1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: PPM kaldırma hakkında

Default PPM kaldırma hakkında

Arkadaşlar,

"Runs with ball through centre" gibi vb. PPM'leri kaldırmak istiyorum bazı futbolcularımın. Çünkü boş durumlarda daha makul işler yapabilecekken pozisyonu daha çok arapsaçına çeviriyorlar. Bunun önlemini nasıl alabiliriz? Oyun içerisinde yapabiliyor muyuz yoksa, Editor'den mi yapmak gerekiyor?

Yardımlarınızı rica ediyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyuncu profilinden, Interaction > Start Preferred Move Training > buradan bir koç seçerseniz geçen yılki ppm ekranına geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oyuncunun kazandığı böyle bir özelliği kaldırabilmenin aklıma gelen tek yolu oyun içi editörler,fmrte gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hayır dediğim yolla bu özelliği unutması için çalışma yaptırılabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunun bu özelliği çok avantaj getiriyor. Ama bir o kadar da dezavantaj getiriyor. Örneğin bir oyuncuya uzaktan şut çeker özelliği kazandırmak, bana çok can sıkıcı geliyor. Mesela Dario Conca, FM'de 2011'den beri en çok kullandığım AMC'lerden biri. Adam geldiği andan itibaren asist kralı oluyor. Bir keresinde uzaktan şut çeker özelliği kazandırmıştım. Asist sayısı yarısından daha az sayıya düştü.

İyi düşünerek özellik verilmeli oyunculara. Yoksa gözle görülür şekilde değişiyor oyuncunun vasfı.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Hayır dediğim yolla bu özelliği unutması için çalışma yaptırılabiliyor.

İşimi gördü, teşekkürler.
    Last edited by SteveScarlett : 14.Kasım.2011 at 15:12

Mesaj Yetkileri