Adamlar acımadı 6 tane atıp eledıler dağıldık remen.
Bazen bunu Fm'de yapmak istiyoruz sanirim
[YOUTUBE="lBOnIyukswY"][/YOUTUBE]
Ben 2.sezon Gs ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynamıştım ama Barcelona kazandı.
hile falan yok 3. sezonda göztepeyle çeyrek final oynadım pedro beleşe geldi çıktım apartmana ben bu işi yapıyorum diye bağırdığımı hatırlıyorum o kadar bozmuşum![]()
Ş.l gurubu Barca,Liverpool,Kopenhag ilk maç deplasamnda Barcaya 2-1 kaybettik.2. maç kopenhagı 5-1 yendim.3 ve 4. maç Liverpool ile berabere.2 maçtada üstün oynadım ilk maç Giray kırmızı yedi 1-1 oldu maç puanı verdik.2.maç penaltı ve net pozisyonları harcadık diyemiyorum Reina resmen panter oldu.Kalan maçlarda 4 puan alıp üst tura çıkmak istiyorum.
![]()
Gruptan lider çıktım ama ikinci turda R.Madridle eşleştim seneye kaldı bizim iş
fb 0 R.Madrid 0
R.madrid 4-1 Fb
Bence 4.Sezonda ancak Avrupa'dan bir kupa getirebildim , oda Uefa AVrupa Ligi
2. ve 3. Sezonlarımda ise Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde şansız şekilde elenerek final oynama şansını kaybettik.
Avrupada bu oyunun en iyisi Real Madrid,Barcelona veya ManU değil , en güçlüsü kesinlikle Man.City , Real'i , Barça'yı , ManU'yu çok rahat eleyebiliriz ama City'yi ne olursa olsun eleyemiyoruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2. maç 6-2 kaybettik.Bundan sonra ilk maç fark atarsam 2.maç başka taktik kullancam bu ne ya.
Samsunspor ile Avrupa Ligi Kupasını aldım
Uploaded with ImageShack.us
hileyle oyunun zevki çıkmıyo ki
fenerbahçe'ye doldurdum transferleri baktım gelene geçene 6-7 cidden tadı kaçıyo.
Scorpio Skin link:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103809
şalkeyi elersek OM arsenal galibiyle eşleşeceğim ilk defa bukadar güzel bi kura çektim bakalım ne olacak
edit şalkeyi geçtik bakalım arsenalle ne yapacağız daha önce elemiştik ama bakalım bu sefer ne olacak
Edit bi aksilik olmazsa FİNAL'deyim
ilk defa türk takımlarıyla ŞL de final oynayacağım rakip manu
![]()
Last edited by sarianet : 19.Ocak.2012 at 01:58
bunca yıldır fm oynuyorum ilk defa şl aldım fb ile 9.sezonda
itiraf etmeliyim ki kolay kura çektim bi çelsi zor kura çıktı diğerleri güçlü kulüplere nazaran kolaydı şansımız da yanımızdaydı
![]()
Last edited by sarianet : 19.Ocak.2012 at 14:55
7. sezonumda şanslı kuranın da katkısıyla şampiyonlar ligini kazandım.
http://www.youtube.com/watch?v=1nvopLbPyTY
Last edited by Balroq : 19.Ocak.2012 at 15:48
Ben real ve barçayla üç defa şlde final oynadım üçünü de kaybettim hatta realdeyken ligde 38 de 38 galibiyet almıştım ama şl finalinde barçaya 5 0 yenilmiştim ama fbde öyle olmadı iyi motive oldu bizim keratalar gerçekten güzel bi duygu ama bu raddeden sonra oyunu oynamak istemiyo ama 23. sıradan 14.sıraya yükseltti bu başarı fbyi enteresan 1. olana dek oynuam bende![]()