Yazıklar olsun sana GG. Ofsayt olduğu için gol geçerli değil ama maçın özeti bu cümle benim için.
Yazıklar olsun sana GG. Ofsayt olduğu için gol geçerli değil ama maçın özeti bu cümle benim için.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bekir'in eline değmemiş orada top ama bu çocuk elini açarak çıkıyo galiba her topa aynı geçen maçtaki gibiydi eli![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bekir'in elleri yine her yerde![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
simao yine muthis vurdu volkan direkle adeta yapisti
caner vurdu direkten dondu alexin onunde kaldi 1-1
Oh be oh be! KralAlex attı, aferin Caner.
caner bugün çok iyi iş çıkartıyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Pektemek cikti almeida girdi
Bu maç böyle biter.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Caner bu yıl adeta hayatının topunu oynuyor..
Caner bugun takımın en iyisi doktorda ilacını verdi KrAleex !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Doktor olması gerektiği zamanda olması gereken yerdeydi ve golü attı.Şimdi daha rölantide bir maç bekliyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
taraftar başladı kartal gol gol![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Simao takımının en iyisi valla çok çabalıyor 1 gol daha atmak için...Yobo,Q7'den iyi kurtuldu valla kalite stoper olduğunu bir kez daha kanıtladı...![]()
Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 23:26 Reason: Silinen mesaja gönderme
Gökhan Gönül böyle oynarsa o kanattan gelen bir topla golü yer yeniliriz.
Almeidaaaaa 2-1
Q7 pasıyla adeta yedi bitirdi valla Almeida'ya dokunması kaldı...
Almeida ?Q7 pası neydi ya Eboue ile Riera'nın ibret alması gerekiyor.
Gökhan Gönül berbat gerçektende...
Ziegler Volkan'ı bozmasa Volkan çıkarıyomuş topu.
İşte bu! Cristian Baroni muhteşem vurdu.
baroni 2-2 yapti
İnanılmaz bir gol de Cristian'dan geldi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Cenkte akıl yok kurduğu baraja bak...
Cenk kendini casillas zanneti 2"li baraj kurdurarak.
Cenk'e yakışmadı bu hata. Ama Cristian'da süper vurmuş
Mustafa BudakTurksportal
Atkılar atıldı helal olsun taraftara.Böyle bitmeliydi.