Şampiyonluğu eline almışsın sezon sonuna kadar bırakmazsın artıkGo Suwon gooo !
![]()
Şampiyonluğu eline almışsın sezon sonuna kadar bırakmazsın artıkGo Suwon gooo !
![]()
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Yine üstün bir oyun oynadık Neretljak gollerine devam ediyor gerçekten çok iyi bir defans aynı zamanda adam geçirmiyor şu anda takımın en pahalı oyuncusu açık ara 1.3 m ile
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Elendik !
Basın Açıklaması : Tam anlamıyla hayal kırıklığı ! Baştan sona ileride götürdüğümüz maçta kırmızı kart gördük yılmadık ofansif oyunu devam ettirdik ama zaman su gibi akıp gitti.Penaltı özelliği 16 olan Neretljak uzatmalarda ve penaltılarda 2 tane penaltı kaçırdı yazık yani.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Lig kupasındada rakibimiz Jeonbuk oldu tek kelimeyle istediğim kura buydu intikamımız acı olacak sahaya gömeceğim onları !
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : İntikamımız acı olacak demiştim bunlar daha başlangıç kariyerim boyunca Jeonbuk'a sinirim geçmeyecek bunu bilin
[IMG][/IMG]
Ligi domine etmeye başladık bile
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Türkiyede Alex neyse , Kore'de de Diego o işte gelçekten çok iyi bir oyuncu daha 20 yaşında olduğunu düşünürsek geleceği parlak
Last edited by AndreLuizBahia3 : 10.Aralık.2011 at 21:17
Ligde baya iyi gidiyorsun CL de elenmen pek iyi olmamış ama olsun![]()
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : 1-0 az bir skor bu istatislikler için Busan oyuncularına değmedi top nerdeyse
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Rakibimiz 3-0 öne geçti gerçekten çok kötü oynadık skoru 2-3 e getirdik ama çok geçti herşey için ligdeki ilk mağlubiyetimizi alıyoruz.
[IMG][/IMG]
FA Cup son 16'da bu hafta evimizde yenildiğimiz Daegu ile karşılaşacağız zor bir maç olacak
güzel gidiyorsun bu performansa devam![]()
Biz takip ediyoruz kardeşim başarılar![]()
malatyAdana!
bundan sonra mesaj atarız o zaman şu anda 7-8 tane kariyeri takip ediyorum hemçok iyi gidiyorsun ligde şampiyonlar liginde elenmen kötü olmuş ve 3 yıla kadar alırsın şampiyonlar ligini
![]()
Vallahi mesaj atan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum bende her talip ettiğim kariyere yazıyorum yani öyle bak çık adamın emeğine yazık mesaj olmadığı iiçn kapatılan nice kariyerler var
[IMG][/IMG]
Eşleşme ile ilgili açıklama : FA Cup'ta çeyrek finalde Sanju ile eşleştik ligde rahat geçmiştik onları büyük ihtimal yarı finale çıkacağız
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Daegu bize ters geliyor bu onlara karşı 2. mağlubiyetimiz oldu ayrıca 9 kişi kalmalarına rağmen pozisyonda üretemedik birdaha karşılaşırsak 4-2-3-1 den farklı çıkacağım sahaya
Lig Kupasında Çeyrek Final Maçına Çıkıyoruz
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Bizi Şampiyonlar Liginden eden Jeonbuk ile 3. kez karşılaştık ve son dakkalarda bulduğumuz 2 golle galibiyete ulaştık.Lig kupasında Yarı Finale ulaştık ve rakibimiz :
[IMG][/IMG]
Eşleşme ile ilgili açıklama : Ezeli rakibizim Seoul ile deplasmanda oynayacağız deplasmanda zor bir takım olacaklar bizim için
ne demek dostum takip ediyorum doğal olarakta mesaj atıyorumDageu mağlubiyeti kötü olmuş ama umarım düzeltirsin bi dahaki maçta Daegu yu yeneceğiz
![]()
Ha Tae Kyoon şimdi baktım benim kariyerimde yok :/![]()
Last edited by grozny : 11.Aralık.2011 at 16:32
lig şampiyonlugu kesin olmuş artık
[IMG][/IMG]
Seoul ve Suwon arasındaki Lig Kupası Yarı Final karşılaşması başlıyor !
Kadrolar
[IMG][/IMG]
90+3 Soukouna vuruyor ve....
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
İnanılmaz bir olay ! Adilson birden hızlanarak topu çizgiden çıkardı ve maç uzatmalara gidiyor.Böyle bir fırsatı değerlendiremedik..
Uzatmalar dakika 120...
[IMG][/IMG]
GOOOOOOOLLLLLL Soukouna vuruyor ve gol gerçekten süper bir oyuncu ya iyiki almışız çok iyi yerlere getirecek bizi
[IMG][/IMG]
Basın Açıklaması : Gerçekten normal sürede tek pozisyonumuz vardı oda 90+3 deydi ama uzatmalarda ortada bir oyun oldu ve Soukouna'nın bireysel çabasıyla 120 de golü bulduk çok mutluyuz Finaldeyiz...
[IMG][/IMG]
Finalde Ulsan ile oynayacağız.
Kupayı istiyoruz ona göre oyna![]()
![]()
Asyanın Şampiyonlar Ligi ASL mi?