Sagolasin Ali
Bi tane kanat bulamiyacagizda ona yaniyorum![]()
Sagolasin Ali
Bi tane kanat bulamiyacagizda ona yaniyorum![]()
RAKIBIMIZ
MANCHESTER UNITED
Ibrahim Gaygusuz kura hakkinda sunlari soyledi
" Rakibin Manchester olacagi icime dogmustu, kariyeri bi ton basari ile dolu bi teknik direktore karsi takim kuracagim. Isimiz zor ama burayada kolay gelmedik.
Bu ay gidenler olacak ve gelenlerde olacak, Manchester macina kadar cok daha guclu bir kadro kuracagiz"
Yine cok hizli ilerledim ama playoffta inanilmaz heyecan var.
Playoff grubuna Fenerbahcenin 8 puan arkasinda basliyacagiz
Sampiyonluk sansi degerlendirmesi
" 2 Fenerbahce macimiz var, bunlari alsakda sampiyon olamiyacagiz. Zaten 6'da 6 yapmak neredeyse imkansiz gibi birsey. Isimiz sansa kaldi diyebilirim"
PLAYOFF 5.mac
IBB - TRABZONSPOR
Yine geriden geldik ve maci kazanmasini bildik, ve yine hakeme ragmen, cok kotu yonetim gosteriyorlar ozelikle bize karsi. Galatasarayda Fenerbahceyi yendi hersey son maca kaldi ! Imkansizi gerceklestirmek icin oynayacagiz. Kendi taraftarimizin onunde sampiyonluk ozlemine son vermek istiyorum.
KIM SAMPIYON OLACAK ???
SAMPIYON OLDUK hemde 8 puan geride olmamiza ragmen. Gece isten geldigimde SS'leri paylasacagim.
Bu playoff benim gozumu korkuttu, realde boyle bisey olurmu acep![]()
tebrikler.
Last edited by Trabzonspor : 23.Mart.2012 at 18:20
Aykut Kocaman benim maclardan once cok atip tuttuintikamim kotu oldu. Onlarada acidimya, 16 puan onde bitirdiler normal sezonu ama olmayinca olmuyor.
Gidecekler belli oluyor
Formica
Bi turlu istediklerimi yapmadi, teknik super ama kullanacak kafa yoksa napalim
Cech
Vittek
Sapara
Jebrin
Brozek
Baris Ozbek
Halil Altintop
Tayfun Cora
Gelenlere gore gidecekler dahada fazlalasabilir.
Ilk transferim
Amrabat
Kendisini ocak ayindada istedik olmadi, kismet bu sezona oldu.
Ilgilendigimiz bir defans oyuncusu var yildiz sayabilecegimiz ama Fener ve Gs'da istiyor , kontrati onerdik bekliyoruz.
Trabzonspor'da yildiz harekati
Trabzonspor'un Ingilterede kumeye dusen Aston Villa'nin milli forveti Darren Bent'i istedigi iddia edildi.
Ingiltereye giden Ibrahim Gaygusuz, hava limaninda sadece sporx'e konustu
"Istedigimiz bir kac futbolcu var Ingilterede oyniyan ama bunda onceligi defans oyuncusuna verdik, kontratimizi kabul ederse benle beraber donecektir.
Darrent Bent cok yetenekli bir futbolcu, kendiside gelmek istiyor tabi sartlar olusursa , kulubumuzun belli bir ekonomisi var ve takimdaki oyuncularin aldigi para belli. Onun haricinde kume dusen Aston Villa ve Bolton'dan bi kac tanesine daha bakacagiz."
Cok sukur Burakla yeni sozlesme yapip su belli ucret karsiliginda serbest kalir maddesinden kurtulduk
Bayern ve Inter istiyordu
Ben yardım edebilirim işte sende öğrenirsin hem uğraşırım ben şu ara can sıkıntısından öleceğim![]()
Soyle cok iyi bisey yapacaksam rahatsiz ederim valla
Simdi eve geciyorum, ss'leri ekliyecegim![]()
Giovanni Moreno TRABZONSPOR'da
6.5£ odenmistir Racing Club'a
INGILTEREDEKI BOMBA patladi !
BASSONG TRABZONSPORDA
Tottenham kulubune 2£milyon odendi
Amrabat Trabzonspor'da
Kayseriye 4.4£ milyon verildi
Lazar Markovic kiralik olarak Trabzonspor'da
Aykur Demir Trabzonspor'da, 1.1£milyon karsiliginda
Genc Romario Trabzonspor'da, 2.7£milyon karsiliginda
Transferler güzel abi, amrabat iyi oynatırsan üstünden para kazanırsın.
Transferler güzel.Savunmada Bassong çok işini görecektir.