West Ham kadro kalitesi olarak senden üstün fakat galip gelirsen müthiş olur
Ve geliceksin de![]()
West Ham kadro kalitesi olarak senden üstün fakat galip gelirsen müthiş olur
Ve geliceksin de![]()
Bu arada Jay Simpson' ın kiralık sözleşmesi devre arasında bitiyor ve takımına dönecek. Şuan bütçemde hiç para bulunmuyor ama bir şekilde bonservisini almaya çalışacağım. Onun yerine önerebileceğiniz forvet varsa ucuz yollu o da olur![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bence sezon sonuna kadar kiralamayı dene.Olmazsa Etien Velikonja veya Joshua Obaje'ye bakabilirsin.
Bugün Samsun-İ.B.B maçında Webo şu pozisyondan daha fena bir gol kaçırdı (: futbol bu şans işi ama nedense şanssızlık genelde kullanıcı olan tarafı buluyorBen rakibin kolay kolay böyle komik pozisyonlar kaçırdığına şahit olmuyorum, kullanan tarafa göre daha az en azından.
...
Mağlubiyeti bir pozisyona bağlayamassın Zafer aaaaa.Olmaz ki böylee aaaaaaa.
Gerçekten öyle. Adamlar buldu mu kaçırmaz biz böyle neler kaçırıyoruz.
Bu sadece örnek Berkay. Elde avuçta bir tek Jay Simpson vardı bunları gole çeviren. Onunda sözleşmesini yenileyemedik ve takımına geri döndü. Yönetim sözleşme yenilemek için bile para vermiyor.
Morali düşüktür belki la.Ondan kararsız kalmıştır.Oluyor böyle bazen.
Hadi devam edelim
Bu gidişle devre arasını transfersiz geçeceğiz gibi duruyor. 2. Yarı bu kadar puan alamayabiliriz.
RAKİP
Oo Liverpool vs Milwall, maç şahane. Bekliyoruz.
O maça çok iyi hazırlanıp üst tura geçmek istiyoruz. Büyük ihtimal kapanıp kontradan atmayı deneriz. Elimizde forvet olsa daha güzel olabilir herşey![]()
Sene başında transfer ettiğimiz Teko Modise gördüğünüz gibi 17 passing değerine sahip. Bizde madem öyle bu adam neden sık sık arapası atmayı denemesin diye düşündük ve bir sebep bulamadık. Hemen işlere başladık ve kendisi şu an "try killer through balls" ppm ine sahip. Bu şekilde asistlerini 2' ye katlayacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz bilmem
Modise'den bomba bir performans bekliyorum o zaman
Liverpool'u geçeriz kupada yedek kadroyla çıkıyolar.
Mantıklı bir özel yetenek çalıştırması kazandırmışsın, bakalım nasıl yansıycak bu Modise'nin oyununa.
Liverpool maçı bomba olmuş. Muhteşem sonuç. Tebrikler.![]()
TariboWest
Liverpool maçı müthiş olmuş.Onu geçen Walsall'ı çok rahat geçer![]()
Puan farkı git gide artıyor.