O değilde Nurullah Sağlam fena saçmalamış.Daha yeni okudum açıklamalarını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Elmander'de yırtık şüphesi var yazmış Trtspor. Durumu yarın belli olacakmış.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=12089
He ayrıca yarın sabah gazetelerdeki ''Ateş'' ile ilgili başlıkları görür gibiyim.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray hakederek aldı 3 puanı. Özellikle Engin ve Necati iyi oynadı. Maç sonu çıkıpta çığırtkanlık yapan Nurullah Sağlam kendini teknik direktör yerine koyuyor mu önce onu sorgulamalı .
Penaltı pozisyonunda Necati ayağını rakibe takıyor. Dolayısıyla penaltıyla alakası yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Az önce maçın özetini birkez daha izledim. Çok net penaltıymış.
Football is simple,but Football Manager is not
Topu kurtarmış mı yani rakip oyuncunun topa müdahalesi var mı onu konuşmak lazım , doğal olarak ayağını uzatmış ve topuda kurtarmış Necati , ayağını çekip çekmemek Necati'nin isteğine bağlı aynı pozisyon , Carson'ın Burak'a yapmış olduğu hareket , defans oyuncusu olarak ayağını uzattığın anda topa değmen şart.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zamanlama hatası olur, oyuncu topu kurtarır ve müdahale direkt adama olursa dediğinde haklısın. Ama Necati'nin pozisyonu buna örnek değil. Mersinli oyuncu ayağını yere bastıktan sonra Necati kendini rakibe takıyor. Mersinli oyuncunun yere basan ayağı sürükleniyor, ordan da anlaşılıyor Necati'nin kendini rakibine takması.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mersinli oyuncu ayağını yerden kaldırıyor. İlk sürükleyen Necati değil. Ayrıca oyuncunun zamanlama hatası yapması topla temas kuramadığı gerçeğini değiştirmez. Top ile temas kurmadan Necati' nin koşu yolunda engel olduğu için bence penaltıdır.
tartismaya gerek yok bitmis mac 3 puani aldik mutluyuz siradaki gelsin.
Görerek söylediğimiz şeyi bile kabul etmeyip tersini savunmaya çalışıyorsunuz ya hayranım doğrusu![]()
En azından gördüğümü savunuyorum, olmayan bir şeyi uydurmuyorum. Link aşağıda, Mersinli oyuncunun ayağını müdahale öncesi kaldırdığı anın ekran görüntüsünü alıp koyabilir misiniz ? Hadi yine de ben büyük bir günah işleyerek(!) söylediklerinizi kabul etmedim. Bu eski hakem yorumcularının hepsi de mi aynı şeyi yapıyor ? Ali Aydın, Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli bu üçü de penaltı değil diyor. Diğerlerini de takip edemedim, varsa penaltı diyen bizle de paylaşırsan güzel olur.
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-44
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nedense aldigimiz 3 puanda ince detayina kadar bahaneler laflar ariyorsunuz , 3 puan kaybettigimizde bu kadar detayci degilsiniz mac bitmis 2 gun olmus ayni seyleri tartisiyoruz oldu ve bitti 3 puani aldik mutluyuz.
Mutluysan tartışmak istemiyorsan sağ üst köşede X işareti var, basarsın ona görmezsin bu konuyu. Mutlu mutlu devam edersin. Bu kadar basittir. Tartışmalı bir pozisyon için herkes aynı şeyi düşünmek zorundaysa forumların ne anlamı var ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tamam yahu size bir şey kanıtlamak zorunda değiliz.Tartışmalı bir pozisyonsa size göre değildir bize göre penaltıdır.Herkesin görüşü kendinedir daha da uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçın özetine baktım şimdi, Necati her açıdan damgasını vurmuş maça. Kafa golü müthiş, penaltı kararı ucuz olmuş bence, atmış gibi duruyor, 3. golde de ilk anda atamaması enteresan, ciddiyetsizce davranmış, devamında aşırtma vuruşla golü atması umursamazlık yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.
Kaçan pozisyonlar çok fazla, 10 kişi kalan takımlardan gol yeme alışkanlığımız son sürat devam ediyor lakin takımın oynadığı futbol da zevk veriyor. Play-off öncesi farkı açabildiğimiz kadar açmalıyız.