Hoca takımı baltalamazsa burada bitiririz işi.
Hoca takımı baltalamazsa burada bitiririz işi.
Kapıyı araladık sayılır haydi Kartalım.
Ohh bebu is bitmistir
Simaoooooooooo Sabrosaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0 heyt be !
Zorla attırdınız Simao'ya.![]()
Bence yerinde bir değişiklik oldu.Quaresma çok etkisizdi bu maç.Almeida'dan gol bekliyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ins 0-2 biter alt vermistim![]()
ve 0-2 bitti alt dedim gelditebrikler besiktasim ceyrek final hayirli olsun
Futbol mucizesi olmazsa ikinci turdayız.
Uzun sacli cakal penaltimi bekliyordu orda? yoksa banami oyle geldi
Tebrikler BeşiktaşGerçekten kırmızı kartın gelmesi çok büyük avantaj sağladı.Beşiktaş avantajı çok iyi kullandı.İnönü'de de taraftarın desteğiyle turlarlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ah Necip açmasan ayağından yapıyorduk üçü. Barbosa sağolsun işimizi çok kolaylaştırdı. Tebrikler Beşiktaşım.
Çok ilginç bir maç oldu. Braga resmen kaybetmeye çıkmış gibiydi. Sanki onlar formsuz, biz haftalardır yeniyorduk. Elbette bunda kırmızı kartın etkisi de var ama kırmızı kart çıkan dakikaya kadar da ben aynısını gözlemledim.
Şunu anladım ki Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi, en mücadeleci orta sahasına sahip. Zaten oda olmasa ne kanat var ne kanat back leri var. Daha fazla atabilirdik aslında. Ben ikinci yarıya Pektemek ya da Almeida ile başlamasını bekliyordum Carva'nın ama aynı 11'i tercih etti. Sanırım oyun iyi gidiyordu ondan.
Sonuç olarak deplasmanda 2-0 gibi net ve harika bir skor aldık. Bu yoğun lig maratonunun yanında bir de bu maçta sergiledikleri performans için takımıma teşekkür ediyorum. İnönü'de de aynı oyunu sergileriz umarım.
Bir de ek olarak Tanju'yu bugün daha iyi buldum. Keşke her maç daha iyiye gitse de hiç değilse bir back imiz olsa.
FM Gazetesi
Carvalhal bir kumar denedi,uzun bir süre sonra olaylar lehimize gelişti ve çok önemli bir galibiyet aldık.Yalnız Carvalhal hala bazı oyuncularda gereksiz bir şekilde ısrar etmeye devam ediyor.Almeida yerine Pektemek girse daha iyi olurdu.Pektemek daha komple bir oyuncu,kaldı ki sonradan girdiğinde ne kadar etkili olduğu da belli.Son 2 dakikada girdi,30 dakika oynayan Almeida'dan daha etkili oldu vallahi.10 kişi yakalamışken daha farklı bir sonuç elde edebilirdik.Neyse buna da şükür.Çok avantajlı bir skor elde ettik.Umarım rövanşta bir sürpriz yaşamayız.
So what?
Saike
Valla tebrik ediyorum, Şartlar ne olursa olsun çok iyi oynadı beşiktaş..
Ben beğenmedim Beşiktaş'ı hücumda. Tamam işin savunma yanı çok iyiydi de rakip 10 kişi kaldıktan sonra da gerek varmıydı bu kadar savunma yapmaya ? Hadi tamam yaptın diyelim. ya 2-0'dan sonra ? Bu kadar geride oynanmaz bir oyun arkadaş ya. Git ilerde oyna oyununu. Hiç mi televizyon izlemiyorsun. Aç bi bak Barça'ya ne bileyim iyi oynayan takımlara. Hepsi ilerde oynuyor. Maç boyu yaslandı Beşiktaş sacmasapan bi şekilde. 10 kişi olan taraf Beşiktaş gibi gözüktü defalarca. Çok kötüydü bu acıdan. Pektemek'le dalga geçti adeta 90'da sokarak. Koy o adamı 2. golden sonra Veli'nin, Necip'in yerine takır takır gelsin diğer goller. Çok zor değil. Hücum yaparsan savunma yaparlar bu kadar basit. Beşiktaş çok daha farklı bir skorla ayrılabilirdi Portekiz'den. İşleri çok zor olacak İstanbul'da...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tanju'yu ben de beğendim.Maç içerisinde İsmail sakatlıktan dönse bile Tanju oynasın diye düşünüyordum ki,maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor,sakatlandı sanırım.İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.Hocanın gereksiz Ekrem ısrarından dolayı geç gösterebildi kendisini.
Ondan başka Fernandes tek kelimeyle harikaydı.Bu adamı 2 milyon Avro'ya almamız gerçekten inanılmaz.Bu yüzden Serdal başkana ne kadar dua etsek azdır.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar.Savunma çok iyiydi.Hiç pozisyon vermediler.Gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkürler.Güzel bir galibiyet sevinci yaşattılar bize.
He bir de Pektemek'ten sonra takımdaki en iyi bitirici vuruşa sahip olan Simao'nun o topla buluşması bizim için gerçekten büyük şanstı.Geçmiş maçlarda hep net pozisyonları bitiriciliği düşük olan oyuncularımız yakalıyordu.Bu yüzden çok kaçırıyorduk.Simao'nun zaten pek numarası kalmadı artık.Bari bu tarz sürpriz gollerle katkı sağlasın gidene kadar.
So what?
Saike
Orta sahamiz cok iyi mucadele etti. Son haftalarda hic begenmedigim Necip ve Ernst bugun nerdeyse hic bir adami gecirmedi. Bunun yani sira Necip takimi hucuma cikarmakta da etkili oldu. Toraman bile bugun sag bekte gayet iyiydi.
Braga da kac mactir sahasinda yenilmiyormus iyi oldu bu.
Quaresma da acil diyete sokulmali. İnanilmaz gobegi ve kalcasi var. Onlari eritmeli,dogru suzgun kosamiyor bile.
Fernandese soyleyecek laf yok 2 golude zorla attirdi.
Tebrikler Kartalim rovanstada 2 tane atar bu turu geceriz insallah.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
carvalhin amacı saten oynamak değil daha çok oynatmamaktı istediğini aldı skoruda aldı
Kontra ve duran top galibiyeti getirdi...Carvalhal'ın kadro eleştiriliyordu ama iş yaptıtabi rakibin 10 kişi kalması da bir avantajdı...
İş yaptı ama Fernandes'in sayesinde. Bu kadar etkili olamasa maçta gol olacağını sanmıyorum.
Defansa geliyor top alıyor ileride servis yapıyor. Herşeyi yaptı yani. Tabi çalışkan Necip ve Ernst'de onun sadece ileriyi düşünmesini sağladılar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçın başından sonuna kadar ne yaptığını bilen, çok akıllı oynayan bir Beşiktaş vardı sahada. Sanki o 4 maçtır puan kaybeden, yokları oynayan Beşiktaş gitmiş, bambaşka bir Beşiktaş gelmiş geriye. Özellikle defansta kusursuza yakındık.
İşi ilk maçta bitirdik gibi artık.Açık söylemek gerekirse gollü beraberliğe razıydım maçtan önce. Hele bir de sahada forvetsiz yer alan Beşiktaş'ı görünce, eyvah dedim.
Ama neyse ki, gol bile yemeden tamamladık 90 dakikayı. Sabahtan akşama kadar zonkluyan başımın ağrısını unutturdunuz bugün. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Tebrikler temsilcimize...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eğer bu oyun mantalitesi ile oynarsa İstanbul'da Beşiktaş, Braga deli gibi saldıracağı için farklı bir mağlubiyet alabilir. Braga'nın saldıracagını bildiğinden savunma oynamasından korkuyorum Carvalhal'ın aynı bu mactaki gibi. Sonucları cok daha kötü olabilir. O yüzden kontrollü fakat oyunu rakip yarı alanda oynayan bir Beşiktaş olmalı rövanşta.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ise bitmis golzyle bakmak pek dogru degil. Rovansta adamlar ilk 15-20 dakika gol atarsa gorurum ben o rahatligi o zaman.
Gururlandım, helal olsun Beşiktaşımıza![]()
Rehavete kapilan yok zaten takimda.
Carvalhal direkt mactan sonra aciklamalariyla bunu hissettirmistir takima.