sagolasın kardeşim romario ve ömer toprak kadromda var zatenömer toprak kaçırmadım içinçok mutluyum az kaldı trabzon alıcakdı listeye koyuldugunda.. son saniyede alabilmişdim
saga guninoda fena degilmiş takibimde artık ama aykut demir ondan daha iyi ve türk sag sol bek türk olanlar lazım bana
![]()
Lig'in Oyuncu Analizleri
İ.B.B Türkiye Kupası Final Maçına Çıkıyorum.. sizde kaç gol olur skor kaçkaç biter?![]()
4-1 diyorum
6-2 yenesn
..:: Türkiye ZİRAAT KUPASI FİNAL MAÇI ::..
11Ler:
Sonuç:
İ.B.B Takımı İLk Yarıda Barcelonanın o Rakibi Öldüren Oyunu gibi Bir Muhteşem Oyunla 2 0 Öne 2 muhteşem golle Geçdi İlk yarı Bitmeden Ceza sahası çaprazında Buldugumuz Golle Kendimize geldik 3 2 Kazandık Maçı Ama İ.B.B hakkını Yememek lazım Güzel Bir oyun Orataya koydu Türkiye Kupasını Kazandık Mutluyuz sıra Şampiyonlar ligine Geldi Full Kadro Full Moralle Şampiyonlar Ligi Final Maçına hazırız..
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="eI28W6xftHU"] GALATASARAY - İ.B.B [/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: alejandro Gomez Puanı: 9.3
Maçın Son Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol var.. Ayrıntılar Birazdan Şuan Hazırlanıyor..
..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..
11Ler:
Sonuç:
Maçda 2 Golü Kornerden Bulduk İlk Defa Kornerden Bukadar gol atttık zaten Aslında Net Pozisyonlarımız baya vardı ama De Gea çok iyi oynadı maçda nerdeyse tüm shotumuzu çeldi ama herşeye ragmen 3 gol bulabildik yedigimiz gol ise shaqirinin çok yoruldugundan oldu net hata yapdı takım oyunuyla man utd alt etmeyi başardık ve şampiyonlar ligi şampiyonu olduk![]()
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="OkYxBqKsmG8"] GALATASARAY - M.United (CL FİNAL)[/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Ezequiel Munoz Puanı:9.3
Helal olsun süper kupa maçı kimle kim kazandı uefa yı
Tebrik ederim, muhteşem bir başarı.![]()
sagolasın dostumMuhteşem bi İvme Yakaladık Ve 4de 3 Yapdık(Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu,Süper Lig Şampiyonluğu, Türkiye Kupası Şampiyonluğu) Sırada World SÜper Cup Şampiyonluğu Kaldı..
ya rakip güçlü öle yedeklerle yenilmez rakip digerleride güçlüydü ama taktiksel olarak da takım oyunuyla yenmeyi başardık özellikle marsilya maçı çok zorlu oldu man utd maçıda çokzordu..
2 takım var çıkmasını İstemem karşıma Biri Real Madrid Digeri M.City takımı bakalaım neler olacak maç zamanı gelince görücez inşallah 4/4 yapabiliriz
tüm kadronuzu paylaşabilir misiniz
çok büyük güç kaybetsekde mecburduk.. ama hele şükür tam istedigim yerli oyuncuyu aldımkadroya katıldıgında paylaşacam..
![]()
Bazı Transferlerimiz Gerçekleşdi..
Serbest Olarak İle Kadromuza Katıllmıştır
800K İle Kadromuza Katıllmıştır
900 İle Kadromuza Katıllmıştır
1M İle Kadromuza Katıllmıştır
2.7M İle Kadromuza Katıllmıştır
400K İle Kadromuza Katıllmıştır
600K İle Kadromuza Katıllmıştır
Serbest Olarak Kadromuza Katıllmıştır
600K İle Kadromuza Katıllmıştır
425 İle Kadromuza Katıllmıştır
2.7M İle Kadromuza Katıllmıştır
3.7M İle Kadromuza Katıllmıştır
250K İle Kadromuza Katıllmıştır
300K İle Kadromuza Katıllmıştır
4M İle Kadromuza Katıllmıştır
500K İle Kadromuza Katıllmıştır
13.25M Kadromuza Katılmıştır(aslında pek gerekyokdu ama Sevdigim bir oyuncuydu Çok Fayda Saylaycagını Düşünüyorum takıma
bence fazla vermişsin altyapıya önem versen beleşe daha iyi topçu bulursun
Kupayı istedik istedik ve geldi.Teşekkürler![]()
İnşallah daha da ileriye gidecez.Tesadüf değildir bizim başarılarımız![]()