sezonun keyifli geçiyor, hadi bakalım
sezonun keyifli geçiyor, hadi bakalım
Sırf şu playoff heyecanını merak ettiğimden Tr ligi oynayasım geliyor çoğu zaman..
Başarılar, sunumun gayet güzel, kariyerin takımı dahada güzel![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
9. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Antalyaspor ]
10. Hafta [ Konyaspor 1 - 3 Fenerbahçe ]
11. Hafta [ Ankaragücü 1 - 4 Fenerbahçe ]
- Konyaspor maçıyla takıma geri dönüş yapan Sow golleriyle birlikte dönmüş oldu.
- Ankaragücü karşılaşmasında 12 önemli oyuncumuz yoktu. Dolayısıyla farkı kaçırdık.
- Bu üç karşılaşmada puan kaybı yaşamamamız gerekiyordu ve bunu başararak gereksiz puan kaybı yapmamış olduk.
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Mart.2012 at 01:39
Skorlar güzel , Balkan Kupasını bekliyorum : )
...
SPOR TOTO SÜPER LİG
12. Hafta [ Fenerbahçe 0 - 1 Samsunspor ]
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
2. Tur [ Fenerbahçe 5 - 0 Ankaragücü ]
- Evimizde aldığımız Samsunspor mağlubiyetini gerçekten beklemiyordum ancak son dakikada Gekas'ın attığı gol bizi yıktı.
- Ankaragücü maçında rakip oyuncuları topa değmedi adeta. Beklenen bir sonuçtu.
- 3. Turdaki rakibimiz Ağrıspor ile yapacağımız karşılaşmaya tamamen yedek çıkacağız.
Samsunspor maçı FM serisinin en gıcık + sinir bozucu yanı sayesinde galip gelmiş.
Şu kariyeri görünce banada ilham geldide türkçe yamayı bekliyorum açmak için, Balkan Kupasını bekliyoruz![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
13. Hafta [ Sivasspor 1 - 2 Fenerbahçe ]
14. Hafta [ Fenerbahçe 2 - 0 Orduspor ]
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
3. Tur [ Ağrıspor 0 - 6 Fenerbahçe ]
- Özellikle Orduspor karşılaşmasından bahsetmek istiyorum. Bu maçı tüm maçlarda olduğu gibi domine ettik ancak bitirici vuruş 89. dakikaya kadar gelmedi. Bunda Emre'nin 12. dakikada kırmızı kart görmesi ve penaltıları ayarlamadığım için penaltıyı Bilica'nın kullanıp kaçırması etkiliydi.
- İkinci yarının ortalarında çift forvete döndüm.
- Moussa Sow, önce 89. dakikada Bienvenu'ya asist yaptı, sonra da 90+2 de skoru belirleyen golü attı. Böylece maçın adamı seçildi.
- Ligde 14 haftada 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetimiz var ve Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde 2. sıradayız.
TÜRKİYE LİG KUPASI
2. Tur [ Fenerbahçe 1 - 0 Manisaspor ]
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Eşleşmesi [ 1461 Trabzon ]
SPOR TOTO SÜPER LİG
15. Hafta [ Kayserispor 2 - 1 Fenerbahçe ]
- Son hafta aldığımız mağlubiyet (maçın hakkı beraberlikti) adaletsiz oldu. 4 dakika uzatma verilen maçın 90+7. dakikasında yediğimiz golle 2-1 mağlup olduk. Üstelik 4 dakikalık uzatmanın üstüne 6 dakika daha oynandı.
- Miroslav Stoch ve Moussa Sow maçta sakatlandılar. Emre Belözoğlu cezasından, Serdar Kesimal ise sakatlıktan yeni çıktığından dolayı ilk 11'de yer almadılar.
- Beşiktaş'ın da puan kaybetmesiyle puan farkını kapayıp liderliğe yükselme şansından yararlanamadık. Lider Galatasaray ve ikinci Beşiktaş 38 puana sahip. Fenerbahçe 35 puanla 3. sırada bulunuyor.
Bu arada ben eski Kayserispor kariyerimde Biseswar'ı transfer etmiştim. Devre arasında Kayserispor benden özenip Biseswar'ı aldı.İlginç bir tesadüf. (Adını önceden duyduğum, fakat Kayserispor'a gelebileceği ihtimalini hiç duymadığım bir isimdi Biseswar. Oyunda araştırıp transfer etmiştim.)
Devre arası için transfer çalışmalarına başladım. Birkaç isimle görüşmeler sürüyor. Yardımcı antrenörüm İsmail Kartal ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettik. Kartal'ın yerine 79 yaşında, Determination'u 20 ve Tactical Knowledge'i 18 olan biriyle anlaştık. Adını hatırlayamadım, yarın devam edeceğim oyuna. İyi geceler herkese.![]()
79 yaşında genç ve dinamik biri takıma yararlı olacaktır![]()
...
Zaten raporlarda da gelecek vadettiği yazıyordu. :P
Alternatif Lig'in alt liglerinde play-out sisteminde sorun çıktığı için baldemirle görüşüyoruz. Kariyere devam etmeme olasılığım var. Eğer kariyerime kilit atarsam bir sonraki kariyerim için Türkçe yamanın çıkmasını bekleyeceğim.![]()
he bu alternatif lig güzele benziyor fakat sorunlar tamamıyla çözülsün bende belki geçerim belliolmazbiseswar ı bende severdim
kayseride görmek güzel oldu
![]()
Açtım oyunu. Derbileri bitirmek istiyorum.
Lig Kupası Eşleşmesi [ Trabzonspor ]
SPOR TOTO SÜPER LİG
16. Hafta [ Fenerbahçe 3 - 1 Karabükspor ]
17. Hafta [ Mersin İdman Yurdu 2 - 1 Fenerbahçe ]
- Karabükspor maçında oyundan haksızca atılan Gökhan Gönül'ün yerine giren Orhan Şam'ın da sakatlanması üzerine bu mevkide oynayacak tek futbolcumuz olarak Bekir İrtegün kalmıştı ve o da Mersin İdman Yurdu maçında sakatlandı. Hakem hataları ve rakip takımların sert tutumlarına rağmen HAKLIYIZ, DİRENECEĞİZ!
- Önümüzde iki derbi maçı var. İkisini de kazanmamız halinde Galatasaray ve Beşiktaş'ı yakalayıp liderliğe yükseliriz. Önemli olan sezon sonunda lider olmak, şu anda üçüncüyüz ve üstümüzdekilerle puan farkı sadece 3. Her şey güzel gidiyor.
SPOR TOTO SÜPER LİG
18. Hafta [ Fenerbahçe 3 - 0 Galatasaray ]
19. Hafta [ Beşiktaş 0 - 2 Fenerbahçe ]
- İki derbide toplam 5 gol atıp 6 puan toplayarak liderliğe yükseldik. Beşiktaş maçta çok baskılı oynasa da Edu'nun kaçırdığı net gol şansları ve Fernandes'in de penaltıyı kaçırması kazanmamızda etkili oldu.
- Takım harika gidiyor. Sow 14 golle gol krallığında lider. Sezer Öztürk son haftalarda form düşüklüğü yaşıyor ama gol krallığında 10 golle ikinci sırada.
Tebrikler derbileri kazanmışız iyi gidiyoruz.
Bu balkan kupası nerede kaldı ya![]()
...
2 hafta sonra çekilecekmiş kuralar.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
4. Tur [ 1461 Trabzon 0 - 5 Fenerbahçe ]
5. Tur Eşleşmesi [ Anadolu Üsküdarspor ]
SPOR TOTO SÜPER LİG
20. Hafta [ Gençlerbirliği 0 - 2 Fenerbahçe ]
TÜRKİYE LİG KUPASI
3. Tur [ Trabzonspor 3 - 1 Fenerbahçe ]
- Üst üste oynadığımız 4 deplasman maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık.
- Trabzonspor'a karşı çok şanssız bir maç geçirdik. Penaltı maçın kırılma noktasıydı.
- Lig Kupası'ndan elendiğimiz için üzgünüz ama Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda birinci olmak istiyoruz.