Ayrıca, RGUOR Minsk'e de bakabilirsiniz. Institut, Pole Espoirs, Centre, Académie ya da Academy diye aratarak oyunda yer alan bu tip takımlara ulaşabilirsiniz.
Ayrıca, RGUOR Minsk'e de bakabilirsiniz. Institut, Pole Espoirs, Centre, Académie ya da Academy diye aratarak oyunda yer alan bu tip takımlara ulaşabilirsiniz.
Last edited by Bursaspor : 02.Aralık.2011 at 01:35
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben daha doğru düzgün Türk regen göremedim
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bildiğim en sağlam akademiler:
RGUOR Minsk
Kabul Club
Académie Paradou
Al-Muharraq Club
AFAD Djékanou
Waterhouse FC
FK Buducnost Podgorica
Al-Sadd Sports Club
7
her sene transfer döneminde en kötü fransız ve arjantinli regenlere bakın. arjantin, fransa ve brezilya altyapı milli takımlarına bakın. bahsedilen akademilere ve arjantin-brezilyadaki önemli takımlara bakın. mutlaka iinize arayan birkaç oyuncu çıkacaktır.
ek olarak ilerleyen yıllarda afrika ve ortadoğu'da oyuncu aratın. burada çok iyi ca'lara ulaşan fakat (muhtemelen reputation'dan dolayı) byük takımlara transfer olmamış 24-5 yaşlarına kadar gelen çok iyi regenler var. büyük takımlar kapmadan kapabilirsiniz. Ayrıca afrika'dan küçük yaşta keşfedilip brezilya takımlarında muhteşem şekilde gelişen afrikalı oyunculara dikkat edin, ilk defa 2012 serisinde gördüm brezilya'dan küçük yaşta keşfedilip 25-30 m eurolara avrupa'ya giden çok afrika kökenli oyuncu gördüm.
türk regenlerinin mental özellikleri genelde düşük oluyor iyi bi regen çıksada çok gelişemiyor bu bakımdan gerçekten gerçekçi olmuş şimdiye kadar oynadığım kadarıyla
Fransa'nın Rennais takımından 3 sezonda 4 tane iyi regen çıktı 3 ünü aldım.
2 si 4 yıldız, 2 si 3.5 yıldız potansiyelli. United'ı yönetiyorum Beşiktaş için 5 yıldız verir muhtemelen.
Mart ayında FB'de regen çıktı, tarihi bu değildi?
Yarısından biraz azı ileride rotasyon oyuncusu olabilecek kadar iyi.
Her takımda az çok çıkıyor sanırım.
Aralarından biri de çok iyi çıktı:
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
arkadaşlar gençlik akademisi olan takımları izleyin
şunu da söyliyim beşiktaştan her sene en az bi tane as takımda oynayabilecek potansiyelde regen çıkıyor
Fransa'da akademiler dışında da iyi oyuncu çıkıyor..Auxerre'i aldım sırf altyapısı yüzünden..Kafadan Sanogo ve Calvet ile başladım yetiştirmeye..bir tanede regen çıktı devre arasında 170 pa'lı..
West Ham United a da bakın derim ilk senemde direk ilk 11 e girecek kalitede eleman çıktı, görünce çok fena duygulandımBu senede çok iyi bir adam daha çıktı. Bunca senedir bu oyunu oynarım ilk defa kendi yönettiğim takımda bukadar kaliteli regen lar çıkardım
![]()
Velez ve Gençlerbirliği. Özellikle Velez'den çok dehşet oyuncular çıkıyor.
bu seride Arjantinden çok kaliteli regenlar çıkıyor. Oyunumda üstelik Arjantin de açık değil ama takımı alıp çok rahat tepelere oynatacak oyuncular çıkıyor.
Fransa'dan şaşmam açıkcası.Le Havre,Tours Fc gibi takımlardan çıkar sürekli
O değilde buca fabrika maşallah ileriki yıllarda kaliteli Türk oyuncu sıkıntısı çekmiyorsunuz
Almanya'yı da göz ardı etmeyinÇift vatandaşlığı olan regenler çıkıyor, kulüplerinden ayrılıyorlar. u19, u21 milli takım forması giyen ve boşta olan çocukları kapın. Takımımda şu an 6 tane Alman regen var hepsi de u19, u21 formaları giyen, boşta oyuncular. 4'ü ilk 11 düzeyine geldi bile.
Touluose 2020'de Şampiyonlar ligi şampiyonu oldu. Kadrolarının 11'de 7'si regen Fransızlardan oluşuyor.
3. sezondan itibaren Porto altyapısı çok sağlam adamlar çıkarıyor.
meksıkanın chivas takımı olabılır mı ? bnde arıyorum boyle bır kulup uzun vadelı bır karıyer ıcıın ...
12.0.2 de mi daha iyi regen muhabbeti yoksa 12.0.4 te mi ?
Patchle ilgilisini bilmiyorum da altyapı tesislerin kötüyse daha iyi regen çıkıyor. United'da bütün herşey son seviyede ama 2 senedir boş geçiyoruz.