Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ata Aksu yaptığı açıklamada, "Yeni bir kaosa sebebiyet vermemek adına tek adayla seçime girmek en doğrusu. Beni destekleyenler de vardı. Onlarla da istişare ettim ve uygun gördüler. Zaten Demirören ile aramızda ilkesel duruş farkı yoktu. Demirören bana UEFA normlarını uygulayacağını söyledi. Aramızda da herhangi bir pazarlık olmadı. Başkanımız genç ve dinamik. Yolu açık olsun, başarılar diliyorum" dedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Sasirdikmi? Tabikide hayir.
    Bu kez şaşırdın umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray da Demirören'i desteklediğini açıkladı, Ata Aksu çekildi, zaten büyük bir ihtimalle Demirören olacağı belliydi şimdi tek aday olarak girip başkanlığa oturacak.

Ayrıca, Hukuk Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nda da değişiklik yapmayacakmış Demirören.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray'da Yıldırım Demirören'i destekliyormuş..

İyi oldu bu iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben liseye başladığım zamandır sanırım, Y.Demirören başkanlığa oturmuştu. Belki de liseye başlamamıştım emin değil. Üniversiteyi bitiriyorum anca şimdi kalkıyor o koltuktan. Çok şükür bu günleri de görüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sozumuzden Donmeyiz , Sozumuzun Adamiyiz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. Başkanı 221 oy alan Yıldırım Demirören oldu. G.Saray bu seçimde oy kullanmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş'tan gittiği için sevincim büyük ama TFF'de başarılı olacağına inancım yok. Beşiktaş'ta tükürdüğünü çok yaladı. Yapmayacağım deyip de yaptığı, yapacağım deyip de yapmadığı sayısız şey oldu. Umarım bunları orada yapmaz ve iyi bir yönetim gösterir. Uzun yıllar orada kalır gibi geliyor bana, Beşiktaş'ta istenmeyip de kaldığı süre zarfına bakılırsa eğer, Gitmesini isteyenler uzun bir süre bekleyecek gibi görünüyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yıldırım Demirören'in başkan olması,yakın zamanda futbolumuzun içine düştüğü komedinin son halkasıdır.Bu olaylar başlamadan önce,yakın zamanda Yıldırım Demirören federasyon başkanı olacak denilse,bir çoğumuz ancak dalga geçerdi.Bu seçimden en çok biz Beşiktaş'lılar memnunuz,başka türlü kurtulamayacaktık çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Türk Futbolunun 41. Başkanı Yıldırım Demirören

Türk futbolunun 41. başkanı bugün Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda belli oldu. Yıldırım Demirören, kullanılan 229 oyun 221'ni alarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yıldırım Demirören başkanlığa seçildi.
    Ankara'daki JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda, divan başkanı Yalçın Karadeniz, yapılan oylama sonucunda geçerli 229 oyun 221'ini alan Yıldırım Demirören'in TFF'nin yeni başkanı olarak seçildiğini bildirdi. Yıldırım Demirören TFF'nin 41. başkanı oldu.

YILDIRIM DEMİRÖREN'İN LİSTESİ
    TFF'nin yeni başkanı Yıldırım Demirören'in listesinde şu isimler bulunuyor;

1-Yıldırım Demirören 2- Servet Yardımcı 3- Arif Koşar 4- Talat Yılmaz 5- Fethi Heper 6- Mehmet Baykan 7- Cengiz Zülfikaroğlu 8- Ufuk Özerten 9- Hakan Kanık 10-Taylan Öner 11-Mustafa Beyazlı 12-Edip Eren 13-Faruk Öksüz 14-Selim Koray 15-Ergun Tekin

DEMİRÖREN: ÇOK ZOR BİR GÖREV ALIYORUZ
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören, ''Biliyoruz ki çok zor bir görev alıyoruz. Bu zorlukları da hep birlikte aşacağız'' dedi.
    Demirören, Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda yaptığı konuşmasına başkan adaylığından çekilen Ata Aksu'ya teşekkür ederek başladı.
    Aksu ile birlikte Türk futbolunun çok zorlu bir süreçten geçerken tek aday çıkmanın daha doğru olacağını düşündüklerini ifade eden Demirören, ''Bu düşünceyle sayın Ata Aksu da çekildi ve bu yolu açtı. Türk futbolu adına kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
    "TÜRK FUTBOLU SON DÖNEMDE SEYREDİLMEZ BİR HALE GELDİ"
    Demirören, zorlukların, aşmak için var olduğunu belirterek, ''Biliyoruz ki çok zor bir görev alıyoruz. Bu zorlukları da hep birlikte aşacağız. Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri ekonomisi diğeri ise altyapı. Bizler UEFA ile diyaloglarımızı en iyi şekilde kurup Türk futbolunu kaostan çıkarmanın yolunu arayacağız'' dedi.
    Bu geminin içinde hep birlikte olduklarının, geminin batması halinde de yine hep beraber kurtarmak zorunda olduklarının altını çizen Demirören, Türk futbolunun son dönemde seyredilmez hale geldiğini, taraftarların ve sponsorların kaçar olduğunu, kendilerinin de onları geri çekmek zorunda olduklarını kaydetti.
    "UEFA TOPLANTISINA TERTEMİZ ÇIKMAK İSTİYORUZ"
    Demirören, artık eski defterleri kapatarak yeni sayfalar açmak zorunda olduklarını vurgulayarak, ''Fenerbahçemiz dedim, eleştirildim. Hayır efendim. Trabzonsporumuz, Bursasporumuz, Elazığsporumuz diyorum. Bizler bu noktaya gelirsek Türk futboluna çağ atlatmış oluruz. Türk futbolunu holiganizmden kurtarmak zorundayız. Benim için temeli olmayan bina sağlam bina değildir. Bizim temelimiz Bank Asya 1.Lig, 2. Lig, 3. Lig'dir. Önce onları sağlamlaştıracağız. Ben sizlerden destek bekliyorum. Hata yapmayan insan, çalışmayan insandır. Ben ve arkadaşlarım 24 saat çalışıp bu sıkıntıları bitirip UEFA toplantısına tertemiz çıkmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

