Recep su dar kadroda işimizi görecektir yalnız yeni gelecek yönetim kaynak sağlamazsa iflas vermemiz muhtemel
Recep su dar kadroda işimizi görecektir yalnız yeni gelecek yönetim kaynak sağlamazsa iflas vermemiz muhtemel
...
Ve seçimler başlıyor
Sezona ekonomik zorluklarla başlayan kulübümüzde mevcut yönetim kurulu görevi bırakma kararı almasından sonra genel kurula sayılı günler kaldı ve transfer dahil tum ekonomik etkinliklere ambargo geldi. Yeni yönetimden en büyük arzumuz tabi ki para![]()
...
Boluyla , Kasımpaşayla berabere kalmayıp galibiyetler olsaydın çok iyi olurdu
Başkanlığa kim aday oldu?
TariboWest
Ali Yavuz diye biriydi yanılmıyorsam büyük ıhtimalle yeni başkan bankadan kredi çekecektir o da bir borç olsa da en azından iflası önlerÜmit
Yenilip alt sıralara düşmeyelim de öylesi de ıyidırentolik![]()
Last edited by ReaList : 22.Ocak.2012 at 12:02
...
Başkan kim oldu bütçe vercek mi ?![]()
Evet belli oldu Ali Yavuzentolik
Ve gelir gelmez bankadan 20 milyon €luk kredi çekti artık nur topu gibi yeni bir borcumuz daha varoyuncu satmaktan vazgeçtik ama alımda olmayacak sezon sonuna kadar iflas etmeyeceğimiz kesinleşti o konuda rahatız.
...
...
Spor Toto Süper Lig'de 18. Hafta
...
Spor Toto Süper Lig'de 19. Hafta
...
Şanslı bir kura olmuş![]()
...
Spor Toto Süper Lig'de 20. Hafta
...
Martinez daha kalmak için napsın usta![]()
...
Spor Toto Süper Lig'de 21. Hafta
...
Daha öncede bahsettim Martinez'in ilerleyen yaşı ve maaş yükü gelecek sene belimizi kırabilir. Hazır oyuncu form tutmuş ve gözde hale gelmişken elden çıkarmayı münasip gördük. 11-12 milyon €'ya takıma katmıştık bence kötü bir fiyata satmadık,İtalya'da transfer sezonunun kapanması iyi olduböylelikle sezon sonunda takımdan ayrılacak olması da bizim için iyi, ondan yararlanmaya devam edecez. Bu transfer her iki takıma da hayırlı olsun.
...
Spor Toto Süper Lig'de 23. Hafta
...
Spor Toto Süper Lig'de 24. Hafta
...
Spor Toto Süper Lig'de 25. Hafta
...
Martinezi iyi bir fiyata satmışsın ama biraz daha iyi satabilirdin bence. Fener yenilgisi çok ağır olmuş sanırım o yüzden sakarya maçında takım konsantre olamamış. O maçı alman lazımdı bence ama
Martınezi daha yüksek fiyata kabul etmedilerentolik
Fener maçı talihsizlik ama Sakarya maçında daha akılcı oynamalıydık maçı sona bıraktık kaybeden biz olduk![]()
...
Fener maçı çok ağır olmuş.
Fenerbbahçe maçı fena olmuşMartinez'i de iyi paraya satmışsın. Ayrıca sezon sonuna kadar sende kalacak olması daha da güzel. Başarılar kalan maçlarında.
![]()
TariboWest