Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Yayınlayacak olarak okudum arkadaşlar.

Default Türkçe FM 2013 için SEGA'nın Cevabı...

Arkadaşlar, SEGA forum sitesine bu konu ile ilgili mesaj attım.Hatta bu yıl önceki yıllara göre FM 2012 satış patlaması yaşandı, dedim.SEGA forum moderatörünün cevabı şu şekilde oldu.

-----------------

If sales of FM in Turkey have boomed this year then Sega/SI will know it, that doesn't mean they will make a Turkish language edition but would bring the possibility closer.

They have stated their position on this repeatedly so there's nothing more to be said at the moment.

Steam having a Turkish edition has nothing to do with it I'm afraid.

------------

Arkadaşlar, ne anlama geliyor. Açıklama yaparsanız anlayabiliriz.

3. Default

Azcık birşey anladım olabilir de olmaya bilir de galiba böyle birşeyler yazıo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Siz kapatın biz arıcaz diyorlar.

5. Default

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Siz gidin biz geliyoruz diyorlar.
    O kadar yazıdan bunu mu çıkardın kardeş

bız orjınal alalım fm sıtesının bırınde adamlar aylarca ugrastı %100 turkce yaptı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satışta patlama oldu ama bize ne diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özetle FM'nin çok satmış olmasının gelecek oyunda, oyuna Türkçe eklenmesi anlamına gelmeyeceğini yazmış. Şuan için fazla bişey söyleyemeyeceğini vs demiş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    O kadar yazıdan bunu mu çıkardın kardeş
    Anlamaya vurursak işi bizi aptal ettiler bıraktılar diyip konuyu bırakmamız lazım.
    Canları isterse çıkartacaklar bu kadar basit.

Default %100 Türkçe FM

2 senedir Türkçe Fm için dolarları sayıp orjinal aldık ama ismini reklam olmasın dıye vermedıgım bır sıtenın helal olsun dıyecegım calısanları %100 türkçe fm yı cıkardılar.. yorumlarınız nedır? ben sevındım ama orjınal almama ragmen turkce cıkarmayan oyunun yonetıcılerıne kızgınlıgım artarak burukluk yaşadım..

11. Default

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Anlamaya vurursak işi bizi aptal ettiler bıraktılar diyip konuyu bırakmamız lazım.
    Canları isterse çıkartacaklar bu kadar basit.
    Adamlar Türklerin ne kadar deli oldugunu bilmiyor galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Satışta patlama olmuş olması Türkçe dil desteği olacağı anlamına gelmez ancak olasılığını arttırır. Kesin birşey söylenemez. Şimdilik daha fazla birşey söyleyemeyiz diyorlar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zenginin parası, züürtün çenesini yorar kardeşim.

14. Default

Neyin Kafasını Yaşıyo La Bu Sega

terbiyesizliğe bak be. oyun satımlarının patlaması türkçe olacak anlamına gelmiyor diyor. şeytan diyor ki alma artık orjinali. indir indir çek dağıt memlekete.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yeni bir şey değil bu, adam da söylemiş zaten yeni bir şey olmadığını; "satışlarla ilişkili kesin bir taahhüt yok, veremiyorlar, ama rakamlar ihtimali arttırır". Orijinal oyun alma konulu anket düzenlenirken de durum buydu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

anket yaptılar satış rakamlarını açıklamadılar resmen kullandılar milleti bence seneye protesto edip kimse orjinal almamalı artık dil sorunuda ortadan kalktı %100 türkçe yama var ve bundan sonraki bütün serilerde olacak yani artık sigamese falan ihtiyacımız kalmadı ve verilen böyle umursamaz bir cevaba karşılık bu oyunu orjinal almak .......

Nesil
    2007

Türkçe'yi beklemek yerine İngilizce öğrenmek daha kolay olurdu, yıllardır bekliyoruz

Bu oyun ve yabancı diziler/filmler sayesinde İngilizce'm bayağı ilerledi Anadilin yerini tutmaz tabi ama yapacak birşey yok.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Türkçe'yi beklemek yerine İngilizce öğrenmek daha kolay olurdu, yıllardır bekliyoruz

Bu oyun ve yabancı diziler/filmler sayesinde İngilizce'm bayağı ilerledi Anadilin yerini tutmaz tabi ama yapacak birşey yok.
    Haklısın ama olay o değil.

Tutmuşlar Arda ispanyolca bilmiyor diye medya adama saplarken biz hayali hocayız ve oynamak için oyunu bir elde sözlük bir elde mouse takım yönetmeye kalkıyoruz. İsmi lazım değil Türkçe adına güzel gelişmeler olmuş bu sabah bir yerlerde

evettt simdi geldik adamların bize bakıs acısının ne olduguna

burda goygoyculuk yapanlar,orjinal almazsanız adamlar tabi turkce yapmaz diyenler,babasının dukkanıymıs gıbı her fırsatta Sİ games i savunanlar adamların ne dedigi acıkca ortada tabi anlamak isteyenlere bundan sonra kimse cıkıp konusmasin yok orjinal almazsaniz etmezseniz oyle olur boyle olur demesin bu sene oldu olucaktı bır daha hıcbır fm serisi bizim ulkemizde bu kadar orjinal satılmaz adamların kaybedicegi birsey zaten bizi umursamıyolar bile bos yere kendımızı avutmayalım arkadaslar...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    evettt simdi geldik adamların bize bakıs acısının ne olduguna

burda goygoyculuk yapanlar,orjinal almazsanız adamlar tabi turkce yapmaz diyenler,babasının dukkanıymıs gıbı her fırsatta Sİ games i savunanlar adamların ne dedigi acıkca ortada tabi anlamak isteyenlere bundan sonra kimse cıkıp konusmasin yok orjinal almazsaniz etmezseniz oyle olur boyle olur demesin bu sene oldu olucaktı bır daha hıcbır fm serisi bizim ulkemizde bu kadar orjinal satılmaz adamların kaybedicegi birsey zaten bizi umursamıyolar bile bos yere kendımızı avutmayalım arkadaslar...
    Yaniliyorsun.

Insanlar kendilerinin kontrolunun disinda seylerin gerceklesmesini beklerken su olacak veya bu olacak diye garanti vermezler. Miles'in politik cevabinin tek nedeni de bu. Geri donup Vieri'nin yazdiklarini okursan bu konu hakkinda bir cikarsama yapabilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tipik politika yapmış...peeh

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu sene ben bile orijinal aldım miles hele bi çıkarmasın ona türkçenin en anlamlı sözleriyle tweet atıcam

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yaniliyorsun.

Insanlar kendilerinin kontrolunun disinda seylerin gerceklesmesini beklerken su olacak veya bu olacak diye garanti vermezler. Miles'in politik cevabinin tek nedeni de bu. Geri donup Vieri'nin yazdiklarini okursan bu konu hakkinda bir cikarsama yapabilirsin.

vallahi 2005 den beri uyeyim 7 seneden beri gordugum yorumların vs hepsi bunlardan ibaretti yanıldıgımı kesinlikle dusunmuyorum umidim 2013 de turkce dil yamasının olmasından yana olmazsa da degisen birsey olmuyacak en azindan Sİ acısından...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    vallahi 2005 den beri uyeyim 7 seneden beri gordugum yorumların vs hepsi bunlardan ibaretti yanıldıgımı kesinlikle dusunmuyorum umidim 2013 de turkce dil yamasının olmasından yana olmazsa da degisen birsey olmuyacak en azindan Sİ acısından...
    arkadaş haklı bende 2005 den beridir üyeyim.Aynı tas aynı hamam,aynı yorumlar,aynı SI,aynı Miles,aynı tırı vırılar,hatta turksportal ana sayfası bile yıllardır aynı

fm2005 bölümü gözükse de okusak keşke(yıl 2005)
    -Türkçe seneye eklenecek mi?
    (yönetici)-Satarsak ekeyecekler siz satın alın

yıl 2010
    -10.000 imza kampanyası başlattık,imzalayın hele çıkıcak
    -9.000 küsur imzalandı çıkamadı
    yıl 2011
    -Türkçe fm 2012 hayal değil(yönetici)
    -Arkadaşlar askere felan gitti çıkaramadık,dosyaları si ya gönderemedik(yönetici)
    -seneye geliyor öyleyse(bizler)

yıl 2012
    -%60 ını tamamladık çevirinin,bir kaç ay daha var hepsini tamamlayıp yollayacagız inşallah
    -......(2012 ekim de çıkınca edit licem burayı söz )

karamsar değilim yanlış anlaşılmasın,hatta kesin gözüyle bakıyorum 2013 ün türkçe geleceğinide.Turksportal bile bizi yıllardır oyalıyor,bırakın yapımcılar azımıza mıçsın

Beyler kimse yanlış anlamasında Sony bütün oyunlarını Türkçe dil desteği ile çıkartıyor.Onun dışında Pes 2011 ve 2012 türkçe çıktı ( yanılmıyorsam ), FM, PES'ten daha popüler bir oyun değil ve PES kadar tutulmuyor Türkiyede.Orjinal Pes alan adam sayısı 2 elin 10 parmagını ya geçer ya geçmez.Uzun lafın kısası herkes hayal aleminde, bunların bu oyunu türkçe çıkartıcağı yok.Biz de kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.Kardeşim ben neden Orjinal alınca sne oyunu türkçe çıkartıcaksın ki.Satış yapmak istiyorsan ülke de Sen Türkçe Çıkart Ben Orjinal alayım.Daha mantıklı değil mi.Si gamesin yaptıgı tam bir çakallık başka bir açıklaması yok.

leave_992: dediklerinin bir kısmına katılmamak elde değil malesefki

..JoaQuiN.. : ancak şöyle bir ayrıntıyı unutuyorsun pes'i türkçeleştirmek ile fm'yi türkçeleştirmek arasında dağlar kadar fark var. o tarz bir kıyaslama yapmak doğru olmaz kısacası.FM'nin ki kolay iş değil ama dediğin gibi imkansızda değil.

maymun gözünü açtı durum bu. böyle giderse SI istediği şeyin tam tersine ulaşıcak. Oyun satımını çoğaltmaya çalışırken düşürücek gibime geliyor belki o zaman çıkarırlar

Dünya üzerinde hiç bir oyun firması iki elin parmağını geçmeyecek kadar orjinal oyun sattığı ülkenin dilini koymaz oyununa. PES illa ki çok fazla satmıştır yoksa Türkçe koymazlardı. Bizim kara kaşımıza gözümüze mi koydular? SI in olayı bana göre inat artık hele son güncellemede dil dosyalarını bloklayan sistemi falan koymaları tamamen biz Türkçe oynamayalım diye yaptıkları şerefsizlik bence.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Pes'in Türkçe çıkmasının tek nedeni PS cafeler. Her cafe 20 şer tane alıyordur heralde.
    Türkçe fm nin de önümüzdeki en az 5 sene çıkacağına ihtimal vermiyorum, keşke şu oyuna rakip çıksa da ona geçsek.

kurdum vallahi hayret yani bu kadar guzel ve ozenılen bır durum olamaz. yıllardır uye oldugum turksportaldan beklerdım.. hayırlısı orjınal alalım sonrada tr cıkmıcak desınler enayılıgımıze doymayalım..

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri