Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

4 26.67%
  • Berabere biter

3 20.00%
  • D.Kiev kazanır

8 53.33%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: D.Kiev - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default D.Kiev - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. Maç]

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlıkta ev sahibi gözüküyoruz Şems haberin olsun.

Kayseri maçındaki oyunumuzu oynarsak bırakın geçen senenin önücü almayı geçen seneden beter oluruz. Ama herkes Stoke maçında da karamsar bir havaya sahipti. Gittik babalar gibi topumuzu oynadık şans bizden yana değildi. Yine Avrupa arenasının havasıyla iyi oynarız diyorum. En kötü beraberlikle döneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Avrupa'da farklı oynuyor. Ama bu kadar dağılmış, takım oyunundan yoksun bir Beşiktaş, kralını oynasa kazanamaz. Umarım fazla gol yemeden kararında bir malubiyetle bitiririz maçı. Tabi gönlüm galibiyetten yana ama hiç bu kadar umudumu kaybetmemiştim. O yüzden galibiyet bile beklemeye yüz bulamıyorum takımımdan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Necip, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Edu
    TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal
    Haber Kaynağı: Haber1903

Ernst kadar kafana taş düşsün hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ukraynada olmasa beşiktaş kazanır dicem de ukrayna tehlikeli bi ülke

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu adam hoca ise ben bu iste yuksek lisans yaptim arkadas. besiktas umarim 1 puan alir basarilar temsilcimize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Necip, Aurelio, Fernandes, Quaresma, Simao, Edu
    TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal
    Haber Kaynağı: Haber1903

Ernst kadar kafana taş düşsün hoca.
    Hakikaten anlamak mumkun degil. Aurelio'nun yerine koysana iste oraya Ernst'i. Çık artık içerden Tayfur hoca!
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türk takımları olarak baş belamız Kiev karşısında Beşiktaş'a başarılar.1 puan iyi sonuç olur gruptan çıkmak adına.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Beşiktaş kazanırsa, grupta çok büyük avantaj elde edecek, umarım puan almadan dönmeyiz. Türk futbolu için şart.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kiev bizi yener. Forvetimizde Edu gibi bir adam, yedek kuLübesinde Ernst ve Guti gibi iki oyuncu varken özeLLikLede kuLübe de CarvaLhaL gibi bir hocamız varken puan imkansız gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin abi Guti yine sakatlandı adamın ona yapabilecek birşeyi yok ama Ernst'i oynatmaması göz göre göre intihar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kiev bizi yener. Forvetimizde Edu gibi bir adam, yedek kuLübesinde Ernst ve Guti gibi iki oyuncu varken özeLLikLede kuLübe de CarvaLhaL gibi bir hocamız varken puan imkansız gibi.
    Aslında Edu'yu beğendim ben. Şu ruhsuz Beşiktaş'taki en iyi oyuncu bence. En hırslı. Ama ona top gönderecek adam yok. Çünkü o futbolcu saydığımız adamlarda ruh yok. Beşiktaş ruhu yerleşmemiş bir yığın topçu, sahaya çıkmış top peşinde koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar. Sivok'un röportajını okudum. Kendini değil teknik ekibi flan eleştirmiş. Kendini eleştirmeyi bilmeyen, hiç bir şekilde geliştiremez kendini. Artık takım oyununu öğrenmeye başlasak iyi olacak.

En son şampiyon olduğumuz 2002-2003 sezonundan beri ( ben en son şampiyonluğu o yıl sayıyorum çünkü adam gibi oynayarak hakederek şampiyon olduk ) takım oyunu ve o paslaşmayı görmedim takımımda. Ozaman da şimdiki gibi takip edemiyordum. Küçüktüm malum. Aradan geçen 7-8 sene beni bıktırdı illallah ettirtti Beşiktaş. Gerçekten sıkıldım. Hiç maçları izlemek istemiyorum artık. Sadece alışkanlıktan izliyorum. Yıllardır takip etmenin verdiği bir gereklilik. Eksiklik geliyor izlemessem. Ama izledikten sonra ruh halim bitiyor resmen. Gergin bir adam oluyorum çıkıyorum.

Ha birde şunu belirtmek istiyorum. Takımım saçma abuk subuk takımlara puan kaybettikten sonra, ertesi gün antrenmanlarda güldükleri görüntüleri flan görüyorum. Daha bir geriliyorum. Çok memnunlar her şeyden galiba. Her şey mükemmel gidiyor da bir ben göremiyorum galiba.

