Kariyerin hayırlı olsun
![]()
Başarılar Dilerim
küçük oldu bu seferde) hayırlı olsun bayadır ara vermıstım fm2012 ıle döncem ınsallah...
kariyerin hem eglenceli hemde güzel gidiyor anlatımın için gösterdigin özen takdirlikbu arada taktigin ile ilgili bize bilgi verebilirmisin... basarılar
Teşekkür ederim
Özelden mesaj attım. Anlattığım şekilde yaparsan daha iyi olur sanıyorum
Teşekkürler. Kesinlikle, baya bir uğraşıyorumÇok zamanımı alıyor şu ara bununla uğraşmak ama zevk alarak yapıyorum. Taktiğimi paylaşmıştım. Önceki sayfalarda olacaktı
![]()
Taktiğimi paylaşmıştım önceki sayfalarda ama değişken olabiliyor. Ön liberolu oynuyorum genelde. Yani 4-1-2-2-1 (kanatlı) şekilde. Ama artık Muhammed'i oynatmaya başladım. 1-2 maçta bir oynatmayı planlıyorum. Onun oynadığı maçlarda ön liberoyu kaldırıp AMC'ye atıyorum. Oraya da muhammed'i koyup 10 numara pozisyonunda oynatıyorum. Şöyle yani :
muhammed'i oynatmaya başlaman güzel.
başarılar..
Muhammed'i bende Sakarya'ya aldım hazırlık maçlarında müthişti Süper Lig'de anadolu takımları için çok iyi seçim olur Muhammed...Bonservisini vermez ama BJK![]()
Aurelio'yu playmaker mı oynatıyorsun ? AP Advanced Playmaker mı ? Umarım değildir.
TRANSFER HABERLERİ
Beşiktaş, devre arasına girer girmezi verim alamadığı iki kiralık oyuncusunu, sözleşmelerini fesh ederek takımlarına geri gönderdi.
Bebe, sezon başında büyük umutlarla gelmişti Beşiktaş'a. Hatta kiralık geldiği için Manchester United, basın tarafından çok eleştirilmişti. Fakat Bebe, şanssız bir şekilde, Portekiz milli takımından sakat döndü ve bu zamana kadar oynayamadı. Hatta 7 hafta daha sakat olacak.
Edu ise Bebe'nin alternatifi olarak gelmişti. Fakat sozon boyunca ilk 11'de kendine pek yer bulamayan oyuncu, takımına geri gönderildi.
doğru karar boşuna maaş ödemenin gereği yok.![]()
KUPADA ERKEN FİNAL !
Beşiktaş, İMKB'ye bildirdiği yazıda, "Şirketimiz, futbolcularımızdan Roberto Hilbert'i, Fransa'nın Caen klübüne kiralamıştır" şeklinde bildirmiştir. Alman oyuncu sezon sonuna kadar Caen'de mücadele edecek. Anlaşmaya göre Hilbert'in maaşının %80'ini Caen karşılayacak ve Fransız klüp bu transfer için Beşiktaş'a 180 K verecek.
Beşiktaş Antalya'da gol makinesi Bony ile coştu. Son iki maçında 6 gol atarak 2 hattrick yapan Fildişi'li oyuncu, böyle giderse lig rekorunu egale edecek.
Lige morelli başlayan Beşiktaş, Antalya deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Maçın henüz 3. dakikasında İbrahim Toraman, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fakat bu kart Beşiktaş'ın iyi oyununa engel olamadı. Bony her zamanki gibi golcü kimliğini ortaya koydu ve Beşiktaş sahadan farklı şekilde ayrıldı.
Goller :
[YOUTUBE="SX6t6xrs_Zw"]Goller[/YOUTUBE]
Haftanın maçları :
Sen yaparsında güzel olmaz mıeline sağlık kardeşim çok değişik ve güzel gidiyorsun
![]()
ben kariyeri açar açmaz yaptığım ilk iş eduyu kovmak olmuştusen iyi sabretmişsin
![]()
BEŞİKTAŞ KUPADA HAVLU ATTI !
Beşiktaş Türkiye Kupası'na erken veda etti. Semih ve Orhan ile 2-0 öne geçen Sarı Lacivertliler, Montillo'nun golüne engel olamadı ve 2-1 sahadan galip ayrılarak, isimlerini bir üst tura yazdırdılar.
Böylece Fenerbahçe, bu sezon Beşiktaş ile karşılaştığı, ligde ve kupada olmak üzere iki karşılaşmadan da galip gelmesini bildi. Maçın ardından basın toplantısında kısa bir açıklama yapan Beşiktaş teknik direktörü, "hatalarımızdan ders çıkarıp diğer maçlara bakacağız. Ben geçmişle yaşayan bir teknik direktör değilim. Ama geçmişi de unutmam. Hatalarımızı değerlendirip, bundan sonraki maçlara o şekilde hazırlık yapacağız." şeklinde konuştu.
Bu maçta Wilfried, milli takımda olduğu için yer alamadı.
Goller :
[YOUTUBE="5OF2pPyYEwU"]Goller[/YOUTUBE]
Diğer karşılaşmaların sonuçları :
Başarılar,eğlenceli bir kariyer.Rica etsem kulübün borcu hakkında bilgi alabilir miyim?
SPOR GECESİ
İyi akşamlar sevgili futbol severler. Bir futbol gecesi programına daha hoşgeldiniz. Bu gece yine sorularınızı cevaplayacağız. Gerek Facebook, gerekse Twitter üzerinden sorularınızı bekliyoruz.
Evet sayın seyirciler, bu gece Beşiktaş'ın eskilerini konuşacağız stüdyomuzda. Beşiktaş'tan sezon başında ayrılan oyuncular şimdi ne yapıyor, hangi takımlarda, performansları nasıl, bunları inceleyeceğiz.
Sezona büyük umutlarla giren ve buna yönelik bir çok transfer hamlesi yapan Beşiktaş, şu anda ligde 5. sırada yer alıyor. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Beşiktaş'ın en büyük hamlesi bu sene Bony oldu.
Beşiktaş'tan ayrılan isimlerden en dikkat çekici olan Ricardo Quaresma olmuştu. Quaresma, lig başında 8 milyon Euro'ya Ada'ya transfer oldu. Quaresma, Sunderland'de yaptığı 18 maçta 6 asist ile oynuyor. Lig'de henüz gol ile tanışamadı.
Simao ise sezon başında 4.5 milyon Euro'ya Lazio'ya transfer olmuştu. İtalya'da yaptığı 14 maçta sadece iki asist yapan Portekiz'li yıldız, Quaresma gibi fazla bir varlık gösteremedi.
Hugo Almeida'da hayal kırıklığı yaratanlar arasında yer alıyor. 5 milyon Euro'ya A.Madrid'e giden bir diğer Portekiz'li, ligde 6 maçta 2 gol atabildi.
Guti ise 1.3 milyon Euro'ya Napoli'ye satılmıştı. Guti sadece 5 maçta forma giyebildi.
Tomas Sivok, Anji takımında sadece 5 maça çıkabildi. Sezon başında 5 milyon Euro'ta satılmıştı. Oda bir hayal kırıklığı oldu Rus ekibi için.
Beşiktaş'ta giden oyuncular, yeni takımlarında adeta düşüşe geçtiler. Burada, acaba Beşiktaş karlı mı çıktı sorusu akıla geliyor. Fakat şu soruda bir yandan akıllara geliyor; acaba bu oyuncular kalsalardı, Beşiktaş'a daha çok alışıp daha iyi mi oynayacaklardı? Tabi bu sorunun cevabını hiç bir zaman bilemeyeceğiz.
Bir Spor Gecesi programında daha birlikte olduk. Bakalım gelecek bu futbolcular için neler gösterecek. Hepimiz göreceğiz. İyiakşamlar sevgili futbol severler.
Beşiktaş İnönü'de iki golle 3 puanı aldı. Beşiktaş'ın gollerini, Wilfried'in yokluğunda, genç Muhammed ve Piscu (penaltı) attı. Beşiktaş yoluna istikrarlı bir şekilde devam ediyor.
Goller :
[YOUTUBE="cO9ZODmKYI4"]Goller[/YOUTUBE]
Haftanın diğer karşılaşmaları :
Beşiktaş bu hafta Bursaspor'a konuk oldu. İnanılmaz bir mücadele izledik sahada. Her iki takımda sayısız gol pozisyonuna girdi. Kaleciler devleşti, oyuncular yıldızlaştı. Beşiktaş, bu maçta Afrika Kupası'na giden Bony'i mumla aradı. Maçın ilk yarısında Mustafa Pektemek net fırsatlar kaçırdı. İkinci yarı başlarken oyuna giren Holosko'da pek bir varlık gösteremedi, daha sonra ise sakatlanarak yerini Mehmet Akyüz'e bıraktı. Bursaspor golü 55. dakika da Sestak ile buldu. Buna karşılık Beşiktaş, Piscu'nun attığı penaltı golü ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Sayısız pozisyon bulan her iki takımda galibiyet golünü bulamayınca iki takımda 1'er puanla sahadan ayrıldı. 90. dakika da Mehmet Akyüz net bir pozisyonda arkadaşına pas vermeyip kaleye şut çekince, Beşiktaş mutlak bir galibiyeti kaçırmış oldu.
Goller :
[YOUTUBE="Ph3_RjrlAuY"]Goller[/YOUTUBE]
Haftanın maçları :
Pek iyi değilsin.Bir an önce toparlanmak lazım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp