Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 242 sonuç

Konu: Turksportal İstifa (!)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bazılarınızın 1 senelik ( ve sadece geçen senelik ) kıyas yapıyor.Gülüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Burak daki özellikler semih de semihdekilerde burakda ya yok ama bence semih burakdan daha iyi top tutuyo ve topu doğru yerlere gönderiyo son vuruşlarıda fena değil ama burakda iyi

onur kıvrakı 6 aya göre değirlendiriosun ben volkanı 10 yıllıgına değerlendiriyorum bence volkan çok daha iyi kaleci

Emre konusunda da isabetli pas atıyor şut çekiyor gerektiği yerde pres yapıyor oyunu iki yönlü oynuyor teknik çevik tam bir orta saha oyuncusu bence biraz devamlılığı yok çabuk sakatlanıyor o da boyu kısa adelesinde sorun çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bazılarınızın 1 senelik ( ve sadece geçen senelik ) kıyas yapıyor.Gülüyorum.

Dia ne zaman transfer oldu Fenerbahçe'ye? ya da Stoch? Ya da Yobo? Hangi senelik performanslarını değerlendireyim? Sizde tek senelik değerlendirme yapmış olmuyo musunuz?
    I'm back...

4. Default

Anlamadım ne demek istediğini. Neye göre kıyas yapmak lazım?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Burak daki özellikler semih de semihdekilerde burakda ya yok ama bence semih burakdan daha iyi top tutuyo ve topu doğru yerlere gönderiyo son vuruşlarıda fena değil ama burakda iyi
    Ama Semih oynadiginda, rakip takim defansi daha ileride kurabiliyor ve rakip sahada daha etkili pres yapabiliyor. Bence Semih, macin son 15 dakikasinda rakibi kendi yari sahasina hapsettiginizde yararli olan bir oyuncu. Ilk 11'de veya 90 dakika oynayabilecek bir oyuncu degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ama Semih oynadiginda, rakip takim defansi daha ileride kurabiliyor ve rakip sahada daha etkili pres yapabiliyor. Bence Semih, macin son 15 dakikasinda rakibi kendi yari sahasina hapsettiginizde yararli olan bir oyuncu. Ilk 11'de veya 90 dakika oynayabilecek bir oyuncu degil.
    Ki zaten Semih'in sonradan oyuna girdiğinde ne kadar etkili, 11de başladığında çoğunlukla etkisiz kaldığıda bilinen bir gerçek.
    I'm back...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Katılmıyorum.
    Semihin yanında kimse oynamıyor fenerde.Buda yoruyor oyuncuyu alex cok agır kalıyo semihin boşalttığı alanlara kaçıçak oyuncu olmuyor semihle beraber hızlı bir forvet oyuncusu olursa bence çok etkili olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera ve Quaresma Türkiye'de ki en iyi kanattır.
    Guti ve Melo Türkiye'de ki en iyi orta sahadır.
    Alex Türkiye'de ki en iyi forvettir.
    Ujfalusi Türkiye'de ki en iyi stoperdir.
    Eboue Türkiye'de ki en iyi orta saha kanattır.
    Volkan Demirel Türkiye'de ki en iyi kalecidir.

Oyuncuyu 2-3 yıla göre değerlendirmeyeceksek budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    evet emreyi xavi gibi yapardım
    Ayrıca Emre - Xavi olayında arkadaş ironi yapmış büyütmeyede gerek yok..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

öffff nedir bu fenerlilerin yaygarası ya gidin editörden düzeltin size göre olanı ben hiç bir zaman gsnin özellikleri kötü diiypte bir oyuncunun özelliklerini değiştirmedim

zaten semih kaç maçda ilk 11e çıkıp sürekli gol atmış burak sürekli 11 ve sürekli gol atıyor semih gibi hırpalanmış yorulmuş defansa değil defansı bizzat yorup gol atıyor burak

birde emre xavi demişler yarısının yarısı kadar olur emre topu alıyor geriye kanatlara atıyor xavi oyunu okuyor xavi ile emreyi karşılaştırmak ferrari ile murat 131i karşılaştırmaktır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Dia ne zaman transfer oldu Fenerbahçe'ye? ya da Stoch? Ya da Yobo? Hangi senelik performanslarını değerlendireyim? Sizde tek senelik değerlendirme yapmış olmuyo musunuz?
    Dia , Stoch veya Yobo'luk değerlendirmeleri kastettiğimi de nerden çıkardınız ? Belirtmediğim için ben hatalıyım kusura bakmayın ancak Emre , Alex , Gökhan Gönül ve Volkan da uzun süreli olanlar bu da var. Kaldı ki dediğinizden çıkardığım lige göre değerlendirme yapılıyor öyle mi ? Stoch , Dia ve Yobo önceki yıllarda da vardı sonuçta değil mi burada olmasalar da.Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz için sadece geçen sezonun kıstas alınmasına karşıyım.Hadi Onur yeni de Burak..Ben burada yapılan kıyaslamalardan rahatsızım yanlış anlaşılmasın oyuncu profilleri hakkındaki fikrimi belirtmiştim zaten.Beğendim profilleri ben.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    öffff nedir bu fenerlilerin yaygarası ya gidin editörden düzeltin size göre olanı ben hiç bir zaman gsnin özellikleri kötü diiypte bir oyuncunun özelliklerini değiştirmedim

