Ntvspor son dakika : Galatasaray, avukatı aracılığıyla federasyona ihtarname yolladı.
Ntvspor son dakika : Galatasaray, avukatı aracılığıyla federasyona ihtarname yolladı.
Gs çok büyük psikolojik baskı uyguluyor tff ye haklılarda
Şu avrupadan men konusunda da aynı durum juvede'de oldu o ceza almadı bize nasıl ceza verirler ki
Sadri Şener 15 gündür kupa istemiyormuş. var bunda bir iş![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
''tamam sus, vereceğiz kupanı''
denilmiştir. yoksa susmazdı.
(/s)
İtalya'da şikenin cezası kesildiği için büyük ihtimal.Kendi liginde şike yaptğından federasyon cezayı veriyor ve küme düşürüyor.UEFA'lık bir iş yok.Ama bizim hukuk sistemimiz kaplumbağadan farksız fedarasyonumuz da karar almamak için herşeyi denediğinden dolayı ortada ceza yok.UEFA'nın duruma el atmasından korkuyolar büyük ihtimal, karar almadan Avrupa'ya takım yollayamassınız gibi.
Tabi kuralları bilmiyorum UEFA gerçekten el atabilir mi atamaz mı orası muamma.
Galatasaray'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na ihtarname! Sarı Kırmızılılar, önümüzdeki yıllarda Avrupa kupalarına katılamama riski dolayısıyla TFF'ye avukatları aracılığıyla ihtarname çekti.
Helal olsun diyorum yonetime su olaylarda en dik takimiz 1 takim icin tum takimi yakarlarsa ozman vay haline Tff"nin cekecegi var.
Ben kupa verildi diye biliyorum.. Resmi bile vardı hatta..
Bu arada bi düzletme yapayım.. Eğer Türkiye ceza alırsa 1 kulüp yüzünden değil 2 kulüp yüzünden ceza alır.. Sonuçta Fenerbahçe Avrupa'dan men edildiği için Fenerbahçe yüzünden ceza uygulayamazlar.. Uygularlarsa eğer Trabzonspor ve Beşiktaş üzerinden, iddianamede adı geçtikleri için ceza uygularlar..
Tabi ben böyle bi ceza verileceğini sanmıyorum.. Bildiğim kadarıyla böyle bi emsal yok..
Tekeneyi almaya kaldıysa iş gerek yok o kalsın bakıp gururlanırsınız şamopiyon olduk diye işte daha istemiyor o yüzden Sadri başkan.Zaten herkes şampiyonluğun kimde olması gerektiğini öğrendi.
Alınlarındaki teri son damlasına kadar akıtarak mücadele eden, 2. devre sahadaki hırsı, mücadelesi, isteği ve arzusuyla, kazanmak için verdikleri emekle, Fenerbahçeli futbolculardır geçen senenin şampiyonudur ve bunu herkes biliyor ama nedense bunu bilmek işlerine gelmiyor.
Her şeyi geçtim, sahada oynanan oyunu görmediniz mi geçen sene? Sarfedilen emeği bu kadar kolay harcamak çok kolay sanırım. Mahkemeleri kapatalım artık, toplum kanaatine göre sonuçlandıralım olayı, bakın karar verilmiş nasılsa.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
valla ben çok gururlanıyorum doğrudur. teneke önemlidir. önemli olmasa Sadri Şener kanaldan kanala atlamazdı heralde. bugünlerde pek suskun. Aziz Başkanın açıklamasından birileri korkmuş gibi geldi banakararı da vermişsiniz zaten. bakın keyfinize
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
çünkü onlar şike olayı olduğu günden yaklaşık 10 15 gün (yanlışsa düzeltin beni) sonra küme düşme cezaları verilmişti o yüzden uefa karışmadı eğer uefa nezlinde suçlu ama tff nezlinde suçsuz olursa o zaman uefa mı fifa mi hangisi girecek bilemem ama en ağır cezaya hazırlıklı olmak gerekir
Herkein düşüncesi vardı saygılıyımdır.Siz suçsuzluğa inanırsınız ben başkasına 3. bir şahıs daha başkasına.
Serkan sahada oynana oyuna lafım yok masa başındakilere lafımız var zaten.
kimse bir kulubün yaptığı bir şeyden diğerlerini cezalandıramaz. GS kulübü de bunu en az bizim kadar biliyordur zaten. maksat şov olsun.
Avrupa İnsan Hakları Komisyoneri: Türkiye'de soruşturmalar genellikle adli uzmanlığı olmayan kolluk kuvvetleri tarafından yürütülmekte.
Avrupa İnsan Hakları Komisyoneri: Kanıtlar genellikle gizli dinleme kayıtları. Şüpheliler çok erken tutuklanmakta.
Avrupa İnsan Hakları Komisyoneri: Şüphelilerin iddianame bile olmadan uzun süre tutuklu kalması bir hak ihlali oluşturmakta.
Avrupa İnsan Hakları Komisyoneri: Türk savcılar önce güçlü delil toplamak yerine, şüphelileri tutuklayıp delile ulaşmayı düşünüyor.
Sahada sergilenen mücadele görülüyorsa ve bazı iddiaları, henüz iddia olan iddialara inanıp, bu yok sayılıyorsa, yazık o emekçilere.
UEFA defalarca haber gönderiyor, bu TFF ile alakalı bir durumdur, biz karışamayız, TFF gerekeni yapacaktır diye.
Fenerbahçe ŞL'ye gönderilmediğinde de Türkiye ceza alacak diye yaygara koparılmıştı ama işin aslının öyle olmadığını UEFA açıklamıştı. Fenerbahçe sorumluluğu alıp gitseydi ve suçlu bulunsaydı Fenerbahçe'yi cezalandıracaklardı, diğer takımların ve milli takımın ceza alması çok düşük bir ihtimaldi diye ki şu anda iddianamede adı geçen ve yargılanacak olan 2 kulübün yöneticileri, teknik direktörü var ve bu takımlar avrupada, Galatasaray korkacaksa bundan korksun ve TFF'ye bu takımları çekmesi için baskı yapsın. Ya da Fenerbahçe gönderilmediğinde, bu takımların da gönderilmemesi gerektiği konusunda baskı yapmalıydı.
Aziz başkan ne dedi, düşreceklerse 26 ocaktan önce düşürsünler yoksa suçlu bulunursak ve değişen madde yüzünden düşmezsek zaten gerekeni yapar kendimiz düşeriz dedi.
Panik olmaya gerek yok, TFF savunmayı dinlemeden bir karar alamaz, mutlaka dinlemek zorunda, dinler, inanır, inanmaz orasını bilemem ama Disiplin Kurulu, adı geçenleri çağırıp dinlemeden karar veremez, verirse asıl işte o zaman TFF'nin başı ağrır. O nedenle daha Aziz Yıldırım savunmasını yapmadan, Fenerbahçe kulübü savunmasını yapmadan düşmesini beklemeyin.(Mahkemede değil, federasyonda)
"YÜCE ATATÜRK"
Siyasiler de, nereden çıkar sağlayabilirizin peşinde, şöyle bir şey gördüm, doğruysa ve siyasetin karışmaması gereken yargıya bu şekilde önceden haber alınabilecek bir ortamdaysak, siyaset yargıya müdahale etmez lafı komedi kalıyor sadece.
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için tahliye kararının çıktığını iddia etti.
Lütfü Türkkan, resmi Twitter hesabında "Aziz Yıldırım'a tahliye", "14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararı verdiğine dair duyum aldım", "Doğrulatmaya çalışıyorum umarım gerçektir" diye yazdı.
"YÜCE ATATÜRK"
Tff'ye ayarı vermişiz. Şimdi göreyim 58.maddeyi değiştiribelecekler mi teşebbüs edeni , şike yapanı düşürmekten kurtarabilecekler mi ?
Hadi göreyim yapın onlarıda Uefa'dan tüm Türkiye olarak men yiyelim yapamazsınız biz her türlü gideriz sayın Aydınlar.
bu bazı anlattıklarım için güzel bir örnek. ilk paragraftaki düşünce herkese mal edilmeye de çaılışılsa tamamen kişisel bir fikir, ama ikinci kısımda kişisel fikirlerden doğan kanaatlere eleştiri var. bu ne yaman çelişki?
olaylara tek gözle bakmanın, dünyayı kendi çevresinde dönüyor sanmanın alemi yok. kendi başkanınıza davayla ilgili laf gelmesini bile kaldıramazken Sadri Şenere bunak imaları yapmak, eğlence meselesi yapmak şık değil.
Aziz Yildirim bu aksam cikiyormusMektuptakileri biraz acsa keske
Siyasiler Fenerbahce icinde calismaya baslamisinceden ayar veriyorlarmis. MHP'li bi vekil Tweet atmis
![]()
Valla oyle boyle adam demis. Bizde taraftar olarak demiyoruzki su adam soyle desin bizim icin bu adam boyle desin bizim icin.
Haber yalanlandimi bilmiyorum ama 2-3 gun once konustugumuz dogrulaniyor. Herkes prim yapmak pesinde, x ve y parti bizim icin biseyler soyledi, z partide geldi dediki bari Fenerbahce sempatisinide biz topliyalim![]()
eğer 2 durumu aynı kefeye koyuyorsanız zaten tartışmaya gerek yok. zaten 3 temmuzdan beri herkes Fenerbahçe üzerinden prim yapıyor. bunun onlardan ne farkı var ? Aziz Yıldırım yasası haberlerinden bir farkı var mı ? hayır yok
3 temmuzdan beri herkes prim yapmak pesinde. Siz Fenerbahce taraftari olarak Fenerbahce uzerinden yapildigini dusunuyorsunuz. Biz Trabzonspor taraftari olarak Trabzonspor uzerinden yapildigini dusunuyoruz.
Bi laf vardirya " Ates dustugu yeri yakiyor" iste bu durumdada yalan haberler, o haberin icinde olan takimin taraftarlarini yakiyor.
siz daha ne istiyorsunuz anlamadım. hakkımızı yiyip gittiniz Şampiyonlar ligine. eğer biz suçlu siz masumsanız şampiyon da olmuş olacaksınız. beklemek bu kadar mı zor ? bir de tam tersinden bakın olaya. Fenerbahçe masumsa onun yerine gitmiş olacaksınız.
medya kime yüklendi bu süreçte bence iyi düşünün bi'.. sizin üzerinizden nasıl prim yapıldı merak ettim.
Hakkimizi yiyip diyorsun sonra, Fenerbahce masuma onun yerine gitmis olacaksiniz diyorsun. Sende emin degilsin Fenerbahce temizmi degilmi diye.
Affedersiniz ama bu ligde Sampiyonlar ligine gitmeyi reddedecek 1 kulup soyliyemezsinizBunu ne siz ne biz ne GS ne BJK reddeder. Kaldiki siz beyninizde butun bu olaylarin sorumlusu Trabzonmus gibi birsey yuklemisiniz, habire ayni seyi soyleyip duruyorsunuz . Nasil o kanaata vardiniz onuda anlamiyorum.
Sizin desteklediginiz TFF bu sureci size yasatti, suclu aricaksaniz hic sike olaylarinin ustune bile bakmadan baskaninizi suclayin. Boyle is bilmez bu Federasyonu destekledigi icin.
Olaya sizin gozunuzle baktım masumsa derken hep diyorsunuz ya şike diyo o yüzden dedim. Benim şüphem yok temizliğimizden.
Benim kulübüm gitseydi böyle sampiyonlar ligine merak etmeyin en ağır eleştiriyi alırdı. MAA ni Aziz yildirim hiç desteklemedi. Süreçte en basta verdigi kararlar doğruydu sonradan bozuldu. Ne yani TFF taraftarı gibi her dediğini desteklememizi mı bekliyorsunuz.