Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 205 sonuç

Konu: FM 12.2.2 Update Çıktı

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yazdıklarınızı bir an için Sİ yerine koyp okurmusunuz ?

Benim çok tuhafıma gidiyor. Bir süre belirtmediler şu zamanda çıkacak diye yanlış bilmiyorsam.
    Neden onların yerine kendimi koyımki. Koydum Varsayalım ben bu yorumları okuyunca kendimden utanırım be adamlar hem orjinal oyun alıyor hemde ben bunları mağdur ediyorum. Bırakın artık şu SI yi korumayı zaten siz gibiler bu adamları korudukça bunlar bizim tepemize çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    1 Gün mü ?

O Kadar Kolay Değil Yahu Editörle Uğraşmak Uğraştırır İnsanı Birde Sadece Transferleri Girmekle Kalmıyorlar Data'yı Hazırladıktan Sonra Kendi Aralarında Test Yapıyorlar Hataları En Aza İndirmek İçin
    Koskoca SI şirketinde 1 tane adam çalışmıyordur herhalde ? Her kişiye 2şer takım verilse 3-4 saate çok rahat bitirilir,gözümüzde büyütmeyelim o yüzden.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Koskoca SI şirketinde 1 tane adam çalışmıyordur herhalde ? Her kişiye 2şer takım verilse 3-4 saate çok rahat bitirilir,gözümüzde büyütmeyelim o yüzden.
    Bu söylediğin laf şirket işleyişine ters. Forum sitesi değil ki bunlar sadece transfer yaması yapmıyorlar ki. Detaylara girince işleri kolay değil, ancak bu kadar gecikmesi de yama da ciddi bir sıkıntı yaşadıklarına işaret.

Bizim milletimiz bu işi hakikaten çözmüş, bence seneye Si ihtiyaç yok oyunu çok bilen arkadaşlar kodlasın, hem türkçe olur hem erkenden piyasaya çıkar. Ayrıca boş konuşacaklarına icraat yapmış olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bu söylediğin laf şirket işleyişine ters. Forum sitesi değil ki bunlar sadece transfer yaması yapmıyorlar ki. Detaylara girince işleri kolay değil, ancak bu kadar gecikmesi de yama da ciddi bir sıkıntı yaşadıklarına işaret.
    Siz benim dediğimi anlamıyorsunuz herhalde ? Ben sadece Rusya'yı beklediklerine inanmadığımdan bahsediyorum eğer her şey tamam sadece Rusya beklenseydi yama Mart başında çıkardı.Ben transfer dönemi bitsin hemen yayınlasınlar demiyorum ama 30 küsür gün geçti insaf.Son düzenleme yamasından sonra oyun için değişiklikleri yapmaya başlasalar datalar geldiğinde de onları işleseler 1 ay da test etseler daha ne olsun yani.

Ayrıca tepki veren yorumları aşağılayan arkadaşlar biraz sağduyulu olsunlar ve 80 tl verip aldıkları oyun için sigames canımızı alsa kabulümüzdür demek yerine haklarını arasınlar.Neymiş boş konuşmakmış,buna kimse karar veremez terbiyesizliğin lüzumu yok.

Bu adamlar hayrına oyun yapmıyorlar,yıllardır bizi tehdit ediyorlar orjinal almazsanız size Türkçe yok diye ve hala biz mal mal adamlar haklı,yama çıkarmak zorunda değiller,boş konuşuyoruz tarzı kraldan fazla kralcılık yapıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Siz benim dediğimi anlamıyorsunuz herhalde ? Ben sadece Rusya'yı beklediklerine inanmadığımdan bahsediyorum eğer her şey tamam sadece Rusya beklenseydi yama Mart başında çıkardı.Ben transfer dönemi bitsin hemen yayınlasınlar demiyorum ama 30 küsür gün geçti insaf.Son düzenleme yamasından sonra oyun için değişiklikleri yapmaya başlasalar datalar geldiğinde de onları işleseler 1 ay da test etseler daha ne olsun yani.

Ayrıca tepki veren yorumları aşağılayan arkadaşlar biraz sağduyulu olsunlar ve 80 tl verip aldıkları oyun için sigames canımızı alsa kabulümüzdür demek yerine haklarını arasınlar.Neymiş boş konuşmakmış,buna kimse karar veremez terbiyesizliğin lüzumu yok.

Bu adamlar hayrına oyun yapmıyorlar,yıllardır bizi tehdit ediyorlar orjinal almazsanız size Türkçe yok diye ve hala biz mal mal adamlar haklı,yama çıkarmak zorunda değiller,boş konuşuyoruz tarzı kraldan fazla kralcılık yapıyoruz.

Siz de yazdığımı okumuyorsunuz sanırım?

Bir yama çıkıp saç baş yolduracaksa 1 ay sonra çıksın adam akıllı oynayalım diyorum.

7. Default

Zaten Daha Mart'ın Başındayız Kardeşim, Bugün ile Beraber Mart'ın İlk Haftası Dolacak Belki Bu Gece Çıkabilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Siz de yazdığımı okumuyorsunuz sanırım?

Bir yama çıkıp saç baş yolduracaksa 1 ay sonra çıksın adam akıllı oynayalım diyorum.
    Son yazdığınıza bende katılıyorum da 12.1.1 miydi en son neyse o yama çıktıktan beri aylar geçti.Yani herhangi bir teknik aksaklık, problem vs. transfer dönemine kadar bitirilmesi gerekirdi.Sonuçta profosyonel adamlar her an oyun için çalışmalılar; bununla para kazanıyorlar.

Transfer sezonu biteli 40 güne yaklaşılıyor(Rusya'da 24 Şubat'da bitmiş başka geç biten var mı bilmiyorum).Zaten data değerlerini girmek vs. çok da zor birşey olmasa gerek ki onun için bile yine 1 aydan fazla zamanları varmış(Rusya vs. saymassak).

Gel gelelim yama hala çıkmadı.Çıkarmak mı zorundalar değiller.Erken mi çıkarmak zorundalar değiller.Yine de insan bekliyor ama.Kendi adıma konuşursam vizeler öncesi biraz oynamak istiyorum ki oynadığım tek oyun FM ama yama çıkacak diye bırakıyorum.TV'de boş yayınlar seyretmeye başladım sıkıntıdan

Tartışmak da yersiz oyun onların yama onların istedikleri zaman çıkarırlar, karşılarında rakip de olmayınca Nisan'da çıkarırlar n'olcak?Yine FM oynanacak sonuçta başka böyle tip oyun mu var FM kalitesinde?Adamlar da bunu biliyor ona göre davranıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Menajerlik simulasyonu olan FM güncellemelerle oynanan bir oyun türü. Yani demek istediğim, en başından beri bu oyunu oynayan bizler, en az 3 yama ile oynuyoruz bu oyunu. Yamalarda ise genelde hepimizin beklentisi ve buna bağlı olarak SI'nin bize sunduğu transferler ve belli başlı oyuncuların data düzenlemesi.

Oyuna para verip alırken bizler ekstradan buna bakarak, bunlara bağlı olarak bu oyunu alıyoruz. Onun için tartışıyor ve araştırma yapmıyor muyuz? 40 günü geçen bir süreçte elbette bu düşüncelerimizi paylaşmak ve eleştiri yapmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum, şahsen.

Ben oyunumda Semih Kaya'nın serbest bırakılıp beğenilmeyerek gönderilmesine seyirci kalmak istemiyorum, lig başından sonraki süreçteki gibi GS'de vazgeçilmez olmasını görmek istiyorum, ya da Stoch'un, ya da Olcan'ın, daha da açmak gerekirse para verdim bu oyunu daha da gerçekçi görmek ve gerçekçi oynamak için, yeni güncellemelerle oyunun renklenmesi için. Gayet de güzel eleştiriler yaptığımızı düşünüyorum, ve de şu yazdıklarımda yanlış olan birşey göremiyorum şahsen.Mart 7 olmuş, "yakında bir güncelleme olacak" gibi bir bilgi ya da "işaret" de görememek elbette beni üzüyor. biz 2008 de 3 arkadaş 3 saatte, farklı şehirlerde olmamıza rağmen,dünya çapında büyük ligler ve bir alt ligler olmak üzere ve belli başlı oyuncu ca ve pa ayarlarını yaparak başka sitede paylaşmıştık, ekstradan da 1 hafta süre içinde de Türkçe spiker yamasını kendi başıma yapıp paylaşmıştım. Yani mertayasava arkadaşıma bu konuda katılıyorum. Koskoca SI 3 kişiden ibaret değil. Binlerce bedava gözlemcisi var forumlar sayesinde, ellerine bilgiler güzelce ulaşıyor.

Özetle biraz özen ve "para"mıza saygı istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Menajerlik simulasyonu olan FM güncellemelerle oynanan bir oyun türü. Yani demek istediğim, en başından beri bu oyunu oynayan bizler, en az 3 yama ile oynuyoruz bu oyunu. Yamalarda ise genelde hepimizin beklentisi ve buna bağlı olarak SI'nin bize sunduğu transferler ve belli başlı oyuncuların data düzenlemesi.

Oyuna para verip alırken bizler ekstradan buna bakarak, bunlara bağlı olarak bu oyunu alıyoruz. Onun için tartışıyor ve araştırma yapmıyor muyuz? 40 günü geçen bir süreçte elbette bu düşüncelerimizi paylaşmak ve eleştiri yapmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum, şahsen.

Ben oyunumda Semih Kaya'nın serbest bırakılıp beğenilmeyerek gönderilmesine seyirci kalmak istemiyorum, lig başından sonraki süreçteki gibi GS'de vazgeçilmez olmasını görmek istiyorum, ya da Stoch'un, ya da Olcan'ın, daha da açmak gerekirse para verdim bu oyunu daha da gerçekçi görmek ve gerçekçi oynamak için, yeni güncellemelerle oyunun renklenmesi için. Gayet de güzel eleştiriler yaptığımızı düşünüyorum, ve de şu yazdıklarımda yanlış olan birşey göremiyorum şahsen.Mart 7 olmuş, "yakında bir güncelleme olacak" gibi bir bilgi ya da "işaret" de görememek elbette beni üzüyor. biz 2008 de 3 arkadaş 3 saatte, farklı şehirlerde olmamıza rağmen,dünya çapında büyük ligler ve bir alt ligler olmak üzere ve belli başlı oyuncu ca ve pa ayarlarını yaparak başka sitede paylaşmıştık, ekstradan da 1 hafta süre içinde de Türkçe spiker yamasını kendi başıma yapıp paylaşmıştım. Yani mertayasava arkadaşıma bu konuda katılıyorum. Koskoca SI 3 kişiden ibaret değil. Binlerce bedava gözlemcisi var forumlar sayesinde, ellerine bilgiler güzelce ulaşıyor.

kesinlikle katılıyorum. Artık SI bardağı taşırmış bulunmakta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hala mı yok yazık. Eşşek yerine koyuyorlar bizi.

http://community.sigames.com/showthread.php/300648

Güncelleme duyuruldu, twitterda 2 saat içinde indirilecek haberini verdi CEO'muz.

Gözümüz aydın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Miles Jacobson ‏ @milessi
    The #FM12 data update has been uploaded to Steam & should roll out in the next 2 hours
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Miles Jacobson ‏ @milessi
    To celebrate the update, from 6pm GMT for 48 hours, you can buy #FM12 from Steam for just £7.99 (or similar discount locally)!

48 saatliğine bu fiyata kaçmaz.

If you own #FM12, from 6pm GMT for 48 hours, you can "gift" it to a friend via Steam for just £4.99 (or similar discount locally)!

Ayrıca sizin varsa bi yakınınıza almak isterseniz daha da ucuz. £4.99.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yok artık fiyata bak...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bende 50 ye aldım ucuz aldım diye seviniyordum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by metinoktay View Post

Veritabaninin eskimis olmasi sizi bu kadar rahatsiz ediyorsa, duzeltme yapabilmeniz veya baskalarinin duzeltme yapip sizin kullanabilmeniz icin oyun ile beraber gelen bir editor var.

Yamanin beklediginizden gec gelmesinin nedenin de veritabani olmadigindan yuzde bir milyon eminim cunku 2 haftadir ufak tefek yeni gelismelerin (ornegin Yildirim Demiroren'in artik BJK baskani olmamasi, Umit Ozat'in Manisaspor'dan ayrilmis olmasi vs.) duzeltilmesi icin yaptigim istekler gerceklestirilmedi. Yani veritabani tamamlanmis ve oyun ile cikartilmaya hazirdi.

Demek ki oyun sizin elinize geldiginde onemli olarak kabul edilecek bir hata bulundu, bunun duzeltilmesi icin ugrasildi ve yamanin cikmasi gecikti. Yamanin cikip, bir hafta sonra yeni bir yama cikmasini ve oyuna yeniden baslamak zorunda kalmayi mi tercih edersiniz? Iste bu yuzden adamlar yama icin bir tarih vermiyor. Tarih verseler cikartmak zorunda kalacaklar ve bu cikarttiklari yamada belki de bildikleri ama henuz duzeltemedikleri cok onemli bir hata olacak.

Bu oyunun piyasadaki hemen hemen butun oyunlardan cok daha karmasik, kodlanmasi cok daha zor ve hatalarin daha fazla olabilecegi bir oyun oldugunu tahmin ediyorsunuzdur. Bunun en belirgin gostergesi de baska futbol menajerlik oyunlarinin football manager'e rakip olamamasi. Insanlarin ozellikle football manager'e aciklanamaz veya mantik disi bir bagimliligi oldugu icin baska oyunlari tercih etmemesi degil.

Oyuna verdiginiz paranin karsiligini almak istemenizi anliyorum. Ama bence oyun ciktiginda para verip aldiginiz oyun fiyatini hak ediyor. Sonrasinda gelen yamalar ve veritabani guncellestirmeleri ise ustune krema.

Yani yamayi umarim begenirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

ulan okula gitmedim yama çıkar bugün diye tüh yarın gitmezdim nasıl beklicem şimdi taa 5e kadar
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saat 20.00 civarı çıkacak değil mi??

İngilizcesi olan arkadaşlardan rica etsek bize Türkiye ile ilgili güncellemeleri çevirebilir mi acaba? Play off meselesi ne olmuş mesela?

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Türkiye'de Türkiye Kupası formatı güncellenmiş ve 2.ligde her grupta 17 takım olduğum 3'er takım düştüğü aktarılmış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Play-off meselesi zaten 12.1.1'de düzelmişti...İlk sene olacak 2. sene kalkıyor yine aynıdır oylama yapıldı çünkü sonuç 2. sene kalkmasıydı bu uygulandı 12.1.1'de...

Ben türkiye liginde hiç oyanamadım fakat oynayanlar 2. sene playoffların kalktığını ama şampiyon olunca şampiyon olarak görünmeme gibi bazı sorunlardan bahsetmişti o sorun düzeldimi diye merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Veritabaninin eskimis olmasi sizi bu kadar rahatsiz ediyorsa, duzeltme yapabilmeniz veya baskalarinin duzeltme yapip sizin kullanabilmeniz icin oyun ile beraber gelen bir editor var.

Yamanin beklediginizden gec gelmesinin nedenin de veritabani olmadigindan yuzde bir milyon eminim cunku 2 haftadir ufak tefek yeni gelismelerin (ornegin Yildirim Demiroren'in artik BJK baskani olmamasi, Umit Ozat'in Manisaspor'dan ayrilmis olmasi vs.) duzeltilmesi icin yaptigim istekler gerceklestirilmedi. Yani veritabani tamamlanmis ve oyun ile cikartilmaya hazirdi.

Demek ki oyun sizin elinize geldiginde onemli olarak kabul edilecek bir hata bulundu, bunun duzeltilmesi icin ugrasildi ve yamanin cikmasi gecikti. Yamanin cikip, bir hafta sonra yeni bir yama cikmasini ve oyuna yeniden baslamak zorunda kalmayi mi tercih edersiniz? Iste bu yuzden adamlar yama icin bir tarih vermiyor. Tarih verseler cikartmak zorunda kalacaklar ve bu cikarttiklari yamada belki de bildikleri ama henuz duzeltemedikleri cok onemli bir hata olacak.

Bu oyunun piyasadaki hemen hemen butun oyunlardan cok daha karmasik, kodlanmasi cok daha zor ve hatalarin daha fazla olabilecegi bir oyun oldugunu tahmin ediyorsunuzdur. Bunun en belirgin gostergesi de baska futbol menajerlik oyunlarinin football manager'e rakip olamamasi. Insanlarin ozellikle football manager'e aciklanamaz veya mantik disi bir bagimliligi oldugu icin baska oyunlari tercih etmemesi degil.

Oyuna verdiginiz paranin karsiligini almak istemenizi anliyorum. Ama bence oyun ciktiginda para verip aldiginiz oyun fiyatini hak ediyor. Sonrasinda gelen yamalar ve veritabani guncellestirmeleri ise ustune krema.

Yani yamayi umarim begenirsiniz.

Dediklerinize aynen katılıyorum. Zaten demek istediğimi anlamışsınız. Evet editörden kendim de bazı değişiklikler yapıyorum. vs vs...

Öneri/eleştiri olarak demek istediğim şey; bir anda "pat" diye yama çıkacağına, mesela " çalışmalarımız devam etmekte", "şu aşamaya geldik", "test edilmekte" gibi cümlelerle bilgi verilmesi. "Krema" olarak nitelemek de doğru olsa da, "update" lerin bizlere sunduğu beklenti; oyunun hata/eksik/düzenlenme/gelişme aşaması.

Özetle update hazırlanırken belli aşamalarda bilgi almak istiyoruz, "bugün yarın çıkar" beklentisi bazen belirsizlik, bazen de stres oluşturmakta.

En azından sizin şahsen bilgi verme çabanıza saygı duyuyor, teşekkür ediyorum.

bugün çıkıyor mı eklenti vizeler gelmeden başlayalım ya steamdan direk günceller zaten herhalde bundan öncekiler gibi değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 17batuhan17 View Post
    bugün çıkıyor mı eklenti vizeler gelmeden başlayalım ya steamdan direk günceller zaten herhalde bundan öncekiler gibi değil mi ?
    Evet çıkıyor , evet günceller.

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Ben türkiye liginde hiç oyanamadım fakat oynayanlar 2. sene playoffların kalktığını ama şampiyon olunca şampiyon olarak görünmeme gibi bazı sorunlardan bahsetmişti o sorun düzeldimi diye merak ettim.
    Arkadaş biri de cevap versin şu soruya yav günlerdir soruyoz.

Güncellenmeye başladı oyun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

yeahhh başladı sanırım
    turksportal...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri