Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

17 80.95%
  • Berabere biter

2 9.52%
  • Slovakya kazanır

2 9.52%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Türkiye - Slovakya | 29 Şubat 2012 - 20:30 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Türkiye - Slovakya | 29 Şubat 2012 - 20:30 | Hazırlık Maçı

Yayın: A Haber
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Son 5 Yılın En Farklı Türkiye'si Olacağına Eminim, Kazanırız

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Miroslav Stoch oynayacak mı? Daha doğrusu aday kadroya çağırıldı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten umut veren bir kadro oluşturdu Abdullah Avcı. Bu tür maçlarda galibiyet çok önemli değil. Bu formanın hakkını versinler, "bizde iş var" desinler yeter. Güzel bir maç olacaktır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdullah Avcı'ya inancım öyle çok ki, İBB'den gitmesine İBB adına çok üzüldüm. Milli takımın artık değişmesi gerekiyor kesinlikle. Gençlerle birlikte baştan bir kemik kadro oluşması gerekiyor. En önemlisi de başındaki adamın bizden biri olması gerekiyor ki yenildiğimizde içi acısın ders çıkarsın daha yürekten oynatsın takımı. Her şey olumlu olacak inşallah. Belçika, geleceğin en önemli takımlarından biri olarak gösteriliyor, bence bizim onlardan farkımız yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Slovakya kadrosunda Kayseriden Pekarik, TS'den Cech, FB'den Stoch, BJK'den Holosko ve Bursa'dan Sestak var.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Slovakya kadrosunda Kayseriden Pekarik, TS'den Cech, FB'den Stoch, BJK'den Holosko ve Bursa'dan Sestak var.
    Maşşallah Bir Sen Yoksun Arif Git Sende Kalecileri Ol

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Skorun zerre kadar mühim olmadığı bir maç olacak bana göre. Sadece, gençleri ve milli takıma ilk kez alınan futbolcuları merak ediyorum bu maçta. Sakatlıksız, kazasız, güzel, zevkli bir karşılaşma olur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "İştahlı ve arzulu bir takım oluşturmak istiyoruz"

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli futbolcu Ömer Toprak ile Slovakya maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Avcı, yaptığı açıklamada, saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli futbolcu Ömer Toprak ile Holiday In Otel'de basın toplantısı düzenledi. Avcı, yaptığı açıklamada, saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.
    Saha içinde arzulu ve iştahlı bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Avcı, “Görevimiz süremiz sürecinde A, Ümit ve Genç Milli Takımları tek çatı altında topladık. Futbol Gelişim Merkezi ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Saha içinde arzulu, iştahlı bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.
    Abdullah Avcı basın toplantısı

"LÖW İLE TOPLANTI YAPTIK"

Almanya’da 3 önemli kulübün altyapılarını incelediklerini belirten Avcı, “Almanya'da 3 önemli kulübün altyapılarını inceledik. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ile toplantı yaptık. Kamuoyunun beklentilerine cevap verecek bir takım oluşturma çabasında olacağız. - Mayıs'ın 20'sinden Haziran'ın 5'ine kadar 7 tane hazırlık maçı oynayacağız. Grup birinciliği hedefimi kimseye gaz vermek için değil, inandığım için açıkladım” diye konuştu.

"TURNUVA TAKIMI OLABİLMEK İÇİN ALTYAPILARIMIZI İYİ ORGANİZE ETMELİYİZ"

Oyuncularına çok güvendiğini altını çizen başarılı teknik adam, “Ben oyuncularıma çok güvendiğim için böyle bir açıklama yaptım. Turnuva takımı olabilmek için altyapılarımızı iyi organize etmemiz gerekiyor. Sadece bir hazırlık maçı yapıyoruz. Tuncay Şanlı da 30 yaşında takımında daha fazla süre alıyor. Kendisi bir değerdir. Milli Takım kapısı herkese açıktır. Buraya çağırdığımız yeni oyuncular da, buraya hak ederek gelmiştir. Zorlu bir gruptayız. İyi motivasyon ve takım ruhu ile başarılı olmaya çalışacağız” dedi.

"BÜTÜN MESAİMİZİ YENİDEN YAPILANMA İÇİN HARCIYORUZ"

Bütün meseilerini yeniden yapılanma için harcadıklarını belirten Avcı, “Tüm arkadaşlarımla bütün mesaimizi yeniden yapılanma için harcıyoruz. Nuri Şahin önemli bir oyuncu. 17 yaşında milli takımlarda oynamaya başladı. Şu anda Real Madrid'de olması bile önemli. Rekabet ortamında ona ihtiyacımız var; ama öncelikle takım olmamız gerekiyor. Yoksa Nuri'ye de ihtiyacımız olacaktır” şeklinde konuştu.
    Real Madrid forması giyen bir diğer Türk futbolcu Hamit Altıntop’un ilerleyen dönemde takımda yer alacağını belirten Avcı, “Hamit Altıntop ile ilgili bir sıkıntımız yok. İlerleyen dönemde bizimle birlikte olacak” diye konuştu.

"KANATLAR İÇİN ARAYIŞ SÜRÜYOR"

Kanatlar için arayışlarının devam ettiğini belirten Avcı, “Ekip arkadaşlarım, elemelerdeki rakiplerimizi yarınki maçlarda takip edecek.Savunma bölgesinde seçeneğimiz fazla. Anca Kanatlar için arayış sürüyor” dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Abdullah Avcı beklentileri karşılayan bir kadro seçimi yaptı. Rakibimiz ise son yıllarda iyi bir çıkış yakalayan Slovakya. Umarım kazanırız .

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Bu sabah kaldıkları otelin önünden geçtim,biri pencereden bakıyordu ama kestiremedim

Aldık biletimizi inşallah keyifli ve sonucu istediğimiz gibi bir maç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi olacak Abdullah Hoca ile iyi.. Almanya'dan altyapı araştırmaları vs çok iyi hamleler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abdullah Hoca sanırım Milli Takım kaptanlığını tamamen Arda'ya verecekmiş.Şöyle bir haber var ne kadar doğru bilmiyorum.

http://www.sporx.com/futbol/millitak...SXHBQ270210SXQ
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tamamen Arda'ya verilmesi doğru olmaz bence. Arda'nın kaptanlık geçmişi çok iyi değil. Kaldıramıyor kaptanlığı. Meziyet ister kaptanlık. Milli Takımımızda en çok forma giyen oyuncular arasından seçiliyor kaptan genellikle. Bu maç için değil de genel olarak Hamit Altıntop'a verilebilir 1. kaptanlık. 2. kaptan da ben Nuri Şahin olsun isterim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nuri Şahin kesinlikle iyi bir karar olur.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugunden itibaren yeni bir milli takim heyecani yasicaz, insAllah A.Avci basarili olacak bizde keyifle Turkiyemizi izliyebilecegiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sinan, Gokhan Gonul, Semih Kaya, Omer Toprak, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Selcuk İnan, Olcan, Mustafa Pektemek, Umut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadro böyleyse eğer çok iyi bir oyun bekliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ben bu kadronun teknik açıdan çok kısıtlı olduğunu düşünüyorum.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kac tane degisik kadro yazdilar , bu kesinmi ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk 11 deki oyuncular iyi bir seçim olmuş.Semih,Olcan ve Mustafa'nın yapacağı şeyleri merak ediyorum.Umarım galip gelen biz oluruz.

22. Default

Kadrolar ;

Millilerimiz sahaya; Sinan Bolat, Semih Kaya, Ömer Toprak, Nuri Şahin, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici, Arda Turan, Mehmet Topal,Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve Olcan Adın'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıkacak.

Slovakya Milli Takımı sahaya; Dusan Pernis, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Radoslav Zabavnik, Vladimir Weiss, Miroslav Stoch, Marek Bakos, Kamil Kopunek, Tomas Hubocan, Marek Hamsik, Juraj Kucka ilk 11'i ile çıkacak.

--------------------------------

Caner'in sol bek'de kullanılması yanlış diye düşünüyorum . Orada Hasan Ali ya da İsmail'den biri kullanılmalıydı . Onun dışında oldukça iyi bir kadro . Forvet'de de Mevlüt olabilirdi Mustafa'nın yerine .

TFF

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam Avrupa maçlarını anlarımda Mili Maçlar neden saçma sapan kanallarda olur ? Şimdi işin gücün yok A Haber'i bul.

Netten nasıl izleyebilirim arkadaşlar ? a haberin sitesinde canlı yayın izlenmiyor. Sık sık donuyor. Önerisi olan varsa maç başlamadan alabilirim.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Kadrolar ;

Millilerimiz sahaya; Sinan Bolat, Semih Kaya, Ömer Toprak, Nuri Şahin, Gökhan Gönül, Mehmet Ekici, Arda Turan, Mehmet Topal,Caner Erkin, Mustafa Pektemek ve Olcan Adın'dan oluşan ilk 11 ile sahaya çıkacak.

Slovakya Milli Takımı sahaya; Dusan Pernis, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Radoslav Zabavnik, Vladimir Weiss, Miroslav Stoch, Marek Bakos, Kamil Kopunek, Tomas Hubocan, Marek Hamsik, Juraj Kucka ilk 11'i ile çıkacak.

--------------------------------

Caner'in sol bek'de kullanılması yanlış diye düşünüyorum . Orada Hasan Ali ya da İsmail'den biri kullanılmalıydı . Onun dışında oldukça iyi bir kadro . Forvet'de de Mevlüt olabilirdi Mustafa'nın yerine .

TFF
    Bu kadro güzel işte, Mehmet Topal yerine Selçuk İnan'da seçilebilirdi ama yinede güzel. Onun dışında Mevlüt bence de ilk 11 olabilirdi. Tunay Torun'da çok yetenekli bir oyuncu, ilerleyen dakikalarda izleyebiliriz umarım bu isimleride.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tamam Avrupa maçlarını anlarımda Mili Maçlar neden saçma sapan kanallarda olur ? Şimdi işin gücün yok A Haber'i bul.
    A Haber HD yayın veren bir kanal sanırsam o yüzden.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kanal buysa eğer canlı yayın seçeneği var şansınızı deneyin.

http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...er/canli_yayin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beklediğim kadrodan 4 değişik isim var sahada. İsmail ve Hasan Ali dururken, Caner'in sol bekte tercih edilmesine şaşırdım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Maci izliyemiyorum, Olcan nasil oynuyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Stoch yazdı 2 oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Oha Stoch

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri