Sağda Hleb solda Görkemİlginç bir kadro var
Ama Görkem Tel Aviv maçında şov yapmış.
Sağda Hleb solda Görkemİlginç bir kadro var
Ama Görkem Tel Aviv maçında şov yapmış.
Kankaaabaşarılar diliyorum. Yine yapmışsın kariyerin hasını
![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Sakarya'dan anca gelebildim kariyere kaldığım yerden devam ediyorum...İşte Son Durumumuz :
Lige özellikle çok iyi başladık yeni taktiğimde duran toplar çok iyi işliyor son 4-5 maç daha deneyeceğim galibiyetler devam ederse bunu da paylaşabilirim sizlerle...UEFA'da Roma maçında alınan sonucu normal olarak görüyorum evimizde ise Leverkusen'den 1 puan kaptık...Hedefimiz Celtic'i evimizde yenmek deplasmanda en kötü 1 puan almak...Gruptan çıkabiliriz yeterki biz isteyelim...
Şampiyonlar Ligine kalsak daha kolay bir kura çekerdik..
Kariyere uzun zamandır bakamıyorum ancak iyi noktalara gelmişsin gerçekten.
EDİT: Şuan üstte kendi mesajımı gördüm..O mesajı kim attıKafam gitmiş iyice
![]()
Teşekkürler Ali memlekete gitmesem 3. sezon biterdi neyse böylede iyiumarım ilk 4'e gireriz bu sezon Berat gol kralı olacak her maç atıyor
![]()
Berat iyidir ya..Bare Avrupa'ya gönder![]()
Berat'ı satmam Sakaryamızın gururuŞaban,Berat ve Görkem sürekli oynuyorlar zaten çok iyiler...
Save couldn't hatası aldım maalesef...2. Kariyerimi yabancı takımla yapmayı düşünüyorum Sakaryam ile de en son versiyondan sonra uzun uzun oynayacağım...
Sabani aldim Goztepeye 2.sezonda. Biraz pahaliya mal oldu ama, yerli olarak sol bekte iyi olucak diye dusundum. Sende nasildi performansi.
Gayet iyiydi biraz saçmalıyordu arada ama olur o kadarmalum TR'de sol bek sıkıntısı var Şaban,Süper Lig'de sırıtmıyor...
Celtic maçında puan kaybı yaşarsan gruptan çıkmaz zorlaşır
...