zaten semih kaç maçda ilk 11e çıkıp sürekli gol atmış burak sürekli 11 ve sürekli gol atıyor semih gibi hırpalanmış yorulmuş defansa değil defansı bizzat yorup gol atıyor burak

birde emre xavi demişler yarısının yarısı kadar olur emre topu alıyor geriye kanatlara atıyor xavi oyunu okuyor xavi ile emreyi karşılaştırmak ferrari ile murat 131i karşılaştırmaktır

Açıkçası; "Gidin editör'den değiştirin arkadaş!" demek gibi bir şansımız olamaz bizim. Çünkü biz araştırmacılık görevindeysek büyük çoğunluğu memnun etmeliyiz. Ama özelliklere göre yargılanılmaya karşıyım. Oyundaki performansına bakılsın zaten gerçeği yansıtmıyosa elden gelen ve gerçekçi yapılmaya çalışılır...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dia , Stoch veya Yobo'luk değerlendirmeleri kastettiğimi de nerden çıkardınız ? Belirtmediğim için ben hatalıyım kusura bakmayın ancak Emre , Alex , Gökhan Gönül ve Volkan da uzun süreli olanlar bu da var. Kaldı ki dediğinizden çıkardığım lige göre değerlendirme yapılıyor öyle mi ? Stoch , Dia ve Yobo önceki yıllarda da vardı sonuçta değil mi burada olmasalar da.Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz için sadece geçen sezonun kıstas alınmasına karşıyım.Hadi Onur yeni de Burak..Ben burada yapılan kıyaslamalardan rahatsızım yanlış anlaşılmasın oyuncu profilleri hakkındaki fikrimi belirtmiştim zaten.Beğendim profilleri ben.

Ben Alex'e Gökhan Gönül'e zaten karşı değilim. Ama mesela Burak'ı zamanında bende araştırdım, felaket oynardı bizde o kadar özelliklerinde düşüşe gitmiştim ama oyunda yine yüksek performans sergiliyodu yönettiğinizde. Heralde oyunun içine doğmuş. Demek istediğim geçtiğimiz sezonu kıstas alıyoruz büyük çoğunlukla. Zaten olması gerekende budur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer

Açıkçası; "Gidin editör'den değiştirin arkadaş!" demek gibi bir şansımız olamaz bizim. Çünkü biz araştırmacılık görevindeysek büyük çoğunluğu memnun etmeliyiz. Ama özelliklere göre yargılanılmaya karşıyım. Oyundaki performansına bakılsın zaten gerçeği yansıtmıyosa elden gelen ve gerçekçi yapılmaya çalışılır...
    bu işi ücret karşılığımı yapıyorsun ?

Eğer yapıyorsan deme hakkın olmaz

ama zevkine yapıyorsan olur

Nesil
    2006
    Yer

Birde şunu unutmayın Türkiyede oyuncular her sene geriye sarıyor iler saran nerdeyse yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben Alex'e Gökhan Gönül'e zaten karşı değilim. Ama mesela Burak'ı zamanında bende araştırdım, felaket oynardı bizde o kadar özelliklerinde düşüşe gitmiştim ama oyunda yine yüksek performans sergiliyodu yönettiğinizde. Heralde oyunun içine doğmuş. Demek istediğim geçtiğimiz sezonu kıstas alıyoruz büyük çoğunlukla. Zaten olması gerekende budur...
    Anlıyorum cevabınıza da teşekkür ediyorum.Burak hakkında ben de görüşümü söyleyeyim bir Fenerbahçe taraftarı olarak ; Burak Yılmaz Türkiye liginin en formda forvetidir 1 yıldır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    bu işi ücret karşılığımı yapıyorsun ?

Eğer yapıyorsan deme hakkın olmaz

ama zevkine yapıyorsan olur
    Bu araştırmacılık ekibinin misyonlarından birisidir. Mesele para alıp almamak değil zaten. Bu işte gönüllülük esas. Bana tek getirisi orijinal oyun oluyo...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Anlıyorum cevabınıza da teşekkür ediyorum.Burak hakkında ben de görüşümü söyleyeyim bir Fenerbahçe taraftarı olarak ; Burak Yılmaz Türkiye liginin en formda forvetidir 1 yıldır.

