Sayfa 40 / 80 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by metin oktay
    hey maşallah kardeşim.sen galatasaray maclarını ızlıyosun dime??

ferhat'ın ıstersen gecen sene kac maca ilk 11de cıktıgına bak.ayrıca aydın da cogu macta sonradan da olsa oyuna girdi.

artı bu cocukların hepsi daha 18 veya 19 yaşında.senın bunlardan beklentın neki.hepsi full ilk 11 de mı oynasın devamlı.

emre belozoglu nasıl piştigini hatırlıyomusun.zamanla yavaş yavaş sonradan oyuna alına alına bugunku emre oldu.

benim iddaam şu turkıyedeki en iyi gencler galatasarayda.o yuzden ekstra genc oyuncu transferıne gerek yok.

iyide kardeşim bu kadar gençlerımız iyise kadromuz genişse okanı neden alıyoruz okanın mevkısıne hıcmı altarnatıf yoktuda okanı aLdık? Gencler hazırlık maçlarında oynuyorlar ama ligde pek boy gösteremıyorlar benım istedıgım genc yıldızlar milli takımda oynayan gencler. örekde verdıgım gibi ibrahim toroman ugur boral fahri tatan vs..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

artık yeter ne zaman transfer yapcaz d.k bitsin dediler oda bitti bişey yok ortada

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

aldıkya renkdaş bi balon, patladı yer yerden duyuldu oraya gelmedi mi ses. okannn diye

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Default Gravesen şaşırttı!

Real Madrid'li yıldız futbolcu Gravesen, G.Saray'ı soran İspanyol gazetecilere sert çıktı

İspanyol kulübü Real Madrid'in satış listesine koyduğu ayrıca Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Danimarkalı futbolcu Gravesen, kendisine Galatasaray'a transferiyle ilgili soru soran İspanyol gazetecilere sert çıkarak, "Bana soracak başka sorunuz yok mu?" dedi. Galatasaray'ın transferi için uzun süredir girişimlerde bulunduğu Real Madrid'in Danimarkalı futbolcusu antrenman sonrası İspanyol gazetecilerin Galatasaray'a gidecek misin sorusuna sert cevap vererek, "Görmüyor musunuz buradayım. Real Madrid'in sözleşmeli futbolcusuyum. Bıktım artık sizin bu yöndeki sorularınızdan " dedi. Gravesen, gazetecilere bu yöndeki söylentilerden bıktığını da belirterek, tüm gazetecilerden transferi ile ilgili soru sorulmamasını istedi.
    Bu arada, Danimarkalı futbolcu yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'in kampında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Kampa zamanında katılarak yeni hoca Capello'nun tüm istediklerini yerine getiren Gravesen'in Real Madrid'in Amerika'da yapmayı planladığı 2 hazırlık maçı kadrosuna da dahil edildiği öğrenildi.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Manuel Lucero iddiası!

Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu haber vardı zatende bu adamın nereli olduğunu çözemedik daha..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

asabi adam valla sorma diyosa sormcaksn

bu adam uzuaktan sorunlu olduğunun sinyallerini veriyor zaten...:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya almasınlar adam madam yazık ya o gencler ceok yetenekli galatasaraydaki.

Nesil
    2003

Juan Manuel Lucero Sili'de oynayan Arjantin'li futbolcu. Sol kanat ve forvet oynuyor.

abicim bi dmc lazım mehmet güven iyidir hoştur ama ilk 11 olmaz volkan ı zaten saymıyorum oda ilk 11 çıkacak kapasitede değil ama tabi bizim yönetimin alacağı 'klas' oyuncudan sonra volkan ve mehmet bize dünya yıldızı olarak gelebilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

hurmet %100 katılıyorum.04/05 e girerken Galardo dediler Dellas dediler Figo dediler Pires dediler . Heinza,Ilic,Saidou,Tomas getirdiler.Ama Song harbi star Bu senede kakalıyacaklar bize dandikleri.Fm dede GS yi alırken sorun yaşayacaz hep

valla gidip 3. sınıf bir önlibero gelicekse bence almasınlar boşuna para verip elimizde 2. sınıfları mevcut zaten. en baştan deselerdi alamak isteriz ama para yok ondan alamıcaz bizde heycanlanmazdık

İbre Linderoth’a döndü!
    Galatasaray’ın yabancı transferinde kimi kadrosuna katacağı konusu belirsizliğini korurken, Sarı-Kırmızılılar’ın ön libero için düşündüğü üç alternatif isim arasında Tobias Linderoth favori konumuna geçti. 2006 Dünya Kupası’nda İsveç Milli Takımı’nın formasını giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için daha önce kulübü Kopenhag ile bir görüşme yapan yönetimin bu futbolcuya yöneldiği öğrenildi. Ancak Linderoth’un tribünleri ayağa kaldıracak bir isim olmaması tek dezavantaj olarak gösteriliyor.

Zaman daralıyor...

İngiltere Premier Ligi’nde Everton’da da görev alan başarılı orta saha oyuncusu, 62 kez de milli takımda görev aldı. Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi zamanın daralması nedeniyle ve gelecek oyuncunun en kısa sürede takıma adapte olabilmesi için bu transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyor. Ancak Maniche için kulübü D.Moskova’nın 16 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi, Gravesen’in Real Madrid’deki durumunun bir türlü kesinlik kazanmaması Sarı-Kırmızılılar’ın İsveçli futbolcuyu ön plana almasına neden oldu.

14.07.2006

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by perpetua
    Juan Manuel Lucero Sili'de oynayan Arjantin'li futbolcu. Sol kanat ve forvet oynuyor.
    bugunku hurriyetin haberıne gore çifte vatandaşlıgı varmış.yani hem şilili hem arjantinli.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence Lucero basın toplantısı düzenlesin ve açıklasın hangi uyruktan olduğunu..

artık bırakın 3. sınıf birini almayı ıc kımseyı alamaz bunlar dunya kupası dedıler eyw. dedık bekledık kupada bitti ama ne gelen var ne giden.. son kullanma tarihi geçmiş olan okan dan başka tabi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by emirduman
    Bence Lucero basın toplantısı düzenlesin ve açıklasın hangi uyruktan olduğunu..
    türk cıkıyormus

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

yok lebron james

şili ve arjantinli ikisi birden çift pasaport
    biz bu adamı niye aldık ben onu anlamadım sanki forvet yok ön libero lazm para yok diyolar gidiyolar 4 tane birbirinden iyi forvet varken başka bi forvete 1 m$ veriyolar garip bi olay

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by SefaReis66
    şili ve arjantinli ikisi birden çift pasaport
    biz bu adamı niye aldık ben onu anlamadım sanki forvet yok ön libero lazm para yok diyolar gidiyolar 4 tane birbirinden iyi forvet varken başka bi forvete 1 m$ veriyolar garip bi olay

bana kalırsa bu haber tam bir balon.inanmayın bunlara...

ya bu adamı almayız sizde yani o kadarda değil

Nesil
    2005
    Yer
    ev

hayır alsak ne yarar merak ettim ?

alsak yedek klubesınde oturur neye yarıcak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by dnz498
    hayır alsak ne yarar merak ettim ?
    özgürcan cafercan gibi yeteneklerinizin önünü kapamaya...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    alsak yedek klubesınde oturur neye yarıcak
    ikinizde çok haklısınız söyleyecek söz bulamadım

Arkadaşlar dikkatımı çekti transfer tartışması yapan tek klübüz buda bizi diğerlerınden ayırt eden tek şey sevınmelıyız iyi taraftan bakalım bizde transfer yok barı kendımızı böyle tatmin edelim

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

abi halaa transfer yok demeyin ya, bombayı patlaktık ya..

tabi bencede tolga ve okan daha ne istiyosunuz ki alın 2 yıldız. tutmuşunuz gravesendir manichedir ze robertodur böyle 2. sınıf adamları istiyosunuz sizde valla anlamak çok güç

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

hürmetten çok ilginç ve güzel bir yourm tebrikler

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

maniche kesin gelmiyor

Sayfa 40 / 80 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Mesaj Yetkileri