Gençler hezimete uğradı ama turu geçtik4-0 olunca tur gitti dedim ama turu geçmeyi başardık
Llronte yine sakatlandı 4 hafta yok..Kalecimiz İraizoz sakatlandı 2 ay yok..Javı martinez de uzun süredir sakat bakalım ne olacka halimiz
17.HAFTA
Çok fazla sakat oyuncumuz vardı.Iker muniain de cezalıydı onun yerine genç oyuncu saul u oynattım..Golünü attı takımı coşturdu..Bu kadar eksiğe rağmen aldığımız galibiyet oldukça değerli..
1-0 öne geçtik ama skoru koruyamadık..Kral kupasınada yavaş yavaş veda ediyoruz sanırım ..
18.HAFTA
Deplasmanda aldığımız bu galibiyet yüzleri güldürdü.Toparlanmak için galibiyer serimizi devam ettirmek zorundayız
Ne kadan mükemmel futbol oynadık anlatamam ...Yarı finale yükseldik.Rakip bir diğer madrid takımı Real Madrid ..
19.HAFTA
Yine harika futbol yine birbirinden güzel goller.Muniain show yaptı ve takımımız 3 puanı kaptı.Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz
İlk maçta 4-0 yenildikBu sefer kesin elendik...4 golüde higuain attı...Ve sakatlığı düzelen Llorente yine sakatlandı 6 hafta yine sakat.Artık deli olacam tam iyileşiyor oynatıyorum yine sakatlanıyor
bu sene llorente'den hayır yok anlaşılan.
20.HAFTA
Kötü oynamıza rağmen 1 puan aldık.Rakip bir de penaltı kaçırdı.Daha doğrusu Ruffier kurtardı
Kulüp ile olan sözleşmemizi 5 sene uzattık
Ruffier'in performansıdan memnunmusun ?
Kral kupasından elendik ..Darısı diğer kupalara![]()
21.HAFTA
Real bize çaka çaka bir hal oldu![]()
22.HAFTA
İyi oynadık galip geldik..Zaten ligdende koptuk iyice..Tüm konsantrasyonumuzu roma ile oynayacağımız maça odaklamış durumdayız .
Gol yemeden kazanmak oldukça önemliydi.Son dakikada bulduğumuz golle 2-0 kazanmayı başardık.Bakalım deplasmanda neler olacak
23.HAFTA
Rahat bir galibiyet aldık.Susaeta sakatlandı..Roma maçı öncesi hiç iyi olmadı..
Bu arada İspanya ligi için yeni genç oyuncular gelecek..Bakalım yine en iyilerini kapatmaya çalışacaz..Birde dünya çapında bir yıldızla ilgileniyoruz..Bakalım mutlu sona ulaşabilecekmiyiz
19 YAŞ ALTI LİG
19 YAŞ ALTI KUPA
Geçen sene yaptığımız genç transferleriyle oldukça iyi bir 19 yaş altı takım kurduk ve takımımız tüm kupalara ambargo koydu.Büyüdüklerinde A takımlada aynı başarılara ulaşırız umarım..
Ülke değişti stad değişti kadrolar değişti ama tarife değişmedi..2-0 kazanarak bir üst tura adımızı yazdırdık ve Rubin Kazan ın rakibi olduk..
Alt yapıya transfer her zaman iyidir, heleki o kulüpte uzun vadeli bir program uyguluyorsan tadından yenmez...
24.HAFTA
Son zamanlarda aldığımız seri galibiyetlere bir yenisini daha ekledik..Takımın performansından memnunum umarım böyle devam eder.Haftaya Sociedad ile derbi maçına çıkacaz ..
25.HAFTA
Zorda olsa derbiyi kazandık..Önemli eksiklere rağmen muhteşem oynuyoruz.Ligde 3. sıraya çıktık..
Ooo güzel, güzel toparlanmışsın.Seri galibiyetler ile iyi gidiyorsun, UEFA'da da bu sene yine şampiyonluk bekliyorum senden.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Ligi de bırakma en azından Avrupa Kupaları için.
derbiyi de almışsın