Önemli değil ne demek açıklamaya çalışıyorum bişeyleri elimden geldiği kadarıyla. Açıkçası Cengiz abiyede biraz anlayışlı olunmalı. (Sizin için söylemiyorum) Oyun çıksın Fenerbahçe'yi bir yönetin Alex, Emre, Gökhan Gönül, Volkan çok kötü olursa zaten eleştirmek en doğal hakkınız. Ama tekrar söylüyorum oyun çıkmadan eleştirenlerin elinde somut bir delil olmadan acımasızca eleştirmesi haksızlık...
    I'm back...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Katılmıyorum.
    Semihin yanında kimse oynamıyor fenerde.Buda yoruyor oyuncuyu alex cok agır kalıyo semihin boşalttığı alanlara kaçıçak oyuncu olmuyor semihle beraber hızlı bir forvet oyuncusu olursa bence çok etkili olur
    Iste o yuzden ne Semih, ne de Alex en iyi denilebilecek oyuncular degiller. Kaliteliler, ama iyi olmak farkli bir kavram bence. Gomez belki Semih kadar kaliteli degil ama Semih'den cok daha iyi bir santrafor. Schweinsteiger belki Alex kadar kaliteli degil ama Alex'den daha iyi bir futbolcu.

Onlarin zaaflarini kapatmak icin baskalari ekstra isler yapmak zorunda kalmiyor. Hem hucumda, hem de savunmada yapmalari gerekeni yorulmadan yapiyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Önemli değil ne demek açıklamaya çalışıyorum bişeyleri elimden geldiği kadarıyla. Açıkçası Cengiz abiyede biraz anlayışlı olunmalı. (Sizin için söylemiyorum) Oyun çıksın Fenerbahçe'yi bir yönetin Alex, Emre, Gökhan Gönül, Volkan çok kötü olursa zaten eleştirmek en doğal hakkınız. Ama tekrar söylüyorum oyun çıkmadan eleştirenlerin elinde somut bir delil olmadan acımasızca eleştirmesi haksızlık...
    Buna ben de katılıyorum.Kaldı ki demoda Fenerbahçe'de söylediğiniz 4 futbolcuyu da inceledim.Kıyas olarak kullanacağım aynı mevki futbolculara da baktım üst düzey olanlara.Gayet başarılı buldum o 4 profili.

21. Default

Daha Devam Ediyor mu Bu Film Yahu Hangi Seansı Oynanıyor Şuanda

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birbirini yeme seansı bitti abi

@salvio

nasıl yani? burak'ın hızlanması 10 semih'in 16 mı olsun diyorsun ? .s bence semih son derece yavaş bi oyuncu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Riera ve Quaresma Türkiye'de ki en iyi kanattır.
    Guti ve Melo Türkiye'de ki en iyi orta sahadır.
    Alex Türkiye'de ki en iyi forvettir.
    Ujfalusi Türkiye'de ki en iyi stoperdir.
    Eboue Türkiye'de ki en iyi orta saha kanattır.
    Volkan Demirel Türkiye'de ki en iyi kalecidir.

Oyuncuyu 2-3 yıla göre değerlendirmeyeceksek budur.
    Riera'nın en iyi kanat olmasını gerektirecek neyini gördünüz, daha pek bir şey sergilemedi Galatasaray'da bundan önceki maceraları da çok iyi geçmedi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnsanlar birşey için tartışmasız diyorsa bırakın tartışmayın, boşuna parmaklarınız yorulmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Vay arkadaş altı üstü bir oyun için yapılan tartışmalara bak.Resmen memleket meselesine döndü olay.

2003-2004: 32 maç 2 gol / 2004-2005: 21 maç 2 gol Bordeaux

2005-2006: 8 maç 1 gol Espanyol

2005-2006: 15 maç 2 gol Man City

2006-2007: 28 maç 4 gol

2007-2008 36 maç 4 gol Espanyol

2008-2009: 28 maç 3 gol / 2009-2010 12 maç Liverpool

2010-2011: 26 maç 6 gol 13 asist Olympiakos

İspanya milli takımı: 16 maç 4 gol

Bu verilerin neyine dayanarak önceki maceralarına çamur atıyorsun bu adamın?? hoş ben bu verileri bildiğinede inanmıyorum ya..

Nesil
    2006

Sevgili perpetua, abicim ismin Ömer'di sanırsam, hatırladığım kadarı ile ABD bir üniversitede öğretim görevlisiydin, neden hala bunlarla uğraşıyorsun...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şimdi sezon 10 kere tekrar edilip bir takım puan ortalaması olarak en yukarda olunca o takımın bütün oyuncu değerleri muazzam şekilde doğru verilmiş mi oluyor? Hiç hata yok yani. Veya hiç eksik yok? Bu mudur kanıt?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten o sıralamada hata var. Antep , Gs , Beşiktaş , Trabzon , Fener bu takımlarda hata var.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri