Mascherano & Guarin
Mascherano & Guarin
sivok & guarin i oynat
[SIGPIC][/SIGPIC]
GerÇekten MÜkemmel Bİr Yetenek Fm 2006 Yi İlk AldiĞimdan Berİ Takİp Edİyorum HİÇ Almadim Ama Alan Tekimlar Benİ Çok Zorladi.rakİp Defansi Çok Zorluyo GenÇ Olmasida BÜyÜk Avantaj Denemeyenlere Tavsİye Edİlİr.
hiç duymadım ve denemedim bu oyuncuyu
[SIGPIC][/SIGPIC]
bi deneyelim bakalım.sağolun paylaşımlar için![]()
valla guarin'i oynatta yanına kimi koyarsan koy.bence mascherano iidir.
Arkadaşlar fm'yi ilk açtığımda aldığım tek oyuncu olan Dagoberto inanılmaz fantastik özelliklere sahip tek kelimeyle harika bir oyuncu.Aldıktan 2 yıl sonra inanaın 35-40 miyon euro'ya satabilirsiniz ben Galatasaray'a aldım ve 2 yıl sonra 39 milyon euro'ya M.United'a sattım.Dagoberto'yu mutlaka alın bence fm'nin en muhteşem genç star'ı aldıgınıza pişman kattiyen olmazsınız....
Klüp:A.Paranense(Brezilya)
Ülke:Brezilya
Bende hep arsenal kapıor onu![]()
mevkisi nere kardeş
FORVET mevkisi
hakikaten iyi futbolcu ama bitiriciliği çok düşük.tekniği süper
ewt ya bitiricilik düşük.bence forvetin en önemli özelliklerinden biri ki ztn öle.
guarin ve mascherano ikilisi en uygun olanı bence.yedekte de luccin.
ben de denemedim daha.
Hamburg a Acil Forvet Almam LazIm Takahara,Hugo Almeida,Kuranyi,Oberman war ama g0l Atamıyorum acil forvet lazım
luca toniiiii süper oynuyo valeri bojnovda çok iii al bunların birini pişman olmazsın
arkadşlar bu oyuncu leverkusenin alt yapısında oynuyor bitiricilik ve kafa 20 alan var mı bunu tavsiye edermisiniz almayı düşünüyorum da
Özellikleri iyi 17 yasında hemde güzel oyuncu
Çok teknik bir oyuncu sadece son vuruşları zayıf ama onuda ilerde geliştiriyor..
ben bi keresinde almistim hic isime yaramadi alma..!
peki gsde oynayabilirmi
her oyuncu içi,n konu açmayın arkadaşlar
Toni kaldı sadece![]()
vucinic,pazzini,fred
oyuncu önermeye yazsan daha iyi olurdu
kaleci olarak
Gino Mommers Hollanda li PSV alt yapidan gercekten cok yetenekli 88 dogumlu 22 23 yasindan sonra her takimin banko kalecisi olur
sergey kisliy belarus lu oyuncu valla 3 oyun actim 3unde de degisik pozisyonlarda cikti. forvet ve orta saha genelde ama hepsinde de cok iyi idi.
rodrigo Tiui brezilyali muazzam forvet bildiginiz yeni adriano.
kerlon bunu herkes bilir ztn,bilmiyorsa da ogrensin gec ogrenirseniz 23 yasina fln geldigin de almak gercekten cok pahali olur am/fc her ikisinde de muthis.
lucas biglia benim de forumlardan ogrendigim ve paylasmak istedim dmc, kalitesini herkes bilir
wesley verhoek, amlr posizyonuna sahip hollandali genc ozellikle sol kanatta asist yapmayi sen bi topcu
carlos magno, iste yeni cafu, galatasarayda bi sezonda sadece lig maclarinda 21 asist yaparak kalitesini kanitlamistir.
porcellis o da cok kaliteli brezilyali fc bir kardesimiz tiui icin adriano dedik o da ronaldo olur o zmn.
marcelo tam adi Marcelo Vieira da Silva Junior bu da brezilyanin yeni carlos'u.
moutinho, Joao portekizli amc ne yapip ne edip almak lazim
Benden simdilik bu kadar yorumlariniz bekliyorum.
Pazzini yi unutmustum onu almaya calısayım
toni fred kerlon
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu Hamburg un başkan cok cimri be kardesim![]()
coLsa we Luccın ıLk sene cok iiidi o yuzden onLarı kesmek ıstemıom asLında ama oburLerıde yenı transfer merak edıom naapicakLarını kararsız kaLdım ıkısı oLmazsa kafama yatanda guarin & mascherano
saoLun
onerıLerınız ıcın