İtiraf edeyim artık Fenerbahçe maçlarını seğrediyorum evde. Daha bir zevk alıyorum. Daha hoşuma gidiyor. Çünkü oynuyorlar. Kötü maçlarında bile mücadele var.

Son olarak; hani bir reklam varya. Lig TV'nin yaptığı. Quaresma normal bir futbolcudan 4 kat daha iyi ayağını kullanıyor flan... Oraya Beşiktaş'ı takım olarak ekleseler de " Beşiktaş, normal bir takımdan 8 kat daha ruhsuz kalitesiz oynuyor" sloganını ekleseler daha güzel olur bence.

Oh be içimi döktüm rahatladım. Seviyorum bu forumu Saygılar!

İLK 11 BELLİ OLDU : Cenk Gönen, Hilbert, Egemen, Sivok, İsmail, Ernt, Aurelio, Necip, Quaresma, Simao ve Edu

YEDEKLER : Umut Kaya, Fernandes, Veli, Mustafa, Holosko, Sidnei, Ekrem Dağ
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma Görkem 2002-2003 olayı bambaşka bir olaydı ama 2 sene önce şampiyon olurken de terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımız vardı. Cisseler , Ernstler , Tellolar deli gibi mücadele ediyordu. Ekrem bile iyiydi abi

Ama bu sene 4 te 1 i kadar bile mücadele yok orası ayrı konu ve benim de canımı fena halde sıkan bir vaka. Üstelik Roland Koch'un takımları bu zamana kadar fizik kondisyon açısından hep üstlerde olmuştur. Ama bu sene oyuncularımızın elleri dakika 60 dedi mi bellerine gitmeye başlıyor. Bir an önce çözüm bulmak lazım buna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma Görkem 2002-2003 olayı bambaşka bir olaydı ama 2 sene önce şampiyon olurken de terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımız vardı. Cisseler , Ernstler , Tellolar deli gibi mücadele ediyordu. Ekrem bile iyiydi abi

Ama bu sene 4 te 1 i kadar bile mücadele yok orası ayrı konu ve benim de canımı fena halde sıkan bir vaka. Üstelik Roland Koch'un takımları bu zamana kadar fizik kondisyon açısından hep üstlerde olmuştur. Ama bu sene oyuncularımızın elleri dakika 60 dedi mi bellerine gitmeye başlıyor. Bir an önce çözüm bulmak lazım buna.
    Biz ne zaman kontrolü verdik hepimiz biliyoruz aslında. Demirören'in dengesizliği mi diyim, eşşekliği mi diyim ( kusura bakmayın ama! ), yoksa bilgisizliği mi diyim bilmiyorum. Lucescu'yu iki malup oldu diye bi halt sanarak gönderdi ve takımı bitirdi. İşte Beşiktaş ozaman Beşiktaş'lılığını yitirdi. O ruh gitti. Eğer Lucescu gitmeseydi, Beşiktaş'ın Ferguson'ı olurdu. Bunun altına da imzamı atarım.

Bu arada haklısın hakettik son şampiyonluğumuzu ama 02-03 sezonunun çeğreği kadar haketmemiştik. Fazla mı Hıncal Uluç tarzı takılıyorum bilmiyorum ama... Hiç de sevmem aslında onu
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber 1903'te hocanın açıkladığı son kadro var Fernandes'in yerine Ernst'i koymuş. Rabbim sabır ver sinirimden gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Biz ne zaman kontrolü verdik hepimiz biliyoruz aslında. Demirören'in dengesizliği mi diyim, eşşekliği mi diyim ( kusura bakmayın ama! ), yoksa bilgisizliği mi diyim bilmiyorum. Lucescu'yu iki malup oldu diye bi halt sanarak gönderdi ve takımı bitirdi. İşte Beşiktaş ozaman Beşiktaş'lılığını yitirdi. O ruh gitti. Eğer Lucescu gitmeseydi, Beşiktaş'ın Ferguson'ı olurdu. Bunun altına da imzamı atarım.

