Gaziantepspor Abdullah hoca geldikten sonra çok ciddi toparlandı. Trabzonspor'da ise Burak yok... Gaziantepspor'un Burağın olmamasını iyi değerlendirip kazanacağını düşünüyorum.
Gaziantep puanlar toplayıp çıkışa geçti bu maçtanda 3 puan alırlar
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gaziantepspor'da Mami yine gol atar, Trabzonspor'da Burak'ın olmadığını bilmiyordum, öyleyse kesin Gaziantepspor kazanacakBurak yoksa gol de yok Trabzonspor'da
![]()
Burak,sapara,volkan sen yok trabzonun isi cok zor antep veya beraberlik diyorum
Trabzonspor'un kazanması bana göre bu kez sürpriz olur , Burak da yok kadroda malum.
GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Serdar
Emre
Dany
Ivan
Sosa
Popov
Orhan
Binya
Olcan
Muhammet
TRABZONSPOR
Tolga
Celustka
Giray
Glowacki
Cech
Serkan
Aykut
Colman
Adrian
Halil
Brozek
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yedeklerde 2 kalecimiz varceza yememek icin.
Altyapida ciddi sorunlar var, en son Gokdeniz ve Tolga geldi onlarda geldi kac yasina.
Trabzonspor'un bu kadroyla kazanması çok olası gözükmüyor. Gaziantep kazanarak çıkışını sürdürecektir.
Maç çok tempolu başladı, Adrian iyi oyuncu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
93 te halil attı 1-0 kazandı Ts
Maçın başından beri Murat girsin girsin dedim, girmeseydi keşke. Ama maçın hakkı beraberlikti.
Off off cok iyi oldu eksik kadroyla valla.
bugün güzel yaptığımız şey, uzun süredir ilk kez takım defansında direnci iyi yapmamızdı. gol ve galibiyet ekstra oldu, ama iki haftada 7 gol atan Antep'ten gol yemeden dönmek sevindiriciydi. onun dışında zaten oyun anlamında kötü oynamıyorduk, zor gol atıp kolay yiyorduk.
Aykut bugün iyiydi, 6 haftada dönecek denen Henrique'nin 3 haftada dönmesi de sevindirici oldu. Asisti de güzeldi.
öte yandan Antep-EsEs-Bursa üçlüsünden deplasmanda alınan 7 puan, bu sıkışık fikstürde çok iyi oldu.
Şu galibiyet çok iyi oldu.CSKA maçından önce iyi moral oldu.İiyice dinlenip o maçıda kazanmalıyız.
Tamam yemek yiyecektim; tvyi kapatıyordum, gol olur dedim, olduda demez olaydım emi.Trabzon'da Burak'dan sonra sanırsam ilk kez birisi gol attı, umarım bu Trabzon için olumlu sinyaldir.
Hayır, üçünü defa oldu farklı oyuncunun gol atması![]()
eto'o bitmiş.
Şuanda 14 gol var ve bunların 11'ini Burak attı.
Bence bu Burak mevzusu çok büyüdü.O bu takım forveti ve görevini yapıyor tabiki o gol atacak ve biz kazanacağız.Nasıl Real'de Ronldo atınca veya Higuain atınca kimse yadırgamıyorsa veya Fenerbahçede Alex atınca kimse yadırgamıyorsa artık bu Burak attı kazandı muhabbeti beni fazlasıyla sıktı.Bu olaya baişka bir açıdan bakarsak Tolga tuttu kazandık.Herkes görevini yapsın gerisi hikaye.
Zokora'nın yokluğunda orta sahamızın otoban olacağını düşünüyordum ama Aykut orayı kendi çapında idare etmiş. Henrique'nin iyi bir asistle dönmesi sevindirici, takıma katkısı olacaktır.