ADAY BOLLUĞU YAŞANDI!
    Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı kararı alındıktan bugüne kadar 21 aday başvuru yapmıştı.
    Başkanlık için başvurudu bulunan adaylar şöyle;
    Yıldırım Demirören, K. Mahmut Canlı, Yılmaz Göbel, Ayhan Sağaltıcı, Semi Kopuz, Mehmet Kara, Tekin Işıklıgil, Necati Harman, Bülent Gürkut, Nedim Güneş, Ümit Sarıkaya, Mehmet Selçuk, Adil Yazıcıoğlu, Hasan Zinni, Zeki Yürekli, Kürşad Tüzmen, Erdal Alkış, Zafer Murat Ertem, Ata Aksu ve Erdal Çilek
    Bu isimlerden Kürşad Tüzmen, Ata Aksu, Erdal Alkış, Zafer Murat Ertem ve Erdal Çilek çekildiklerini bildirmişlerdi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türk Futbolu bu kadar "birlik" sağlıyorsa bence bildikleri bir şey vardır. En azından öyle umuyorum. Kapalı kapılar arkasında, lobilerde bunlar konuşuluyordur. Aksi taktirde mantıklı açıklaması olmadıgı çok açık.

Bir başka sorun da Şenes Erzik dışında makul bir aday var mıydı zaten? Yıldırım Demirören aday olmasa Haluk Ulusoy aday olacaktı. Kurda kuzu sürüsü teslim etmek çok mu daha mantıklı

Bence artık yeni bir süreç başlattık. İlhan Helvacı gibi bir adam da federasyondan temizlenirse her şey daha da güzel olacaktır. Futbol olarak yerin dibindeyiz. Bundan daha dip olmamız bence mümkün değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Beşiktaş başkanıykende Demirörene sempatim vardı kulüp başkanlığını bırakıp TFF başkanı olması saçmalık ama ben sevindim aday olup kazanmasına bakalım Beşiktaş taraftarına ne çektirmiş bu adam yoksa kıymetimi bilinmemiş göreceğiz hep birlikte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Beşiktaş başkanıykende Demirörene sempatim vardı kulüp başkanlığını bırakıp TFF başkanı olması saçmalık ama ben sevindim aday olup kazanmasına bakalım Beşiktaş taraftarına ne çektirmiş bu adam yoksa kıymetimi bilinmemiş göreceğiz hep birlikte.
    Yanlış bir beklenti ama bu. TFF'de başkanlık yaptığı sürede çok başarılı oldu diyelim, Beşiktaş'ta bulunduğu 8-9 yıl içerisinde başarısızlık dolu yılları, başarıya mı çevrilecek yani? Orada Başarılı olması geçmişini temizlemez. Umarım başarılı olur tabi orası ayrı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yıldırım Demirören'den Fenerbahçe'ye şok teklif: "CAS'taki davayi çekin, TFF 45 M€ Ödesin Size" (Hürriyet)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ım için hayırlı oldu bu olay. Umarım Türk futbolu için de hayırlı olur, pek umudum olmasa da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demirören Fenerbahçe Kulubune siz CAS'taki davanızı çekin, biz 45 milyon euroyu karşılayalım demiş mi gerçekten ?!?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yasa çıkar, Aziz Yıldırım'ın kurtulması için olur, Yıldırım Demirören seçilir, Fenerbahçe'yi kurtarmak için olur.. Daha başka neyiniz var dökün eteğinizdekileri..

