Sayfa 211 / 483 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
6,301 ile 6,330 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aklım da fikrim de var, Allah'tan daha fazlası gelecekse de haşa ne itirazım olacak.

Bir yana çektiğim ya da inkar ettiğim yok. Rakibin kadrosunu bir yönetici öğrendiğinde bunu hocasıyla paylaşması garip mi? Bunu sordum sadece? Nasıl öğrenmiştir sorusuna da ya onun da çıkar bir şeyi ya da mahkemede sorarlar, söyler dedim. İnkar yok ki burada.

Evet sonuçta kararı verecek mahkemelerdir ama bunu derken diğer taraftan Fenerbahçe'yi idam etmek? İşte sıkıntı burada. Mahkeme başlasın, savunmalarını görelim, o zaman zaten bir şeyler varsa bunun neyini inkar edeceksin?

Trabzonspor'un teşvik girişimiyle alakalı belge vardı, içinde AKP'li birisinin adı geçiyordu ama iddianamede nedense o kısımda adı geçmiyor. Görmek isteyene bu detaylar, haliyle böyle olunca da mide bulandırıyor.

Yoksa dün ya da önceki gün yazmıştım, Fenerbahçe bunları yaparken, diğerleri boş mu duruyordu? Fenerbahçe ile alakalı diye telefon dinlemesine takılanlar, Fenerbahçe ile alakası olmayan kişilerle de bu tür şeyleri yapmış olamazlar mı? Neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe üzerinden bu soruşturma yürütülmüş? Çıkıp deselerdi ki biz işte son 1 yıldır 18 takımın da başkanını, yöneticilerini dinledik, sadece Fenerbahçe ile alakalı kişilerde çıktı, o zaman ben de ha bak herkesi dinlemişler ama sadece Fenerbahçe'de varmış, Fenerbahçe'ye özelmiş demezdim. Tabi bunlar suçsuz olduklarını düşünmemi değiştirmiyor, fikir yürütüyorum sadece, Fenerbahçe odaklı değil diyenlere karşı, Fenerbahçe odaklı değil diyenler, tamam Fenerbahçe bunların hepsini yapmış olsun, yine de genel çerçeveye bakmış olduğunuzda bunu görmüyor musunuz? Olay biz yaptık siz de yapmışsınızdır değil, yanlış anlaşılmasın ama sanmıyorum yine de derdimi anlatabildiğimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Resim ya da videolar ortaya çıkınca onlara da montaj denecek. Daha bunlar sadece başlangıç...
    Bu çıkan resimler hakkında ya da yazılanlar hakkında yalan,yanlış diyen oldu mu muhattapları tarafından? Merakımdan soruyorum, belki olmuştur da gözden kaçırmışımdır diye.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Resim ya da videolar ortaya çıkınca onlara da montaj denecek. Daha bunlar sadece başlangıç...
    Meali :

155 mesajım var şu konuda Fenerlilerden daha çok beni dikkate alın fırsat bu fırsat nolur inanın şike var işte.Şike yoksa da Fener 3. falan olur hadi görüşürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fm'e Sekip Mostoroglunun bu ozeligi eklenebilir rakibin kadrosunu aninda ogrenir

Yarin etik kurul tekrar goreve basliyormus

Beklendigi gibi Sadri Sener yine pdfk'da (3.kez) Hasan Yener ilk defa sevkedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Siz de çok düzden bakıyorsunuz, bazen alakasız olduğu apaçık ortada olan şeylerde bile Fenerbahçe'ye çamur atmak için fırsatı kaçırmıyorsunuz. Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar nasıl ki basına yansıyorsa, bir başka takımın soyunma odasında olanlar da o şekilde sızıyordur. Bir takımın sahaya hangi 11 ile çıkacağını bilmek Buca gibi elinde oynatacak kaliteli oyuncu sayısı kısıtlı takımlarda çok zor olmasa gerek.
    Barış Özbek mevzusunu düşündüğüm zaman Buca olayı bana o kadar masum gelmiyor. Tekil yorumlama yapmak yerine artık süreci görmeye davet ediyorum. Bu olayları tek tek değerlendirirsen 50 tane mantıklı sebep bulursun. Sürece yayarsan farklılaşır.

A takım oyuncusuna şike teklif eden bir ses kaydı varsa ve o sesi başka bir oyuncuya para verirken görüyorsam bayramlık veriyordu diye pollyannacılık oynamam.

İşin siyasi tarafı siyasi de bu tarafın adını koyalım artık. Ev sahibi siyaseten Aziz Yıldırım'ı bitiriyorda hırsızın hiç mi günahı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu çıkan resimler hakkında ya da yazılanlar hakkında yalan,yanlış diyen oldu mu muhattapları tarafından? Merakımdan soruyorum, belki olmuştur da gözden kaçırmışımdır diye.

onlar içerde zaten serkan. sen diyorsunya "bu resimde ne var sanki" diye.... Yani bir yöneticinin rakip kadroyu ele geçirip menajere kağıt kalem al da yaz demesini normal karşılayan 2 gün sonra paranın elden ele geçtiğini görünce ona da "ne var sanki,ne malum şike için verildiği" yorumunu yapar diye düşündüğümden yazdım onu...

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Meali :

155 mesajım var şu konuda Fenerlilerden daha çok beni dikkate alın fırsat bu fırsat nolur inanın şike var işte.Şike yoksa da Fener 3. falan olur hadi görüşürüz.
    çok komik isteyen istediğini dikkate alıyor zaten.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şöyle de yorumlanabilir. Bu kadro verme olayı ilk değil. Çünkü Aykut Kocaman'ın tavırlarından daha önce de yapılmış olduğu anlaşılıyor. En azından ben öyle anladım. Gayet normal bir olaymış gibi karşılıyor çünkü.

Bir sonraki rakibi analiz etmek önünüzdeki maç için çok abes bir şey değil. Ama o zamanda şu soru akla geliyor. Neden Aykut Hoca'nın Bucaspor'u izleyen bir yardımcısı falan değil de Şekip Mosturoğlu yazdırıyor kadroyu?

Neresinden baksan elde kalan bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Barış Özbek mevzusunu düşündüğüm zaman Buca olayı bana o kadar masum gelmiyor. Tekil yorumlama yapmak yerine artık süreci görmeye davet ediyorum. Bu olayları tek tek değerlendirirsen 50 tane mantıklı sebep bulursun. Sürece yayarsan farklılaşır.

A takım oyuncusuna şike teklif eden bir ses kaydı varsa ve o sesi başka bir oyuncuya para verirken görüyorsam bayramlık veriyordu diye pollyannacılık oynamam.

İşin siyasi tarafı siyasi de bu tarafın adını koyalım artık. Ev sahibi siyaseten Aziz Yıldırım'ı bitiriyorda hırsızın hiç mi günahı yok.
    Onu da mahkeme başladığında göreceğiz. İşte insanlar bunu bekleyemiyor ya da insanların bunu beklemesi istenmiyor bu sebeple siyasi olduğuna kanaat getirdiğimiz, bu kişilere yakın isimler sürekli ekranlarda insanları yönlendirmek için çabalıyor. Yok bıraksalar akışına, zaten suç varsa ortada mahkemede çıkacak ama bırakırlar mı hiç? Her gün farklı çok gizli belge, dosya bu adamların eline ulaşıyor, sadece savcının ve belki de toplasan 10 kişinin haberdar olduğu şeyden bunlar haberdar, sonra da Buca maçının kadrosundan haberdar diye adamı şikeci yapıyoruz. Savcı hiç girişimde bulunmuş mu bu sızmalarla ilgili?

Gizlilik kararı vermek için neden çok uzun süre beklemiş? Gizlilik kararı verdikten sonra buna uymayanlara işlem yapmış mı? Bir de önceki mesajımda yazmıştım AKP'linin isminin geçtiği bir resim vardı o belge mi sahte mi iddianamede yer almadığına göre? Değilse neden iddianamede yer almıyor?

Savcı ile görüşme, konuşma şansım olsa bunları sorardım acaba mahkemenin hakimi bunları savcıya soracak mı?

Dava başlasa, suçlananlar daha herhangi bir açıklama yapmadı iddianamede iddia edilenlerle alakalı. Bekleyelim, söz savunmaya da geçsin. Görüntü ya da ses kaydında cinayet olayı bile olsa hakem der söz savunmanın diyeceğin bir şey var mı diye, bu olayda bile savunmayı dinlemeden cezayı vermez ama bu davada nedense daha savunma dinlenmedi ve infazlar sürekli devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

onlar içerde zaten serkan. sen diyorsunya "bu resimde ne var sanki" diye.... Yani bir yöneticinin rakip kadroyu ele geçirip menajere kağıt kalem al da yaz demesini normal karşılayan 2 gün sonra paranın elden ele geçtiğini görünce ona da "ne var sanki,ne malum şike için verildiği" yorumunu yapar diye düşündüğümden yazdım onu...
    İçeridekilerin avukatları dışarıda, bizim de söyleyeceklerimiz var deniyor ama çıkıp da kimse şu olayda geçen şu konuşma ya da şu görüntü sahtedir, montajdır demedi bu güne kadar. Benim tepkim senin bu tarz yazmanaydı, olmamış bir şeyi varmış ve devamı gelecekmiş gibi göstermeneydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Takımların kadroları esame listeleri verildikten sonra resmiyet kazanır yani maçtan 1 saat falan önce.

Bunun dışında kadrolara ulaştığı iddia ediliyorsa bunun şikeyle bağlantısı nedir? En fazla etik mi şimdi Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı denilebilir. Kadroyu sızdırma konusunda suçlu içerdeki adam yada adamlardır Şekip'ten çok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Takımların kadroları esame listeleri verildikten sonra resmiyet kazanır yani maçtan 1 saat falan önce.

Bunun dışında kadrolara ulaştığı iddia ediliyorsa bunun şikeyle bağlantısı nedir? En fazla etik mi şimdi Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı denilebilir. Kadroyu sızdırma konusunda suçlu içerdeki adam yada adamlardır Şekip'ten çok.
    Bu güzel bir nokta. Geçen bende düşündüm. Kabaca oranlama yapsak 4 şike iddiası ortaya atıldıysa 3 tanesinde İBB takımının adı var. Kimse bu takımı konuşmuyor. Ahlak yönünden bakarsak hep işin içindeler. Fenerbahçe varken bu o kadar konuşulmaz. Bu Fenerbahçe takımının Türkiye'deki yerinden kaynaklanıyor. Galatasaray, Beşiktaş olsa durum yine aynı olurdu. Buna paralel olarak Sivasspor varken de kimse Giresunspor'u konuşmaz.

Bu durumdan yararlanmak isteyen dış güçler, iç güçler, husumeti olanlar mutlaka vardır. Yer yer hepsi emellerine ulaşıyor. Olmayanı olmuş gösteriyor, olanı abartarak gösteriyor. Tersini yapanlarda var. Olanı hafifleştirmeye, olanı inkar etme işini üstlenen tarafta var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bundan bir kaç sene önce kaleci Gökhan Tokgöz(memleketlim olur) Galatasaraylı Necati penaltı atarken,eliyle köşeyi işaret etti.Necati kalecinin işaret ettiği yere topu atarken kendisi diğer köşeye atladı...Şimdi yani bu olaya rakibi manipüle etmek istemiştir,kafasını karıştırmaya çalışmıştır kaleci diyenler, Şekip Mosturoğlu'nun kadroyu öğrenmiş olma ihtimaline şike diyorlar ki biraz önce de yazdım esame listesi maça 1 saat kala verildiği için cidden kadroyu içerden öğrenmiş olsa bile hukuki bir dayanağa bağlanamaz konu, sadece etik dışı denilebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu güzel bir nokta. Geçen bende düşündüm. Kabaca oranlama yapsak 4 şike iddiası ortaya atıldıysa 3 tanesinde İBB takımının adı var. Kimse bu takımı konuşmuyor. Ahlak yönünden bakarsak hep işin içindeler. Fenerbahçe varken bu o kadar konuşulmaz. Bu Fenerbahçe takımının Türkiye'deki yerinden kaynaklanıyor. Galatasaray, Beşiktaş olsa durum yine aynı olurdu. Buna paralel olarak Sivasspor varken de kimse Giresunspor'u konuşmaz.

Bu durumdan yararlanmak isteyen dış güçler, iç güçler, husumeti olanlar mutlaka vardır. Yer yer hepsi emellerine ulaşıyor. Olmayanı olmuş gösteriyor, olanı abartarak gösteriyor. Tersini yapanlarda var. Olanı hafifleştirmeye, olanı inkar etme işini üstlenen tarafta var.
    Mesala medyada geçen haberlere göre en somut deliller İbrahım Akın' da var ama İbrahim Akın'ın tedbir kararı dün kaldırıldı, İbrahim yerine Fenerbahçeli bir oyuncu olsaydı o tedbir kararı kalkar mıydı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kalkmazdı ki en büyük örneği

Hasan çetinkaya ve samet güzel bu iki arkadaş vedersonla şike konuşuyorlar sözde vedersonun tedbir kalkıyor bu iki arkadaşınki kalkmıyor bu nasıl iştir bilen varsa bizimle paylaşsın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir Demet Akalın muhabbeti var. Yarıldım.

Tabi bu konuşmaların iddianamede ne işi var. O da ayrı konu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O konusmalar Twitter'da Demet Akalin ve Bulent Uygunun esinin yazilari var

Bulent Uygundan iyice nefret ettim konusmalarini okuduktan sonra. Liseliler felan vs konusmalar geciyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halil Ünal'ın Demet Akalın konusunda ki tespitlerine katılıyorum

Bu arada aratırsanız bir de Mustafa Sarp'ın para almama diyaloğu var ona da çok güldüm

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Vay arkadaş neler dönüyormuş ha.

Biz de hala ah ulan o kaçar mı o atılmaz mı falan deyip kendi kendimize eğleniyormuşuz.

Sonu hayır olsun.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şaka bile olsa Tayfur hocanın bu muhabbetlere girmesi gerçekten hiç hoş değil.Hiç kimse Tayfur hocadan böyle sözler sarf etmesini beklemezdi.Bir çok Beşiktaş'lının Tayfur hocaya bakış açısı değişti bu telefon konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra.Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin gibi bir laf varken yakından tanımadığımız insanlar için burada sayfalarca tartışma yapılıyor,gerçekten ilginç.

http://img43.imageshack.us/img43/1275/tayfur.png

http://img403.imageshack.us/img403/53/90074926.jpg
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay cakallar indire-gandi yapmislar paralari. 1 milyonu stadda harca gerisi nerde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oh ne guzel valla

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vay vay vay

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu kadroların gazetelerde yayınlandığını da biliyorsunuzdur umarım.Yoksa bir şey bulduk vay vay vay dan ibaret değildir umarım her şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu Ömer Güvenç Ligtv deki değil mi ?
    Last edited by DisCo : 22.Aralık.2011 at 18:12

Nesil
    2003

Bikmadiniz mi hala?

Filmin 1/2'si bitti ve sonu belli oldu. Lostvari bir deus ex machina olmazsa gorundugu gibi bitecek sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle bir duzenin icinde 82 puan iyi toplamisiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'da maşallah küfürlere iyi çalışmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar küfürlü içerikleri eklemeyelim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri