Bakalım Webo'nun cezası da 1 maça düşürülecek mi ? çünkü bundan daha sert hareket yapan Elmander'in maç cezası 1'e düşürülmüştü.
Bakalım Webo'nun cezası da 1 maça düşürülecek mi ? çünkü bundan daha sert hareket yapan Elmander'in maç cezası 1'e düşürülmüştü.
İlk yarıda kötü oynadık.İBB daha etkili ataklar yaptı.Melo'nun eksikliği çok hissediliyor.İkinci yarı mutlaka daha atak oynamamız lazım.Elmander'i güçsüz gördüm bugün.Sercan ve Riera girebilir oyuna.Kazım yine bildiğimiz Kazım.Adam geçemiyor.
He birde Hakan Balta biraz daha zorlasa İBB'yi öne geçiricekti.Geçen seneki haline bürünmüş bu maç.
Ula hendikap 0 oynadık hadi![]()
Elmander etkisiz - kazim bildigimiz gibi yine etkisiz eleman. bence bi sercan ile riera iyi olur
yapmayın adama kırmızı çıkması için illa kasti mi yapması gerek ? bu arada emre çolak visca pozisyonunda yanlış hatırlamıyosam emre topu almaya çalıştı taç bizimdi kontraatak engelleme yoktu visca topu elinde tutarak engellemeye çalıştı asıl
Elmander de kasti yapmamıştı ama yedi kırmızı kartı.Bu da aynı hesap.İyi oynamıyoruz toparlanmamız lazım.
Emre'ye sarı verilmesi lazımdı Visça'ya yaptığı hareketten dolayı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bende senin gibi düşünüyorum Chaos. Melo'nun yokluğunda Ceyhun'u tercih etse sanki daha iyi olurdu. Engin daha ofansif bir oyuncu, geriye pek destek veremiyor. Selçuk'ta etkili olabileceği bölgelerden oldukça uzakta oynamak zorunda kalyor.
Ama Fatih Terim'e helal olsun, genç oyuncularına fırsat veriyor ve onlara olan güvenini de belli etmiş ki Emre de, Semih de sanki uzun zamandır forma giyiyorlar gibi. Kendilerine olan özgüvenlerinde de büyük katkısı olduğuna inanıyorum. Çokta şık bir gol attı, Visca ile gereksiz pozisyonu olmasa çok daha güzel olacaktı.
Pozisyonu izledim de Webo'nun büyük şanssızlığı olmuş.Zıplamaya çalışırken Semih'in ayağına iniş yapmış.Kırmızı kart maalesef doğru bir karar.İstesede istemesede futbol hataları affetmiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emreeeeeeee fuzeyi yolladi 2 oldu
2 Oldu Emre çolak Hatrcik Bekliyorum Bu Maç
Emre nasıl attı yine? Çok merak ediyorum bu maçı ya![]()
emre adam olcak çocuk
Yine ceza sahası dışından attı. Kornerden paslaştılar çaprazdan yerden vurdu güzel gol oldu.
İki golüde uzaktan vurdu biri 90'a diğeri yerden çok sert vurdu
Hagiiiii 2 oldu
Sol ayağını yerim be Emre Çolak!
Kazim senin gibi oyuncunun ben....
Milan Baros Milan Baros oley oley oley3-1
Edit:Golde bariz ofsayt var.Hakem kötü bu maçta.
5 dakka icinde 3.cu gol vurusunda baros atti3-1
Gol geliyorum dedi.Hakemin mükemmel performansı sürüyor.Harika bir gol bravo Baros.Pardon hakem.![]()
Gol ofsayt kokuyor ama Baros farkı 2 ye çıkardı.
Edit bariz ofsaytmış hakkaten , yanılmamışım.
3 oldu baros. Ama ofsaytti
Gol ofsayt ama Baros gol atmayı haketti bugün
Al iste hakana da yanlış ofsayt
Ofsaytti gol keske atmasaydik laf olcak birsuru yine.
Kazimin hareketide cok sertti kirmizi verilse itiraz etmem iyi olurdu sari gordu haftaya yok keske kirmizi gorseydi ya![]()