Almeida 2-2 oldu Fernandes guzel ortaladi
Almeida 2-2 oldu Fernandes guzel ortaladi
Kaleci'ye bir şey oldu. Yürüyemiyor adam. Çok entresan bir gol oldu. 2-2
Hakem kontrolü kaybetti.
Gladyatör 3-2.
Harika.![]()
So what?
Saike
Sanırım en çok küfür eden taraftarız. Bu kadar çok küfür etmememiz gerekiyor. Ne oLursa oLsun, ne kadar çiLeden de çıkarsaLar, artık buna bir dur dememiz gerek.
Maça geLince söke söke aLdık. Antep 2 pozisyonda 2 goL attı. Maçı sonuna kadar hakettik ve son dakikada da oLsa gaLip geLdik. CarvaLhaL ın goLden sonra korner çizgisine kadar koşarak goLe sevinen oyuncuLarına sarıLması hakikaten muhteşem bir görüntüydü.
ZorLanırız ama ALmeida atar ve kazanırız dedim. Dediğim gibi de oLdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Güzel maç oldu.Zevk verdi en azından.Ancak son golde İbrahim Toraman rakibi indiriyor,ayrıca ofsaytda var gibi pozisyonda.
Tebrikler Beşiktaş zorda olsa kazanmasını bildi.Fernandes bu takımın her şeyi.
2 kere yenik düştüğümüz maçı HAKEME! rağmen almayı bildik. Ben uzun zamandır bu kadar rezil bir yönetim gösteren bir hakem görmemiştim. Futbol oynatmadı sahada. Bizim adımıza da Antep adına da. Bizim için motive edici bir galibiyet oldu. Egemen'in füzesi de unutulacak cinsten değil.
Almeida'ya yazıklar olsun yazmıştım, hala da arkasındayım yazdığımın. Bu maçta en az 5 tane gol atardı. Net pozisyonlarda çok hantal kaldı. Her maçta bu kadar pozisyon bulamazsınız. Sen yıldız futbolcusun atacaksın onları. Hele ilk yarının son dakikasında kaçırdığı bir pozisyon var ki yıldız oyunculuğunu sorgulattı bana.
Her neyse morel bozmak istemiyorum. 3 puanla ayrılmamız güzel oldu. Seriye devam.
FM Gazetesi
Yalnız hakeme iki çift lafım var. Ben hayatımda bu kadar rezalet bir maç yönetildiğini görmemiştim. Tolga Özkalfa eyyamcılık yapmaktan maçı yönetemedi. İki takım için de felaket hatalar yaptı. İkinci yarı Beşiktaş'ı resmen doğradı. 6 dakika uzatma verdi. Bu 6 dakika uzatmada Beşiktaş'ın lehine iki tane faul olmayan faul verdi. Son pozisyon da faul falan değil.
Birde Tanju hakkında bir iki bişey demek istiyorum. Devamlı oynatıldığı zaman bence İsmail'den kurtulabiliriz. Bugün ilk defa oynadığı için çoğu yerde panik yaptı ama İsmail'in yaptığı çoğu saçmalığı yapmadı. Bu çocuğun 2-3 maç hatalarına göz yumulsun, İsmail devri kapanır, bizde kurtuluruz.
FM Gazetesi
Ama ofsayt.
http://a1201.hizliresim.com/t/s/22l3n.jpg
Neyse herkesin lehine veya aleyhine hata yapıyorlar.
o pozisyonu vermesi çok zor
Vermesini geçtim adam zaten kafasıyla vuruyor o topa.
Bu kadar rezalet bir yönetimin üstüne küfür edildiği için stadı kapatırlar şimdi.
Goool be goooollne maçti ama Edu ve Almeida pozisyonlari harcamasaydi son dk'ya kadar kalmazdi. Bu maç Simao iyi oynuyordu onu kötü oynarken hiç çikarmayan Carvalhal bu maçta neden çikardigini anlamadim.
80'den sonra 7 sari kart çikmis maç çok fazla gereksiz durdu..
Yorum yok.
Hakettik kazandık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakemler iyice sapıttı . 2 haftadır çizgiye geçen toplar gol değeri kazanmıyo bugunde ofsayt olanlar gol sayılıyo felan .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Artık uzatma diye bir şey kalmamış. Gol atana kadar![]()
Ofsayt diye söylenen pozisyonda Toraman'ın kaşını açan Antepli oyuncu İbrahim Toraman'ı çok sevdiğinden dolayı açmış sanırsam o kaşı. Yoksa penaltı falan yok orada. Olsa olsa ofsayt olur. Bazılarının zoruna gitmesin. Maçı izlemeyip iki resimle maç değerlendirmek moda zaten.