Genel olarak konuşuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Demirören'in kendi kulübüde iddaaname de yer aldığı için kendi kulubüne zarar vermemek adına bazı şeyler yaparsa bu Fenerbahçe'nin de Sivassporunda vs diğer takımlarında işine yarayacaktır bunda ney yanlış söyleniyor bilmiyorum yanlış birşey söylüyosam kusura bakmayın. Şimdi kalkıp son dakikaya kadar Ata Aksu'yu destekleyen Galatasarayı,Bursasporu mu kayırır ilerde yoksa kendine oy verenleri mi? Her zaman böyledir zaten sırf bu seçim için sırf Demirören için söylemiyorum bunu.Ha doğrudur yanlıştır tartışılır ama maalesef yapılıyor bu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Şubat.2012 at 20:13 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öncelikle Yıldırım Demirören'i tebrik ederim.Ama kendisinin başkan olmasını desteklemiyordum başkan oldu ve hala desteklemiyorum.Bence Yıldırım Demirören TFF başkanlığına gelmesi gereken son kişilerden biri.Soruşturmada adı geçen veya sanıklarca suçlanan(Evet Galatasaray'dan bahsediyorum) bir kulübün içinden kimse gelmemeliydi.Yıldırım Demirören konusunda umarım yanılırım ve bu süreci en iyi şekilde yönetir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

22 Mart'ta Türkiye'de yapılacak UEFA kongresinin karşısına temiz çıkacağız dedi Demirören. Öncelikle biz kirli miyiz sorusunu sormak lazım. Eğer kirli oldugumuzu düşünüyorsa o zaman yaptırımları uygulamalıdır. Sonuclarına kendisi katlanır iyi veya kötü. Eğer kirli oldugumuzu düşünmüyorsa yani her şey oldugu gibi devam edecekse neden böyle bir söylemde bulunuyor. Fenerbahçe'nin tehlikesi yurtiçini kapsıyan bir durum. Beşiktaş ve Trabzonspor'un tehlikesi en az Fenerbahçe kadardır. UEFA kupalarında oynadıklarını vurgulamak isterim.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Şikeyle davasında adı geçen bir klübün başkanının bu konuma getirilmesi olayı anca Türkiye'de olur.Sırf bazı klüplerin çıkarları uğruna bu tür işler yapması akıl karı değil.Buna sessiz kalan diğerlerinin susması dahada vahim birhal.Demekki herkez nemalanıyor birkaç klüp dışındaki kimse sesini bile çıkartamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basketbol da güzel spor aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sozumuzden Donmeyiz , Sozumuzun Adamiyiz. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 41. Başkanı 221 oy alan Yıldırım Demirören oldu. G.Saray bu seçimde oy kullanmadı...
    Tek aday olduğu için ve sözlerini tutmak için oy kullanmadıklar ama YD onlardan da desteği aldı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence iddianamede adı geçmese bile başkan olmamalıydı. Hatta Türkiye'nin en dürüst insanı seçilse bile olmamalıydı.

İyi olmak başka bir şey, yönetim becerisine sahip olabilmek ayrı bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daimi başkanvekili Lütfi Arıboğan'ı yıllar sonra TFF yönetiminden uzakta görmek güzel. İlhan Helvacı'nın da yolcu olduğu söyleniyor. Haluk Ulusoy ve Mehmet Ali Aydınlar'dan daha kötü bir TFF başkanı gelebileceğini sanmıyorum. Demirören'in olumsuz yönde bu 2 ismi geride bırakması için çok fazla uğraşması lazım. Demirören Türk futbolu adına umarım hayırlı olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Demiroren Çalismalara Baslamis

Süper Lig'in sistemi tamamen değişiyor.Süper Lig gelecek sezondan itibaren 22 takımın 2 gruba bölünmüş şekliyle oynanacak.

Süper Lig'de bu sezon hiç bir takım küme düşmeyecek, Bank Asya'dan 3 takım Süper Lig'e yükselecek ayrıca Ankaraspor da Süper Lig'de olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Lig'in sistemi tamamen değişiyor.Süper Lig gelecek sezondan itibaren 22 takımın 2 gruba bölünmüş şekliyle oynanacak.

Süper Lig'de bu sezon hiç bir takım küme düşmeyecek, Bank Asya'dan 3 takım Süper Lig'e yükselecek ayrıca Ankaraspor da Süper Lig'de olacak.
    Bence maçlar 90 dakika yerine 45 dakika oynansın.İkinci 45 dakikada başka takımla oynansın.Buda bir fikir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Boşunamı mücadele ediyor alt sıralardaki takımlar ? Madem ankarasporu lige almak için yapıyorsun alt ligden 4 takım yükselsin + 1 Ankaraspor 20 takımla oynansın.Düşme olmaması çok çok haksızlık olur gerçi sistem saçma 1 sene için herhalde böyle bir durum olacaktır bu ne böle 2 grup halinde lig mi olur

Bence 80 takımlı falan olsun her gün maç olsun (: Tabi canım kimse küme düşmesin eh niye bukadar klüp destek oldu zannediyoruzki karşılığında bir şey istemişlerdir herhalde. Eh Antep , Manisa belki Kayseri düşme hattına yakınlar aman ah düşerler falan.

Nesil
    2007

Ya sabır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dedikodu bu, böyle bir demeci yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri