Sayfa 5 / 41 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Hiddink kaç tane oyuncumuzu sürekli takip ediyor acaba merak ediyorum o gelmeden önce Tuncay kendi takımında oynamasa bile Milli takımda oynuyordu.Gökdeniz her sene şampiyonlar liginde ve Rus liginde iyi işler çıkarıyor bu ikili neden hiç tercih edilmiyor bence gökdeniz Kazım'dan daha iyi oynar Tuncay'da Umut'tan kat kat iyidir bence.Hiddink aldığı maaşı hiç haketmiyor. 2-3 ayda 2 maç yapıyoruz onun dışında gezip tozuyor.Türk ligi'ni bile doğru düzgün seyretmiyor.İnanın bizden biri bile daha iyi bir kadro çıkarır.Yılmaz Vural'a gelince tabikide riskleri çok fazla ama en azından Türk oluşu yıllarca edindiği deneyimler birde sürekli büyük klüp beklentisini düşünürsek şans verildiğinde gecesini gündüzüne katar normal klüp yönetir gibi çalışır.Kendi değerlerimizi buruşturup çöpe atmayalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eğer Hiddink'in yerine bir hoca gelecekse Ersun Yanal'ı isterim. İlk döneminde başarısız sonuçlar alsa da oynanan futbol umut vericiydi bana göre. Yine bana göre Hakan Şükür meselesi nedeniyle fazlasıyla yıpratıldı. Bu da daha fazla tepki görmesine neden oldu. Hiddink'ten sonra, başka birisi ile bir kaç sezon daha gecikmeden Ersun Yanal'ı getirmeliyiz takımın başına.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Ben Türk hocaların daha verimli olduğunu düşünüyorum yıllardır Yabancı teknik adamlar pekte başarılı olamadı klüp bazında .Oyuncuları daha iyi tanıyan biri her zaman avantajdır. İşin kötü yanı kamuoyu hiç şans tanımıyor en ufak beraberlikte bile adamın ipini çekiyorlar.Yabancılar bu konuda daha rahatlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim bu sahis gercektede kovulur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sporx Yazari Fatih Demireli ;

Ekim 2010'da Erdal Keser bana Ömer'in Türkiye'yi seçtiğini söylemişti. Son dönemde tekrar çok uğraştı ve ikna etti. Tebrik etmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ömer ? Ömer Toprak mı ? Eğer o ise İnşallah haber doğrudur Çok sevinirim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.kicker.de/news/fussball/b...e-tuerkei.html

Almancası olan arkadaş özetlerse sevinirim

1 yıl önce http://www.cezasahasi.net/2010/10/om...i-takmnda.html Türk milli takımını seçtiği söylenmiş zaten.

Serdar Kesimal, Ömer Toprak, Serdar Aziz, Eren Güngör, Ersan Gülüm ile uzun yıllar defans sıkıntısı yaşamayız inşallah fakat takımdaki 1-2 oyuncu benden bu kadar dese..
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kickerdeki haberde google translateden anladığım kadarıyla kalbinin türk gibi hissettiğini ve türkiyeyi seçtiğini söylüyor. İnşallah şaşmaz kararından.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu saatten sonra biraz zor diye düşünüyorum kararından dönmesini.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İlk milli maça çağırılıp kısa da olsa oynatılmalı. o çocukda büyük potansiyel var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Azerbeycan maçında oynatılmalı bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet katılıyorum.2008 yılımıydı 2009 yılımıydı neydi eğer o go-card kazasını yapmasaydı Denizli onu Beşiktaş'a getirecekti bizde daha yakından izleme fırsatı bulacaktık.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İyiki yapmış o kazayı Leverkusende izlemek daha hoş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bu yorumu çözemedim.

Ömer'in bu seçimi gerçekten harika oldu. Serdar-Ömer ikilisini oturtursak en az 10 yıl sıkıntı yaşamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bence sen bu sene Ömer'i hiç izlememişsin.Yeteneğine lafım yok fakat bu sene Leverkusen'de pek uyumlu olamadı. Geçen seneki Ömer ile aralarında dağlar kadar fark var.Oynadığı son 3 maçta savunma olarak kötüler ve 8 gol yediler bunlara artı olarak çok şık bir kendi kale golü var Ömer'in.İnşallah en kısa zamanda toparlar kendini ve takıma adapte olur.Milli takım olarak kendisine çok ihtiyacımız var.

Ve ayrıca dediğin şey hoş değil."İyi ki kaza yapmış." Biraz araştırmanı tavsiye ederim o kazayı.Sonra kendi dediğine pişman olacağını umuyorum.

Düzeltme : Zaten hiç izlemediğini başka bir mesajda belirtmişsin buraya izlemek daha hoş yazdığın için izlediğini düşünmüştüm
    Last edited by kalemci : 27.Eylül.2011 at 02:28
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yeri degil belkide ama, milli takim ile basari felan gecelegi yok bari su yabanci sinirini komple kaldirsalarda kulüp takimlarimiz en azindan avrupada iyi yerlere gelebilse... calisan formayi hakeden türk oyuncular yine forma giyer calismayanda yok olup gider hatta milli takimi bile ileriye tasiyabilir bu sistem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamit 2-1'de 2-2 yi atacakken orda birlik olmamız lazımdı felan diyor. Buda gösteriyorki milli takımda bir ruh yok. Sadece sahada koşuyorlar öylesine. Zatende belli oluyor öyle olduğu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Milli Takım'da belli bir düzen yok ki.İstersen şu 24 kişilik kadroda en kötü oyuncuları ilk 11 e al aylarca aynı 11 le oyna bir birlik düzen yakalarlar.Takımın ne oynayacağını biliriz.Ama böyle dengesiz olursan en rahat maçında bile stres olursun.

Günlerdir söylüyorum şu an bu milli takımın en iyi 11 i budur.

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta
    DC-Egemen Korkmaz
    DC-Ömer Toprak
    DM-Selçuk İnan
    DM-Emre Belözoğlu
    AMR-Burak Yılmaz
    AMC-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    ST-Mevlüt Erdinç
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Volkan Demirel kadrodan çıkarılmış ve yerine Fehmi Mert Günok çağrılmış. Demek ki Cenk bu ülkede, Hakan Arıkan'dan ve Mert Günok'tan bile daha kötüymüş. Bunu da öğretmiş oldular bize, sağolsunlar!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Milli Takım'da belli bir düzen yok ki.İstersen şu 24 kişilik kadroda en kötü oyuncuları ilk 11 e al aylarca aynı 11 le oyna bir birlik düzen yakalarlar.Takımın ne oynayacağını biliriz.Ama böyle dengesiz olursan en rahat maçında bile stres olursun.

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta
    DC-Egemen Korkmaz
    DC-Ömer Toprak
    DM-Selçuk İnan
    DM-Emre Belözoğlu
    AMR-Burak Yılmaz
    AMC-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    ST-Mevlüt Erdinç
    bu kadro su anki durum için gayet iyi. ama hakan-hasan ali değişikliği daha iyi olur. tabi forvet hattında semih-mevlüt ikilisi bizi götürür gibi.. nuri de bu takımda oynar. gerektiğinde selçuk gerektiğinde emre kesilir. zaten hiçbir zaman tam kadro olamıyoruz.

ama anlamamız gereken bize pivot santrafor lazım. burak kanatta oynamalı..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Volkan Demirel kadrodan çıkarılmış ve yerine Fehmi Mert Günok çağrılmış. Demek ki Cenk bu ülkede, Hakan Arıkan'dan ve Mert Günok'tan bile daha kötüymüş. Bunu da öğretmiş oldular bize, sağolsunlar!
    Zaten gelecek kaleci yedek olacaktı bu Cenk olmuş Mert olmuş pek fark etmez bence ama genel olarak ben Cenk'i milli takım kalesi için yeterli görmüyorum zaten Beşiktaş'ın da 1.kalecisi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten sıkıntı milli takım için en iyi oyuncularımızın çağrılmaması.Tamam 3.kaleci milli takım için çok stratejik bir pozisyon olmayabilir ama sadece bu pozisyondaki tercihler yanlış olsa,hiç kimse gelip burada bu durumu eleştirmez.Mert Günok'un ne tecrübesi varmış ki Cenk tercih edilmiyor da,Mert tercih ediliyor acaba? Şimdiki söyleyeceğim genel seçimlerle alakalı.Bir sistemimiz olsa,diyeceğiz ki bu çağrılmayadan adam sisteme uymuyordur,bu yüzden çağrılmıyordur.Ortasahada Sabri oynatılıyor,geçen yılın en istikrarlı adamlarından M.Topuz (her ne kadar sevmesemde) kadroya bile çağrılmıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Cenk bence gelecekte Volkan'ın cüssesiz hali olacak. En kötüsünden Tolga Zengin(Sakat mı bilmiyorum ama )'i çağırmak bu kadar mı zor?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Cenk bence gelecekte Volkan'ın cüssesiz hali olacak. En kötüsünden Tolga Zengin(Sakat mı bilmiyorum ama )'i çağırmak bu kadar mı zor?
    Tolga kadroda zaten maçta da o oynar herhalde

Evet Genel seçimler konusunda sıkıntı var, bir sistemimiz de yok zaten. Sabri orta saha oynuyor onun yerine Mehmet Topuz, Necip veya bir başkası seçilebilirdi ama 3.kaleci seçimini tartışmak bana mantıksız geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hayır ben ciddi ciddi düşünmeye başladım sabri de ne gördüler de orta sahaya koydular. Fatih Terim'e mi özendiler anlamadım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta
    DC-Egemen Korkmaz
    DC-Ömer Toprak
    DM-Selçuk İnan
    DM-Emre Belözoğlu
    AMR-Burak Yılmaz
    AMC-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    ST-Mevlüt Erdinç
    Selçuk yerine Nuri oynamalı. Onun dışında kadro çok güzel. Selçuk geçen seneki Selçuk değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tolga kadroda yok bu maçta Sinan yer alır kalede yedek olarak Hakan yerini alır kulübede.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tolga kadroda yok bu maçta Sinan yer alır kalede yedek olarak Hakan yerini alır kulübede.
    Ben kadro seçimleri konusun da listede görünce kadro da sanmıştım halbuki o da çıkarılmış sakatlıktan dolayı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ben kadro seçimleri konusun da listede görünce kadro da sanmıştım halbuki o da çıkarılmış sakatlıktan dolayı.
    Evet son maçta sorun yaşadı sanırım.Neyse Onur iyileşti Tolga oynamassa Onur formasını geri alır.Tolga idmanlarda da takımdan ayrı çalışıyor.

GK-Volkan Demirel
    DR-Gökhan Gönül
    DL-Hakan Balta
    DC-Egemen Korkmaz
    DC-Ömer Toprak
    DM-Selçuk İnan
    DM-Emre Belözoğlu
    AMR-Burak Yılmaz
    AMC-Hamit Altıntop
    AML-Arda Turan
    ST-Mevlüt Erdinç
    Ömer Toprak yerine Serdar Kesimal,Selçuk İnan yerine de Nuri Şahin geldi mi tam ideal 11 olur.

Sayfa 5 / 41 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri