Gamebooster'da switch to gamin' mode çok işe yarıyor abi. %44 verimlilik arttırdı bende.
Gamebooster'da switch to gamin' mode çok işe yarıyor abi. %44 verimlilik arttırdı bende.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
sanırım laptop kullanıyorsun. laptopun altına sağutucu alabilirsin. inan çok ama çok faydasını göreceksin)
game boostersız pc açmıyorum bile![]()
Laptop'ın özellikleri nasıl?
2-0'dan nasıl verdin o kadar maçı ya, bi oyuncu o kadar fark ettirir mi? Taktiğin çözülmüş olabilir bence.
Adam'ın yokluğunda yeni transfer Wildenbosch çoştu yalnız.
Ve odaa sakatlandı.
eto'o bitmiş.
Son maclar çok iyi hocam. 5.likte fena sayılmaz..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Belçika'da çok iyi bir jenerasyon yakalandı , dğerlendireceğini umuyorum Ahmet'im. FCUM da üst lige göz kırpıyor![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
O jenerasyon şuanda 28-30 yaş arasında kardeşimAlt tabaka da pek iyi değil bu sefer 2018de her ne olursa olsun bırakacağım zaten Belçika'yı
![]()
eto'o bitmiş.
Olsun işte olgunlaşmışlar daha iyiSağlam regen çıkmadı mı Belçika'dan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
1-2 tane varda bi Hazard, bi Witsel değil.
eto'o bitmiş.
Wijden ve Adam(Gelişimi görmek adına) profillerini alabilir miyiz?
Sene başında Wijden'i yedek bırakıyordum o ilk 11 olduğundan beri maç kaybetmedik. M'Boro'ya karşıda 3 golünü attı henüz ilk yarıda.
eto'o bitmiş.
Bu arada 14.00'da Newcastle, 16.00'da Roma-Lazio maçları var kaçmaz derim.
eto'o bitmiş.
Milwall'dan sonra Leed'in de hesabını keselim. Ve ilk defa Adam ve Wijden beraber oynayacak. Wijdeni sağa çekeceğim Adam'ı beslesin.
eto'o bitmiş.