dakika 86 oldu gol yedik hala adam değiştirecek Hiddink'imiz. Bence en yakın zamanda gönderilmeli ben yaparım arkadaş teknik direktörlüğü. Gönüllü yaparım. O kadar teknik direktörümüz var bırakalım gitsin nereye gidecekse zorla durmasın zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hiddink hoca falan değil valla ya...Selçuk'la Arda'yı çıkarıyor saçmalıyor...Hamit çok kötüydü bence onu çıkartması gerekirdi...Mevlüt zaten niye oynamaz anlamam...Gökhan Töre çok iş yapacak bu çocuk ileride ManU'da falan rahat oynar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar geldiler ter atıp gidiyorlar uzatmanın anlamı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Biryanda çıkmayı garantilemiş hatta fark atmış Almanya diğer yanda öıkmak için yırtınan bir takım skora yine garantilemiş olan takımın lehine.Mesela roller değişmiş olsa biz bu farkı açmış olsak.Almanya bizim yerimizde olsa bu maçı kesin biz kaybederdik.İşte zaten olay burda bitiyor daha başka yorum yapmaya luzum yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim zar zor yendiğimiz Kazakistan'ı Belçika 4-1 dağıtıyor.İşimiz harbi Mesut'un ayağına kaldı.Ama başımızda Hiddink olacaksa zaten gitmeyelim Euro 12'ye falan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet çok hantal kaldı savunmada. Gökhan Gönül'ün yaptığı penaltıda çok gereksizdi. Onun dışında ezildik yani diyecek tek söz bu. Futbol oynamayı öğretecek bir video olur bu maçtan.

Gökhan Töre'yi aşırı beğendim bu arada.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten Neuer'in 2 golde de payı büyüktü bizim savunma ayakta uyudu çok yavaşız Serdar Kesimal gelince daha iyi oluruz en azından savunmada...Server güçlü takımlara karşı çok kötü kalıyor...2. Olursak zaten en iyi kura Ermenistan olur(tabi olurlarsa onların grubuda karışık) onun dışındaki takmları zor eleriz diye düşünüyorum...

25. Default

İte kaka gidicez Euro 2012'ye ama gitsek neye yarayacakki...Yine aynı futbolcular, yine aynı mentalite, yine aynı teknik ekip olduktan sonra. Rıdvan Dilmen doğru söyledi, futbolumuz ileri gideceğine daha da gerilere gidiyor zamanla. Gerçekle yüzleşmek, başarılı ülkeleri örnek alıp belli bir sistem oturtmak lazım, kısacası köklü değişiklikler şart ülke futbolunun geleceği için. Durum hiç iç açıcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben oyunculara bişey demek istemiyorum
    Kapasiteleri bu kadar dün de böyleydi bugün de
    Fazlasını beklemek abeste iştigal
    Ama Ben Hiddink gibi bir hocanın Sabri'yi ortasaha oynatacak kadar bilgisiz olacagını tahmin etmiyorum, ve onun aklıyla oynayan biri var orada
    O da Oğuz Çetin !

Şu şartlar arasında şu teknik ekipten acilen uzaklaştırılması gereken biri
    Yoksa şu çeşitli oyuncu çağırma fantezileri ve garip kadro oluşturma şekilleri by takımın başını daha çok ağrıtacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Gökhan Gönul cok amatörce davranip penalti verdi Almanlara. Dakikalar sonra ise kendisi penalti ayarlamaya calisiyordu ki oda amatörce idi, orda pas falan denese tehlikeli bir pozisyon olurdu. Hem benim anlamadigim bir nokta var, sunu bunu onu bunu milli takima almayin diyorsunuz, eee peki kim oynayacak sunun bunun onun bunun yerine? sanki milyonlarca oyuncularimiz var milli takimda oynayabilecek kapasiteye sahip olan. Bundan iyisi yok bizde demekkki, birturlu anlamiyor bunu bazilari.

28. Default

Sabri'yi eleştirdiğim beğenmediğim için kızıyorsunuz bana biliyorum Ama ortasahada oynuyorsan daha olumlu oynaman lazım. Çok koşuyor, pres yapıyor, rakibi bozuyor kabul. Kazanılan topların bu şekilde harcanması benim sinirimi bozan, boyundan büyük işlere kalkışıyor, sanırsın Xavi...3 kişinin arasından pas atmaya çalışmak, 50 metrelik uzun paslar denemek, birebirde çalıma girmek gibi. Halbuki daha basit oynasa hem verimliliği daha çok artacak, hem göze batmayacak. Görmezden geliyorsunuz belki ama ortasahada, kendi yarı sahamızda çok ciddi pas hataları yaptı, golle sonuçlanmaması hatası olmadığı anlamına gelmez. Bu hataları yaptığı iyi işleri de siliyor, sınavlarda bile böyle değil mi? Yanlışlar doğruları götürüyor işte

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sabri 11 isabetli pas
    neuer 14 isabetli pas

olay sabri veya ahmet, mehmet değil. bu konuda bir önceki mesajımı da alıntılayayım, özet geçmiş olurum.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    milli takımdaki oluşumların hiçbiri birbirine uymuyor.

ne tff, ne teknik heyet ne de teknik heyetin çağırdığı futbolcular.

bu yüzden başarıya bir yüzyıl daha var galiba...
    zararın neresinden dönülse kârdır.
    (/s)

Bir kalecinin YANLIS bir pozisyonda oynayan oyuncudan daha fazla isabetli pas atmasi normal degilmi? Sorun tabiki Sabri Mabri degil, sorun hocada ve yardimcisinda.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri