Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yazılı açıklamadan da anlaşılacağı üzere UEFA CAS'ta TFF'yi satmıştır. Bu olay TFF ile Fenerbahçe arasında olacağı için CAS'taki davada görevsizlik verilecek. Sonuçta tazminat ödenecekse TFF ödeyecek. En başından beri demedik mi UEFA'ya güvenmeyin diye. Alın size Platini...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.

Çalışma arkadaşlarını iyi seçecektin sayın başkan. İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan bu süreçte UEFA'yı belki de senin haberin olmadan yanlış yönlendirdiler, belki de gerçekten UEFA'nın bizi almadığına inandırdılar seni ve bu sebeple sürekli bu şekilde açıklama yaptın.

Sen federasyon başkanıysan, araştırıp bulduğun o raporların neden o dönemde sana iletilmediğini, kimlerin iletmediğini ortaya çıkarıp ki muhtemelen çıkardın, açıklayıp öyle bırakacaktın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.

Çalışma arkadaşlarını iyi seçecektin sayın başkan. İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan bu süreçte UEFA'yı belki de senin haberin olmadan yanlış yönlendirdiler, belki de gerçekten UEFA'nın bizi almadığına inandırdılar seni ve bu sebeple sürekli bu şekilde açıklama yaptın.

Sen federasyon başkanıysan, araştırıp bulduğun o raporların neden o dönemde sana iletilmediğini, kimlerin iletmediğini ortaya çıkarıp ki muhtemelen çıkardın, açıklayıp öyle bırakacaktın.
    Kesinlikle. TFF'ye rapor geliyor ama başkanın haberi olmuyor. İhanet içinde ihanet var...
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O değilde bu şartlar içinde kimse başkan olmak istemez Bakalım kim seçilecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben olurum abi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O değilde bu şartlar içinde kimse başkan olmak istemez Bakalım kim seçilecek.
    17 kulübün isteği belli, merak etme, onlar kendilerine bir başkan seçerler. 17 kulüp kalsın konusunda birleşmişti çünkü, kulüpler birliği toplanır, pazarlıklar yapılır, bazı sözler alınır ve başkan seçilir.

Lig TV genel müdürü gayet uygun bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Lig TV genel müdürü gayet uygun bence.

Bunun kinayeli bir söz olduğunu düşündüm. Umarım yanlış anlamamışımdır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ersinduzen Ersin Düzen

6 eylül ve 3 kasım'da federasyona gelen uefa raporlarının mehmet ali aydınlar'dan saklanmasının bir açıklaması olmalı! büyük skandal!

Ali Koç bu gerçekleri açıklarken Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'ya sahip çıkan Mehmet Ali Aydınlar, özür borcun yok mu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Bunun kinayeli bir söz olduğunu düşündüm. Umarım yanlış anlamamışımdır.
    Ligi, Lig TV yönetiyor eleştirileri yapılmıyor muydu, geçsin başa direk yönetsin. İsimlerin çok önemi yok ki, seçilecek başkan, çoğunluğun istediğini yapacak birisi olacak, onların dediklerini yapmak için gelecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uefa öyle istiyor deyip Fenerbahçeyi Şampiyonlar liginden men et , şimdi uefayı suçlayıp istifa et.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ligi, Lig TV yönetiyor eleştirileri yapılmıyor muydu, geçsin başa direk yönetsin. İsimlerin çok önemi yok ki, seçilecek başkan, çoğunluğun istediğini yapacak birisi olacak, onların dediklerini yapmak için gelecek.
    İşte o söylentiler yüzünden geçmemesi gerekir. Yapılan her iş ligtv ye yarar sağlamak amacıyla yapılmış gibi görünecek belki o şekilde olacak belki de söylentiler çıkacak. Çok yanlış bir seçim olur bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

NTV Spor Spikeri Dilara Gönder : Eğer UEFA'dan büyük bir ceza yersek ve Türk Futbolu kirlenirse bunun tek sorumlusu Mehmet Ali Aydınlar ve Fenerbahçe'dir .

Twitterde mi yazdı yoksa televizyonda mı söyledi bilmiyorum ama böyle birşey vardı Face'de.
    Twitter'dan facebook sayfasının kendisine ait olmadığını açıklamıştı Dilara Gönder. Zaten böyle bir açıklama da yapamaz.

Fenerbahçe açısından tek sıkıntı UEFA eğer tüm yükü TFF'ye yıkarsa, -ki görünen öyle olacak gibi- CAS inşallah bu Türkiye'nin iç meselesidir diyerek görevsizlik kararı vermez. Dün Kısmet Erkiner bu tehlikeye dikkat çekmişti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTV Spor Spikeri Dilara Gönder : Eğer UEFA'dan büyük bir ceza yersek ve Türk Futbolu kirlenirse bunun tek sorumlusu Mehmet Ali Aydınlar ve Fenerbahçe'dir .

Twitterde mi yazdı yoksa televizyonda mı söyledi bilmiyorum ama böyle birşey vardı Face'de.
    İstifa sebebinde yazılanları okumamış sanırım, federasyon başkanından gizlenen belgeler var ve bunlar öyle sıradan şeyler değil. Suçlama yaparken bunları da göz önüne alsın, o belgelerden haberi olsa belki sürekli çıkıp de Fenerbahçe'yi UEFA almadı demezdi. Fenerbahçe ile inatlaşmazdı, Fenerbahçe'nin hakkını yemiş olsa da, bunu çıkıp cesaretle dile getirebilirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Twitter'dan facebook sayfasının kendisine ait olmadığını açıklamıştı Dilara Gönder. Zaten böyle bir açıklama da yapamaz.

Fenerbahçe açısından tek sıkıntı UEFA eğer tüm yükü TFF'ye yıkarsa, -ki görünen öyle olacak gibi- CAS inşallah bu Türkiye'nin iç meselesidir diyerek görevsizlik kararı vermez. Dün Kısmet Erkiner bu tehlikeye dikkat çekmişti.
    Öyle olacak zaten. UEFA, TFF Fenerbahçe'yi ŞL'ye yollasaydı biz de onları oynatırdık diye savunma vermiş galiba. Yani bu olay TFF-Fenerbahçe arasında olacağı için görevsizlik verilecek. Ayrıca UEFA baskı yapıyor deyip bizi ŞL'ye yollamayan MAA ve ekibine mi inanalım ? Yoksa onlar yollasa biz oynatırdık diyen UEFA'ya mı ?. Yoksa belgeyi BAŞKANINDAN gizleyen TFF'ye mi ?
    TariboWest

Nesil
    2007

Zaten bir tane bile doğru kararları yoktu.İyi oldu, geç bile kaldılar.

Şimdi mümkünse fanatik taraftar olmayan, kimseden korkmayan kararlı biri gelsin oraya ve dediğini yaptırsın.Bu suçlamalar düşse de düşmese de TFF topa tutulcak zaten bunun üstesinden gelebilecek birileri gelsin oraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi bakalım yiyin birbirinizi Zaten 7 aydır yiyorsunuz bundan sonra yeseniz de bir şey farketmez.Genelleme yaptım sadece bu konu ile ilgili değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Yani bu adama ihanetmi etmişler dosyaları falan göstermeyerek...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cas üyesi Kısmet Erkiner CAS'taki savunmada UEFA'nın kararı TFF'nin aldığını söylemiş. TFF ise UEFA'yı savunmuş ve sorumluluk bende demiş. O dava yatar. Ama MAA'ya içeriden çok pis oyun oynanmış. Yakında kokusu çıkacaktır bunun. Mesela Ali Koç UEFA ile yazışmaları yayınlayın demişti. Ama öncekiler gelmemişti galiba. Herşeyi geçtim. Ey MAA sen belge görmedin de neye göre Fenerbahçe'yi Avrupa'ya yollamadın? Yani nasıl bir sistem var TFF'de? Kısmet Erkiner'den Allah razı olsun. Bazı şeylerin görülmesini sağladı. Ama bu iş araştırılırsa altından çok başka pislikler çıkar. Ne malum belki başka belgeler yok edildi. Önce TFF kendini temizlesin, sonra da futbolunu temizlesin. Gerçi tek kirli Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım. Fenerbahçe küme düşünce, Aziz Yıldırım tutuklanınca Türk futbolunun temizleneceğini düşünenler çok yanılıyor çok...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    Yani bu adama ihanetmi etmişler dosyaları falan göstermeyerek...
    Aynen öyle. TFF'ye Eylül'de belge gelmiş. Dün Kısmet Erkiner'in açıklamalrıyla araştırmış da görmüş MAA. Benim anlamadığım MAA neye göre Fenerbahçe'yi ŞL'ye göndermedi ?
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sonumuz hayır olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be kurtulduk sonunda kaytam bıyıklıdan.

Nesil
    2006

http://www.gazeteport.com.tr/video_galeri.php?id=14594

Videoda Kısmet Erkiner'e "...Bi' de sözleriniz arasında bize Avrupa'dan men anlamında ne gibi çok 8 yıl men falan bunlar bu tür yaptırımlar olmaz mı? Bu kadar ağır cezalar beklemeyelim mi?" diye soruyor, Kısmet Erkiner de "Hayır olmaz, bu bir blöftür, maalesef Tff bu blöfü göremedi." diyor, daha sonra da kendisine "Peki, burada da o zaman Tff bu blöfü göremedi, sorumlusu da Tff'nin hukuki sorumluları öyle mi" diye soruluyor "Tabii." diye cevaplıyor. Video çok şeyi açıklıyor aslında.
    Last edited by Crazycat : 31.Ocak.2012 at 20:54

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

rüzgar tersine döndü, şimdi görelim bakalım.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Süreç uzayacak diye istifa etmesi kötü oldu diyenleri de anlamıyorum. Sürecin uzaması iyi değil tabii ki ama başkanının iddiasına göre başkanından belge gizleyenlerin yer aldığı bir yönetimin süreci çözmeye çalışması daha mı doğruydu?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Soyle guclu kuvvetli bir Tff baskanimiz olmali. Masaya yumrugunu vurmali.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Soyle guclu kuvvetli bir Tff baskanimiz olmali. Masaya yumrugunu vurmali.
    Birisi beni mi çaığrdı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yıldırım Demirören düşünmez mi acaba TFF Başkanlığını?

herkes için hayırlı olur en çokta bizim için.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erman hoca yine 10 numara konusmus.

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150567638180606

Nesil
    2006

Şuan o kadar huzurluyum ki böyle bir süreçte en yetkili isim kaçıp gidiyorsa, temizliğimizin bir kanıtıdır.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri