Türkiyeye saat satmak için geldi ama yetenek avcısı ilhan cavcav tarafından keşfedildi iki sezon sonra büyük bi meblaya avrupaya gider
![]()
Türkiyeye saat satmak için geldi ama yetenek avcısı ilhan cavcav tarafından keşfedildi iki sezon sonra büyük bi meblaya avrupaya gider
![]()
Erken emeklilik bu olsa gerekicon_smile:
![]()
Adam kendine kulüp bulamamıştır.
Hemen her seride oluyor bu tarz durumlar ama 2012'de ben hiç karşılaşmamıştım. Demek bu seride de varmış.![]()
17 yaşında bırakanlar vardı geçen seri.![]()
Sakatlık oluyor genelde erken emekliliklerin sebebi. Ağır bir sakatlık geçirdiği için bırakıyorlar, futbol kariyerleri bitiyor. Bu tarz bi' şey geçen sene bana da olduydu.
Uefa'da çeyrek finalde 5 İtalyan takımı var.
Sanırım arkadaşın Milan ile bir geçmişi de var. San Siro'nun kazanması için adı geçen kişilerin destek verdiğini yazıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
2016 da olacak Şampiyonlar Ligi finalinin hangi stadlar da yapılacağının oylaması. Çağlar arkadaşımız da oyunu San Siro dan yana kullanmış sadece o kadar![]()
Bu tarz seçimlerde Menajerler kullanmaz oyu. Bir komite vardır, onlar seçer. Öncesinde tanıtımlar yapılır. Mesela 2016 Avrupa Şampiyonası'nı Fransa'ya kaptırdığımızda yanılmıyorsam Abdullah Gül'ün mesajı okunmuştu. Bu tarz desteklerden bahsediyor orada. San Siro'da oynamış futbolcuların, çalışmış menajerlerin ismi ve destek oldukları yazıyor orada. Oy kullandıkları değil.
Aynen dediğin gibi de olabilirŞimdi daha dikkatli baktım da ibrahimovic 2013 te futbolu bırakıp TD olamaz herhalde
futbolcunun da fikri alınamayacağına göre haklısın
O zaman şöyle bir şey meydana çıkıyor, Çağlar arkadaşımız Milanın favori, ikon veya legends listesinde büyük ihtimal ile. Onun için destek amaçlı yazılan isimlerde adı geçiyor olmalı![]()
Beyler.
![]()
Galatasaray suyunu çıkartmış iyice..![]()
Kaç yıldır FM oynarım böyle zemin görmedim![]()
arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. yahu maç öncesi ve sonrası konuşmalarda adamlar tepki bile vermiyor genelde. verenler de hep olumsuz. sporting gijon ile oynuyorum. valencia'ya çakıyorum mesela 3 tane adamlara aferin lan güzel top oynadınız diyorum sıkıntı yapıyolar.. sadece bana mı oluyo bu?
gerçi bi teorim var bu konuda.. oyuna hem genç hem de geçmişi pek parlak olmayan biri olarak başladığım için oyuncular beni pek iplemiyo olabilir. mümkün müdür?
Stadyum seçeneklerinde sadece çim saha yok. Yanlış çevirmediysem kendimce Türkçe'ye sentetik çim, toprak, kum, çakıl saha seçenekleri de var. Adıyamanspor'un stadının sahası da Clay(Toprak) olarak girilmiş veritabanına.