Bu arada haklısın hakettik son şampiyonluğumuzu ama 02-03 sezonunun çeğreği kadar haketmemiştik. Fazla mı Hıncal Uluç tarzı takılıyorum bilmiyorum ama... Hiç de sevmem aslında onu
    Lucescu konusunda noktasına virgülüne kadar katılıyorum sana. Ama geçmişe mazi geleceğe niyazi derler yapacak birşey yok. Şartlar altında azami başarıyı nasıl yakalarız bunu düşünmemiz lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucescu konusunda noktasına virgülüne kadar katılıyorum sana. Ama geçmişe mazi geleceğe niyazi derler yapacak birşey yok. Şartlar altında azami başarıyı nasıl yakalarız bunu düşünmemiz lazım.
    Haklısın evet ama işte insan düşündükçe ahhhh ediyor.

Haber 1903'te hocanın açıkladığı son kadro var Fernandes'in yerine Ernst'i koymuş. Rabbim sabır ver sinirimden gülüyorum
    Kimse Ernst kötü oynarsa kızmasın ama. Onun suçu değil bu. Ama iyi oynarsa da gerçekten helal olsun. Okadar oynamadı yani. Harcıyoruz panzer gibi adamı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ernst'i koymasına değil Fernandes'in yerine koymasına kızıyorum. Yoksa Ernst kötü oynasa dahi her daim ciğerlerini parçalayana kadar koşan bir oyuncu. O'na toleransım sonsuz. Ama yabancı kontenjanı yok birşey yok ne diye Fernandes'in yerine koyuyor da Aurelio oynuyor. Akıl sır ermiyor yahu yeminle. Şu kadro taktik dehası açısından ortalamanın üstünde olan bir teknik adamın elinde olsa önümüzde kimse duramaz ya neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ernst'e üzülüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Ernst'i ilk 11'de görmediğimde sizin kadar hiddetlenmeyi bırak,hiç hiddetlenmiyorum.Çünkü Ernst ilk geldiği günkü Ernst değil.Geçen sezondan beri net bir düşüş söz konusu ki yaşlı oyuncu,normal karşılıyorum.Ayrıca Aurellio çok formda,öyleki bizim takımdan oyuncu almamak için elinden geleni ardına koymayan milli takım heyeti bile bu formuna kayıtsız kalamadı.Necip veya Ernst çok fark etmez,ikisi de bildiğimiz gibi değiller.

Ayrıca ufak bir dipnot,Lucescu o sezon yaşanılanlardan dolayı kendisi gitmek istedi,Demirören de kalması için ısrar etmedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ernst'i koymasına değil Fernandes'in yerine koymasına kızıyorum. Yoksa Ernst kötü oynasa dahi her daim ciğerlerini parçalayana kadar koşan bir oyuncu. O'na toleransım sonsuz. Ama yabancı kontenjanı yok birşey yok ne diye Fernandes'in yerine koyuyor da Aurelio oynuyor. Akıl sır ermiyor yahu yeminle. Şu kadro taktik dehası açısından ortalamanın üstünde olan bir teknik adamın elinde olsa önümüzde kimse duramaz ya neyse..
    Ben mantıklı buldum aslında. Evet haklısın Fernandes gibi bir oyuncu yedekte kalmaz, kalmamalı. Ama son maçları çok vasattı. Tabi bu onun suçu mu yoksa takımın mı oda tartışılır. Dinlendirmek için almış olabilir yedeğe bu sebeple. O değil de ben Simao'nun yedeğe çekilmesini tercih ederdim. Vasatın da vasatı sezonun başından beri. Keşke Holosko çıksaydı onun yerine. Holosko artık tecrübeli bir oyuncu. Bu tür maçlara alışık, ağırlığını kaldırabilir. Sırf Simao tecrübeli diye vasat oyununa dayanmak zorunda değiliz ki biz. Ne biz ne teknik direktör. Hayal kırıklığı yaşıyorum Simao'dan bu sene.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla Ernst'i ilk 11'de görmediğimde sizin kadar hiddetlenmeyi bırak,hiç hiddetlenmiyorum.Çünkü Ernst ilk geldiği günkü Ernst değil.Geçen sezondan beri net bir düşüş söz konusu ki yaşlı oyuncu,normal karşılıyorum.

Ayrıca ufak bir dipnot,Lucescu o sezon yaşanılanlardan dolayı kendisi gitmek istedi,Demirören de kalması için ısrar etmedi.
    Ben Demirören ile aralarında yaşadıkları sorunlar yüzünden diye gitti biliyordum ama yanılıyorum ozaman demek ki Ayrıca Ernst konusunda katılmıyorum Şemsi. Çünkü o adam devamlı oynatınca çok iyi oynuyor. Form grafiği yüksek bir oyuncu. Simao'ya bu sezon yapılan tahammül ona da yapılsaydı çok şey katardı bu takıma.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bazı arkadaşlar şu anki takımın durumuyla alakalı olacak ki yanlış anlaşılmasın ama çok sığ düşünüyorlar.

Çifte kupa aldığımız sezon takım ilk yarının son maçında Beşiktaş kümeye diye tezahurat yapılmıştı çok iyi hatırlıyorum. İkinci yarı rakiplerle o kadar fark varken hem puan olarak hemde oynanan oyun açısından ama takım sezon sonunda iki kulvarda da mutlu sona ulaşmıştı.

Futbol izlemek istiyorsanız Beşiktaş'ın rakiplerini izlemek yerine Barcelona,Real,City ve Chelsea'nin maçlarını izleyin derim. Daha zevk alırsınız. Kendi takımım kötü oynuyor kabul ama Türkiye liginde göze hoş gelen futbolu hiç bir takım oynamıyor. Çok iyi oynuyor diye nitelendireceğimiz henüz hiç bir Türk takımı yok.

Ayrıca Ernst'i oynatsa bile kimi kesecek. Diyelim Fernandez'i kesti olası bir yenilgide neden Fernandez'i oynatmadı olacak. Necip'i kesse neden Necip'i oynatmadı olacak. Haftalardır oynadığı maçlarda iyi oynayan Aurelio'yu şu durumda hangi hoca olursa olsun kesmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ernst Marco Necip ortasahasıyla 90 dakika mücadele eden bir ortasaha yansıtmak istemiş heralde sabah ki isteğim de buydu benim.

Fernandes oyundan çabuk düşen bir oyuncu Ukrayna deplasmanında riske girmek istemedi heralde yada işi şansa bırakmak istemedi.

Büyük ihtimalle kanatlardan kurduracak oyunu Simao'ya çok büyük iş düşüyor. Bide kanatlar havadan yerden farketmez Edu'yu besleyebilirse atar gibime geliyor.Sadece adamın koşu yoluna atmasınlar topu ceza sahası içinde topla buluştursunlar yeter.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ernst Marco Necip ortasahasıyla 90 dakika mücadele eden bir ortasaha yansıtmak istemiş heralde sabah ki isteğim de buydu benim.

Fernandes oyundan çabuk düşen bir oyuncu Ukrayna deplasmanında riske girmek istemedi heralde yada işi şansa bırakmak istemedi.

Büyük ihtimalle kanatlardan kurduracak oyunu Simao'ya çok büyük iş düşüyor. Bide kanatlar havadan yerden farketmez Edu'yu besleyebilirse atar gibime geliyor.Sadece adamın koşu yoluna atmasınlar topu ceza sahası içinde topla buluştursunlar yeter.
    Ligde de zaten kanatlardan oynamaya yönelik oynuyoruz ama Quaresma ve özellikle Simao çok başarısız. O yüzden kanatlardan yoksun 9 kişi oynuyoruz 90 dakikayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama ligde Fernandes etkisi de var. Topla oynamayı seviyor pas dağıtımını o yapıyor. Bugün ki orta saha topla o kadar haşır neşir olan oyunculardan kurmamış. Direk kanatlara yönelik kadro çıkarmış.

Bugün kanatların geri gelmesine pek gerek kalmayacak diye düşünüyorum zaten ne kadar geri geliyorlardı ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım dediğin gibi olur da kendine gelir takım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Simao yerine HoLosko tercihi oLabiLirdi. Son zamanLarda formsuz Simao dan haLa medet umuyor oLmak resmen intihar etmek oLuyor. HoLosko en azından zorLuyor ve rakibi yoruyor. Simao ise sadece ayağında top doLaştırmaktan ve takımın hızını kesmekten başka birşey yapmıyor son dönemde.

Cenk-İsmaiL-Egemen-Sivok-HiLbert-AureLio-Ernst-Fernandes-HoLosko-Q7-Pektemek 11 i iLe başLardım ben CarvaLhaL ın yerinde oLsam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İsmail kötü başladı maça 2-3 tane hatası var hatta 1 i gol oluyordu.
    Edu ilerde çok yalnız kalıyor.Yetenekleri sınırlı bir oyuncu olduğu içinde ileri giden top hemen geri dönüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İsmail'in olduğu kanattan sürekli geliyor Dinamo. Semin çok iyi çalışmış dersine.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aman abi nasıl kaçar o adam yahu? İyiki atamadı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri