Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fenerbahçe Kariyerim

Arkadaşlar 1. sezonum bitti, transfer çalışmalarım başladı. Sizden gerekli destekleri bekliyorum.

2012-2013 Transferlerim:

Forvet mevkiinde olan sıkıntılarımızı bu oyuncu ile doldurağımıza inancım tam.

Defansta sol bekte bir yedeğe ihtiyacım vardı onuda bu oyuncumuz ile doldurduğumuza inanıyorum.

Sol kanatta oynayacak yedek bir oyuncumuz.

Yobo ile yollarımızı ayırdıktan sonra bu oyuncumuz ile anlaştık.

Vossen jelle ile forvet hattımız daha çok güçlenecek

İlk Hazırlık Maçımızı Real Socieadad ile yaptık. Çok güzel bir oyun ile galip geldik.

2. Hazırlık Maçımız:

Takımım gerçekten güzel bir oyun ile bu karşılaşmayı kazandı. Yine tek eksiğimiz forvet hattının çalışmamasıydı. Bunun ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

3. Hazırlık Maçımız:

Takımımız yedekleri ile beraber bir bütün olduğunu bize gösterdi. Bakalım Ligde bu sene neler yapacağız.

Quote Originally Posted by barisgull View Post
    7. Hafta.

Malesef üzülerek söylüyorum 7 haftalık seri bu 6s maçı ile son buldu. Bu karşılaşmada malesef hiç olumlu bir oyun oynayamadık. Ligin başından beridir söylediğim bir şey var hırs, gurur var ama malesef forvet sıkıntısı var bunu aşmak için çalışacağız. Galatasarayı bu arada tebrik ederim.
    Pardon ama sen kimsinde 6s yazarak takımı rencide ediyorsun ? bir başlarsam bir daha susmam.Yerini yurdunu bil. Burası resmi bir site ve böyle bir şey olması akıllara zarar.

Lig Başladı.

1. Hafta :

2. Hafta:

Galatasaray takımını gerçekten rencide edicek şekilde yenerek galibiyetimize ulaştık. Heralde gs takımı 6-0 dan sonra en çok üzüldüğü maç bu olmuştur. Maçın sonunda Fatih Terim: Ben ölene kadar bu Fenerbahçe yi yenemeyeceğiz bilgisini belirterek ne kadar zor durumda olduğunu gösterdi.

3. Hafta:

4. Hafta:

5. Hafta:

6. Hafta:

Quote Originally Posted by barisgull View Post
    2. Hafta:

Galatasaray takımını gerçekten rencide edicek şekilde yenerek galibiyetimize ulaştık. Heralde gs takımı 6-0 dan sonra en çok üzüldüğü maç bu olmuştur. Maçın sonunda Fatih Terim: Ben ölene kadar bu Fenerbahçe yi yenemeyeceğiz bilgisini belirterek ne kadar zor durumda olduğunu gösterdi.

Hala devam ediyor ya. Arkadaşın dediği gibi bu site resmi bir site. Ne sen nede başkası Galatasaray'ı Fenerbahçe'yi Beşiktaş'ı ve diğer yerli-yabancı hiçbir takım hakkında ileri geri konuşamaz. Lütfen dikkatli davranalım.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri