Sayfa 10 / 23 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sercan naptı ki geçen sene ? Yaşının avantajıyla 2-3 sene önceki ismiyle oynuyor.
    Şu anki özellikleri Bank Asya topçusu gibi. Sizce Sercan Bank Asya topçusu mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Hacı kaçtır bunu anlatmaya çalışıyorum yok olmuyor millet herşeyi rakam sanıyor profil sanıyor...Volkan Şen'in profili kaç senedir kötü ama adam çoşuyor her şey profil değilki zaten Alex ve Muhammet teknik tartışması insanı güldürüyor...Diğer özellikler olmadıktan sonra teknik neye yarar...
    E yani abi. Neyini tartışıyorlar bu kadar anlamıyorum. Ayrıca şimdi düşündüm de, Brezilya'daki oynayanları düşünsene. Adamların bütün alt yapı manyak. Biz bir iki adamda böyle tartışıyorsak onlar ölsün
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Türkiye Liginde O Şok Presi En İyi Yapan Mustafa Sarp'ta Gördüm Oyunda O Yüzden Oyunda Severdim Mustafa'yı Hatta 2010'da Vazgeçilmezimdi
    Acikcasi oyunda o tip bir sok presi pek hatirlamiyorum. Mustafa Bursa'da oynarken gercekten cok ilginc bir oyuncuydu ve orta sahada o tip toplari kapmaya bakardi. Galatasaray'da gittikten sonra sen de 3 hafta ben diyeyim 5 hafta iyi gorundu. Sonra oyle bir dusus ki akillara zarar.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    barcelona vs. büyük kulüpleri almıyorum. bir Fenerbahçe bir Adanaspor bir de ortak kariyerde seçtiğimiz takımı alıyorum. ara sıra fantezi için malaga gibi parası çok olan kulüpleri alıyorum.
    Peki de, ben o sok presi kimseye yaptirtamiyorum bu mac motorunda. Degil sadece Emre. Oyuncular birbirlerinden o kadar uzak ve savunma duzeni mac motorunda o kadar bozuk ki, mac motorunu bastan asagiya elden gecirmeye karar verdiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Tabiki değil gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncu ama profiller biten senenin ardından oluşturulduğu için böyle bir düşüş olması kaçınılmaz CA düşük PA yüksek tutulmuş olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabiki değil gelecek vaad eden yetenekli bir oyuncu ama profiller biten senenin ardından oluşturulduğu için böyle bir düşüş olması kaçınılmaz CA düşük PA yüksek tutulmuş olabilir.
    Sercan'da düşüş olduğunu biliyorum Fakat bu kadar kötü yapılmamalıydı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hız hızlanma 17 olan hiç bir adam bank Asya oyuncusu değildir hele ki bu kadar gencse
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

7. Default

Heyttt Be ! Tosunuma Bak Maşşallah

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Heyttt Be ! Tosunuma Bak Maşşallah

O ne be O kiloyla zıplama 14 bide
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bayern Münih'te de Emre Can var, bana Mehmet Ekici'nin ilk çıktığı zamanları hatırlattı profili. p.a. ne durumdadır bilemem ama iyi bir ortasaha oyuncusu olabilecek potansiyeli gördüm
    SS atabilir misiniz? FM11'de, 2017-18 sezonundaki hâlini biliyorum adamın; gayet hoş bi' profili vardı.

10. Default

Quote Originally Posted by Brainwashed View Post
    SS atabilir misiniz? FM11'de, 2017-18 sezonundaki hâlini biliyorum adamın; gayet hoş bi' profili vardı.
    Gerçektende Kaliteli ve Oyunun En İyi Gelişebilecek Yıldız Oyuncularından Olur Maşallah Oynamadığı Yer Yok

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Son Dünya Şampiyonası'nda 3. olan Alman U-17 takımının kaptanı bu Emre Can.

Turnuva boyunca oynadıkları 7 maçın 5'inde, ilk 11'deki oyuncularının yarıdan fazlası Türk asıllıydı o takımın. Kalan 2 maçta da 5'er Türk asıllı oyuncu vardı ilk 11'lerde.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Kesinlikle Alman Milli Takımının reel oyunculardan oluşmaması en fazla bizim işimize yarıyor.Oyunun başında milli takım seçmemiş gurbetçi futbolcular 25 yaşından sonra Türk Milli Takımını seçiyor bu sayede

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Demo"yu yuklemeyenler olabilir bir kac tane profil paylasayim..

Areola

Azpillicueta

Hugo Lloris

Enyeama

Juan Albin

Kabore

Marvin Martin

Lugano

Mervan Celik

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tuncay Sanli

Adeel Taarbt

Oguzhan Ozyakup

cafercan, özgürcan, cem sultan, berkin ve daha sayamadığım nice büyük yıldızlar yetiştiren gs alt yapısından bu sene çıkacak oyuncu-oyunları çok merak ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Exclamation

Açıkcası onu bunu bilmem bencede Fm 2012 Kariyer Hikayeleri adı altında bir bölüm açılmalı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Samed Yeşil'i koyabilir misiniz ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Porto'nun oyuncuları süper olmuş yalnız...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oyunda çok worldwide var yahu demo olduğundan mı böyle anlamadım busquets,elia vs böyle oyuncular worldwide

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

CR 7 oyuna şu yönden tam olarak aktarılmış alıp gidiyor şut çekiyor son derece bencil şutlarını kıstım o kadar creavity freedomu kıstım ama gene aynı,hayır çok süper gidiyor adam eksiltiyor ama hep şut çekiyor ve gol atamıyor sanırım bu hata olmuş gol atma özürlü olmuş ya Ronaldo.

Ayrıca GG 77 çok iyi performans gösteriyor Real Madride aldım 7 nin altına düşmüyor olması gerektiği gibi etkili olmuş tebrikler.

Nesil
    2003

Ayrıca GG 77 çok iyi performans gösteriyor Real Madride aldım 7 nin altına düşmüyor olması gerektiği gibi etkili olmuş tebrikler.
    O ortalamaya cok guvenme bence. Bir suredir o ortalamalari duzeltmeye ugrasiyorlar ama pek de gercekci oldugunu soyleyemem. Bu surumde butun beklerin ortalamasinda bir artis var gibi geldi bana.

Maci izleyip, neler yaptigi, neleri yapamadigi daha onemli bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Neuer acayip abartı olmuş yahu tek kale maç yaptım adamlar 3-0 yendi olacak iş değil valla... Kapadım bende sinirden...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O ortalamaya cok guvenme bence. Bir suredir o ortalamalari duzeltmeye ugrasiyorlar ama pek de gercekci oldugunu soyleyemem. Bu surumde butun beklerin ortalamasinda bir artis var gibi geldi bana.

Maci izleyip, neler yaptigi, neleri yapamadigi daha onemli bence.
    Marcelo ve Coentrao'nun 7 yi geçtiği nadir her maç hata yapıyorlar performasları düşük bek olarak GG asistleri ve ileri çıkışlarda etkili top kapmasıda güzel oyun içinde verimli olmuş,puanı iyi oynadığının göstergesi olarak söylemiştim ama hata varmış

ilginç olan hayatında hiç penaltı kaçırmayan simao nun penaltı atma gücü 16,alex in 20 :S

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Profil görünümünü eski haline nasıl getirebiliriz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Profil görünümünü eski haline nasıl getirebiliriz?
    Oyuncunun profilindeki sekmelerde ''Attributes'' e tıklaman yeterli
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oyuncunun profilindeki sekmelerde ''Attributes'' e tıklaman yeterli

ama o 1 seferlik diye biliyorum baska profile gecince tekrar orjinal haline donuyor bunun caresi yokmu acaba klasik"e donsun attirubutesteki gibi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ama o 1 seferlik diye biliyorum baska profile gecince tekrar orjinal haline donuyor bunun caresi yokmu acaba klasik"e donsun attirubutesteki gibi
    Preferences'a girince sag ust kosede:
    Default Player Selection ve Default Team Selection'u Attributes ve Squad yaparsan FM 2011'deki haline doner ikisi de.

Nesil
    2003

Marcelo ve Coentrao'nun 7 yi geçtiği nadir her maç hata yapıyorlar performasları düşük bek olarak GG asistleri ve ileri çıkışlarda etkili top kapmasıda güzel oyun içinde verimli olmuş,puanı iyi oynadığının göstergesi olarak söylemiştim ama hata varmış
    Gokhan'in iyi, hatta cok iyi oldugundan eminim zaten de, ortalamalar yaniltabiliyor. Mesela orta sahanin ortasindaki oyunculairn biraz dusuk ortalamalari. Tabii buna, ozellikle orta sahada savunmada biraz seyirci kalmalarinin da etkisi vardir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Preferences'a girince sag ust kosede:
    Default Player Selection ve Default Team Selection'u Attributes ve Squad yaparsan FM 2011'deki haline doner ikisi de.

Bu olay iyimiş. Tercihin bize bırakılması güzel ama bence yenisine alışmak daha iyi gibi geliyor. Çünkü bir kaç kez tıklamak yerine orada herşey yazıyor
    FM Gazetesi

Sayfa 10 / 23 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri