fenerbahçe çok rahat kazanacaktır![]()
İLK 11;
Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Aurelio, Fabian Ernst, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida
Bekledigim ilk 11 Aurelio yerine Fernandes veya Veli olmaliydi.
Volkan
GG - Bekir - Yobo - Ziegler
Cristian - Emre
M.Topuz - Alex - Stoch
Bienvenu
Böyle bi onbirle çıkarsak iyi olur gibi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Beşiktaş tam istediğim kadro ile çıkıyor. Dia olsa çok işimize yarardı ama madem yok bu kadronun karşısına, Volkan-Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler-Mehmet-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Bienvenu 11i ile çıkarsak etkili olabiliriz.İlla Özer'i oynatmak istiyorsa hoca, Mehmet'i kessin Stoch'u değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rüştü
Hilbert - Sivok - Egemen - İsmail
- Aurelio -
Necip - Ernst
Quaresma --------------- Simao
Almeida
Orta sahada Necip ve Aurelio'ya göre Ernst daha yaratıcı. Daha önce yaptığı asistleri umarım bu maçta yine görürüz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
- Aurelio -
Necip - Ernst
Bu 3lüden yaratıcılık beklemek bence biraz zor gibi daha çok mücadeleci orta saha şekli olmuş aurelio alexe yakın oynar tahminimce
Maç tam dialık kanatlarda çok geniş alan buluruz gibi görnüyor.
Korktuğum başıma geldi.Bakalım ne olacak..
Dia neden yok? Bu sezon hiç izlediğimi hatırlamıyorum, çoğu maçı takip etmeye çalışırım Süper Lig'te vaktim oldukça. Sakatlığı mı var?
Neden tüm Beşiktaşlılar bu kadrodan korkuyor ?
Ya da neden tüm Fenerbahçeliler bu kadroya seviniyor anlamadım gitti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ernst yanlız öyle çok düz bir adam değil. Bana kalırsa tipik beraberlik maçı 0-0 veya 1-1 biter gibi geliyor.
Ilk 11 böyle olacakmis: Cenk Gönen, Sivok, Hilbert, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Pektemek
Simao"mu besiktas 10 kisi oynucak holosko"yu tercih ederdim.
Caner'le başlıyor Aykut hoca nedense hiç şaşırmadımÇok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum umarım acısını çekmeyiz. Ziegler'i defansif yönü kuvvetli diye aldık, Caner'de defansif yönü kuvvetli bir kanat oyuncusu. peki biz neden bunu yapmaya ihtiyaç duyuyoruz? Hilbert rahat hücuma çıkabilsin diye mi? Saçma bir karar olmuş ayrıca Semih oynamıyo umarım hiç girmez oyuna da.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hurriyet"de kadro boyle
KADROLAR
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Quaresma, Simao, Mustafa
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Cristian, Emre, Mehmet Topuz, Caner, Alex, Bienvenu
Aykut hoca yanlış yapıyor sağ bekleri defansif açıdan zayıf geçen sene olduğu gibi oraya hızlı bir adam koymamız lazımdı Dia gibi , Stoch gibi ama Canerle başlıyoruz.
Dia sakatlanmasaydı bugun çok şey katabilirdi takıma . Bienvenu'dan bi patlama bekliyorum Alex gene ön plana çıkıcaktır . Deplasmanda Caner'i oynatacağına söz vermiş gibi Aykut Hoca her deplasman Caner enteresanM.Topuz'un dönmesiylede iyi bir orta sahaya sahibiz kazanabiliriz .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Son senelerde forvetlerimiz hep Beşiktaş'a karşı patlama gösterdi sıra Bienvenu'da![]()
Dia olsa iyi olurdu ama maalesef yok.Caner dışında kadro gayet güzel Stoch oynasa harika olurdu.
aykut hocayi anlamak cok zor stoch gibi iyi adamin var caneri oynatiyorsun caner"in ne yapcagi belli olmayan bir adam.
forvette pektemek var guzel ama simao"yu sahsen bu yil begenmiyorum holosko daha iyi olurdu
İstiklal Marşı okunuyor şu an yani başlamak üzere. İki takıma da başarılar, umarım güzel bir mücadele olacak. Genelde zevkli geçer beşiktaş ile olan derbilerimiz, hak eden kazansın.
Az önce uyandım rüyamda gördüğümde Beşiktaş 1-0 önde götürüyordu maçı![]()
fener taraftarlari iceri basti![]()
Bu memlekette polis yok sanırım.
Demir kapiyi kirarak girmisler
Simao ne gol atti of of diyorum ne gol atti 1-0
harika otesi bir gol agzim acik kaldi resmen
Fenerbahçe taraftarının o içeri girişi çok saçmaydı.Böyle riskli bir iş yapılır mı her şekilde saçmalık.
Simao harika bir gol attı.