Acikcasi oyunda o tip bir sok presi pek hatirlamiyorum. Mustafa Bursa'da oynarken gercekten cok ilginc bir oyuncuydu ve orta sahada o tip toplari kapmaya bakardi. Galatasaray'da gittikten sonra sen de 3 hafta ben diyeyim 5 hafta iyi gorundu. Sonra oyle bir dusus ki akillara zarar.
Peki de, ben o sok presi kimseye yaptirtamiyorum bu mac motorunda. Degil sadece Emre. Oyuncular birbirlerinden o kadar uzak ve savunma duzeni mac motorunda o kadar bozuk ki, mac motorunu bastan asagiya elden gecirmeye karar verdiler.
Heyttt Be ! Tosunuma Bak Maşşallah
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Son Dünya Şampiyonası'nda 3. olan Alman U-17 takımının kaptanı bu Emre Can.
Turnuva boyunca oynadıkları 7 maçın 5'inde, ilk 11'deki oyuncularının yarıdan fazlası Türk asıllıydı o takımın. Kalan 2 maçta da 5'er Türk asıllı oyuncu vardı ilk 11'lerde.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Kesinlikle Alman Milli Takımının reel oyunculardan oluşmaması en fazla bizim işimize yarıyor.Oyunun başında milli takım seçmemiş gurbetçi futbolcular 25 yaşından sonra Türk Milli Takımını seçiyor bu sayede![]()
Demo"yu yuklemeyenler olabilir bir kac tane profil paylasayim..
Areola
Azpillicueta
Hugo Lloris
Enyeama
Juan Albin
Kabore
Marvin Martin
Lugano
Mervan Celik
![]()
Tuncay Sanli
Adeel Taarbt
Oguzhan Ozyakup
![]()
cafercan, özgürcan, cem sultan, berkin ve daha sayamadığım nice büyük yıldızlar yetiştiren gs alt yapısından bu sene çıkacak oyuncu-oyunları çok merak ediyorum![]()
Açıkcası onu bunu bilmem bencede Fm 2012 Kariyer Hikayeleri adı altında bir bölüm açılmalı ...
Samed Yeşil'i koyabilir misiniz ?
Porto'nun oyuncuları süper olmuş yalnız...
Oyunda çok worldwide var yahu demo olduğundan mı böyle anlamadım busquets,elia vs böyle oyuncular worldwide
CR 7 oyuna şu yönden tam olarak aktarılmış alıp gidiyor şut çekiyor son derece bencilşutlarını kıstım o kadar creavity freedomu kıstım ama gene aynı,hayır çok süper gidiyor adam eksiltiyor ama hep şut çekiyor ve gol atamıyor sanırım bu hata olmuş gol atma özürlü olmuş ya Ronaldo.
Ayrıca GG 77 çok iyi performans gösteriyor Real Madride aldım 7 nin altına düşmüyor olması gerektiği gibi etkili olmuş tebrikler.
Neuer acayip abartı olmuş yahu tek kale maç yaptım adamlar 3-0 yendi olacak iş değil valla...Kapadım bende sinirden...
![]()
ilginç olan hayatında hiç penaltı kaçırmayan simao nun penaltı atma gücü 16,alex in 20 :S
Profil görünümünü eski haline nasıl getirebiliriz?