Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: Suwon Samsung Bluewings | Uzakdoğuda Bir Serüven [2.Sezon]

Şampiyonluğu eline almışsın sezon sonuna kadar bırakmazsın artık Go Suwon gooo !

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Yine üstün bir oyun oynadık Neretljak gollerine devam ediyor gerçekten çok iyi bir defans aynı zamanda adam geçirmiyor şu anda takımın en pahalı oyuncusu açık ara 1.3 m ile

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Elendik !

Basın Açıklaması : Tam anlamıyla hayal kırıklığı ! Baştan sona ileride götürdüğümüz maçta kırmızı kart gördük yılmadık ofansif oyunu devam ettirdik ama zaman su gibi akıp gitti.Penaltı özelliği 16 olan Neretljak uzatmalarda ve penaltılarda 2 tane penaltı kaçırdı yazık yani.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Lig kupasındada rakibimiz Jeonbuk oldu tek kelimeyle istediğim kura buydu intikamımız acı olacak sahaya gömeceğim onları !

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : İntikamımız acı olacak demiştim bunlar daha başlangıç kariyerim boyunca Jeonbuk'a sinirim geçmeyecek bunu bilin

[IMG][/IMG]

Ligi domine etmeye başladık bile

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Türkiyede Alex neyse , Kore'de de Diego o işte gelçekten çok iyi bir oyuncu daha 20 yaşında olduğunu düşünürsek geleceği parlak
    Last edited by AndreLuizBahia3 : 10.Aralık.2011 at 21:17

Ligde baya iyi gidiyorsun CL de elenmen pek iyi olmamış ama olsun

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : 1-0 az bir skor bu istatislikler için Busan oyuncularına değmedi top nerdeyse

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Rakibimiz 3-0 öne geçti gerçekten çok kötü oynadık skoru 2-3 e getirdik ama çok geçti herşey için ligdeki ilk mağlubiyetimizi alıyoruz.

[IMG][/IMG]

FA Cup son 16'da bu hafta evimizde yenildiğimiz Daegu ile karşılaşacağız zor bir maç olacak

Quote Originally Posted by lascar View Post
    Ligde baya iyi gidiyorsun CL de elenmen pek iyi olmamış ama olsun
    Evet sorma yönetim Yarı final bekliyordu bunun için moraller kötü şu an başkanın

Quote Originally Posted by AndreLuizBahia3 View Post
    Evet sorma yönetim Yarı final bekliyordu bunun için moraller kötü şu an başkanın

benim bu sezon böyle dertlerimin olmaması güzel bişey yaklaşık 5 sezon kadar daha olmaz herhalde ama bakalım

benim bu sezon böyle dertlerimin olmaması güzel bişey yaklaşık 5 sezon kadar daha olmaz herhalde ama bakalım
    E şimdi seneye yönetimin der kümeye düşme yeter rahat rahat takılırsın Serie A da Bizde Koreli patronlar katı biraz hep başar hep başarı zaten 4 kulvarda yarışıyoruz

E şimdi seneye yönetimin der kümeye düşme yeter rahat rahat takılırsın Serie A da Bizde Koreli patronlar katı biraz hep başar hep başarı zaten 4 kulvarda yarışıyoruz
    aaah koreliler ah bu sene Serie A ya çıkamasam bişe bişey demeyecekti yönetim ama olsun birinci olacağız seneye de ilk 8 için oynayacağım baya zor olacak ama

[IMG][/IMG]

Klübümüzün emektar futbolcularından Mate Neretljak Psv Eindhoven ile 2.5 milyon avroya sözleşme imzaladı.Parayı peşin verdikleri için teklif cazip geldi.12 maçta 10 gol atmıştı 31 yaşındaki stoper

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : 90+3 de gol geldi mutluyuz bir üst tura yükseldik.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Baştan sona çok sıkıcıydı ilk kez böyle bir maç oynadım Asya'da

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Forvetimizin bireysel becerileriyle 4-1 kazandık bu arada orta sahadan forvete ok iyi destek geliyor neredeyse tüm takımı avrupa klüpleri izliyor

[IMG][/IMG]

İlk yarı bitiminde puan durumu.10 puan farkla lideriz.

güzel gidiyorsun bu performansa devam

güzel gidiyorsun bu performansa devam
    Teşekkürlerde Asya'da kariyer açıyoruz kariyeri 1 kişi takip edior

belki de insanlar izliyordur da yazmıyordur öyle düşünme

belki de insanlar izliyordur da yazmıyordur öyle düşünme
    İyişallah öyledir

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Biz takip ediyoruz kardeşim başarılar
    malatyAdana!

Dostum zaten bu olay bu sitede hastalık. Herkes bakıyor ama mesaj yazan yok...

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Dostum zaten bu olay bu sitede hastalık. Herkes bakıyor ama mesaj yazan yok...
    işte o zaman da insanın hevesi kaçıyor be abi...ben çok iyi anlıyorum AndreLuiz in derdini ve aslında ben de şikayetçiyim ama bildiğim için pek ses etmedim

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bundan sonra mesaj atarız o zaman şu anda 7-8 tane kariyeri takip ediyorum hem çok iyi gidiyorsun ligde şampiyonlar liginde elenmen kötü olmuş ve 3 yıla kadar alırsın şampiyonlar ligini

Vallahi mesaj atan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum bende her talip ettiğim kariyere yazıyorum yani öyle bak çık adamın emeğine yazık mesaj olmadığı iiçn kapatılan nice kariyerler var

[IMG][/IMG]

Eşleşme ile ilgili açıklama : FA Cup'ta çeyrek finalde Sanju ile eşleştik ligde rahat geçmiştik onları büyük ihtimal yarı finale çıkacağız

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Daegu bize ters geliyor bu onlara karşı 2. mağlubiyetimiz oldu ayrıca 9 kişi kalmalarına rağmen pozisyonda üretemedik birdaha karşılaşırsak 4-2-3-1 den farklı çıkacağım sahaya

Lig Kupasında Çeyrek Final Maçına Çıkıyoruz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Bizi Şampiyonlar Liginden eden Jeonbuk ile 3. kez karşılaştık ve son dakkalarda bulduğumuz 2 golle galibiyete ulaştık.Lig kupasında Yarı Finale ulaştık ve rakibimiz :

[IMG][/IMG]

Eşleşme ile ilgili açıklama : Ezeli rakibizim Seoul ile deplasmanda oynayacağız deplasmanda zor bir takım olacaklar bizim için

ne demek dostum takip ediyorum doğal olarakta mesaj atıyorum Dageu mağlubiyeti kötü olmuş ama umarım düzeltirsin bi dahaki maçta Daegu yu yeneceğiz

Ha Tae Kyoon şimdi baktım benim kariyerimde yok :/
    Last edited by grozny : 11.Aralık.2011 at 16:32

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Ha Tae Kyoon şimdi baktım benim kariyerimde yok :/
    O olmazsa sen varsın kardeş

Ara Transfer döneminde bombalarımız olacak şu an 2 tane yıldız oyuncuyla görüşüyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

lig şampiyonlugu kesin olmuş artık

Ahmet Soukouna !!

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Transferde 1 bombamız daha olabilir.Maç hakkında ise 4-0 öne geçtik ama sama sapan 3 gol yedik olsun boyle kazanmamız beni mutlu ediyor.Soukouna ise ilk maçında 2 dakkada gol attı kumaşı iyi olan bir oyuncu

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    lig şampiyonlugu kesin olmuş artık
    Evet ligdeki 16 takımdan 8-9 tanesi çok zayıf zaten kalanlarıyla kupada felan eşleşince problem yaşıyoruz.

[IMG][/IMG]

Seoul ve Suwon arasındaki Lig Kupası Yarı Final karşılaşması başlıyor !

Kadrolar

[IMG][/IMG]

90+3 Soukouna vuruyor ve....

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

İnanılmaz bir olay ! Adilson birden hızlanarak topu çizgiden çıkardı ve maç uzatmalara gidiyor.Böyle bir fırsatı değerlendiremedik..

Uzatmalar dakika 120...

[IMG][/IMG]

GOOOOOOOLLLLLL Soukouna vuruyor ve gol gerçekten süper bir oyuncu ya iyiki almışız çok iyi yerlere getirecek bizi

[IMG][/IMG]

Basın Açıklaması : Gerçekten normal sürede tek pozisyonumuz vardı oda 90+3 deydi ama uzatmalarda ortada bir oyun oldu ve Soukouna'nın bireysel çabasıyla 120 de golü bulduk çok mutluyuz Finaldeyiz...

[IMG][/IMG]

Finalde Ulsan ile oynayacağız.

Kupayı istiyoruz ona göre oyna

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Kupayı istiyoruz ona göre oyna
    Zaten Final 2 maç sonra alıcam bu kupayı

Asyanın Şampiyonlar Ligi ASL mi?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri