İSPANYA SÜPER KUPASI 2. MAÇ
İnanılmaz oynadık !!! Kupa bizim !!! Bu 4. Kupamız..Artık bu gazla bu sene ligi de kazanmamız lazım !!!
İSPANYA SÜPER KUPASI 2. MAÇ
İnanılmaz oynadık !!! Kupa bizim !!! Bu 4. Kupamız..Artık bu gazla bu sene ligi de kazanmamız lazım !!!
Last edited by muzoadux : 27.Mart.2012 at 19:52
1.HAFTA
Sezona fırtına gibi girdik 3-0 lık net bir skorla 3 puanı hanemize yazdırdık..
MÜZEMİZ
Benim yönetimimde 3 sezonda alınan kupalar;
1)Avrupa Ligi kupası
2)Avrupa Süper Kupası
3)İspanya Kral Kupası
4)İspanya Süper Kupası
HEDİFİMİZ ;
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ
Olabilecek en iyi kuralardan birini çektik..Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum
2.HAFTA
Sonunda ligde Real i devirdik.Bu sezon onlara vurduğumuz 2. darbe..Dolu dizgin yolumuza devam ediyoruz.Monreal sakatlandı ama C.Ronaldo da sakatlandı ..Real bu durumdan baya etkilenir bence.Adam her sezon 40 gol atıyordu
3.HAFTA
Yine oldukça etkili oynadık ve rakibi adeta gole boğduk.Takımın formu her geçen gün yükseliyor..Oyuncularımız yaşlandığı için genç oyuncular bol bol şans buluyor ama bizi utandırmıyorlar .Umarız böyle devam eder
Atletico Bilbao hep imrendigim bir takim olmustur.Trabzonsporda da ayni olay yasansa keske.Basarilar..
1.HAFTA
Rakibimizi çok hafife aldık sanırım ..Yedek ağırlıklı çıktık ve yenildik..
4.HAFTA
Gol 75. dakikada geldi ama rakibe hiç pozisyon vermedik ..Puan kaybetsek yazık olacaktı. 4 maçta 12 puan aldık 11 gol attık hiç gol yemedik..Ligdeki bu performansımız devam ederse şampiyon olmamamız için hiç bir sebep yok
Last edited by muzoadux : 28.Mart.2012 at 18:06
5.HAFTA
Olduça zorlandık ama galip ayrılmayı bildik.Önceki senelere oranla çok az gol atıyoruz ama defansta inanılmaz oynuyor takım
6.HAFTA
Llronte sonunda yüksek etkili oynadı ve bize galibiyeti getirdi.6 da 6 yaprak yolumuza devam ediyoruz
2.HAFTA
Ligde herşey iyi giderken şampiyonlar liginde adeta dökülüyoruz..Kolay çıkarız dediğim grupta işimiz oldukça zorlaştı
7.HAFTA
10 kişi kaldık ve rakipte 10 kişi kalana kadar etkisizdik.Oyuncu sayıları eşitlenince kontrolu elimize aldık ve farka gittik
8.HAFTA
İyi oynadık ve 8 de 8 yaptık..Puan kaybı yaşamadan yolumuza devam ediyoruz ..Yoksa 34 de 34 mü gelior :P
3.HAFTA
Sonunda şampiyonlar liginde puan alabildik.Porto nun 9 diğer takımların 3 puanı var ..Önümüzdeki maçları kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz
9.HAFTA
Ligde ilk mağlubiyetimizi aldık...Kötü bir maç çıkardık..Ve tek beraberliği olan barçaya liderliği kaptırdık ..
4. turda zayıf rakibimiz karşısında gençlerle sahaya çıktık ve deplasmandan 1-0 mağlubiyetle döndük..Artık ikinci maçta işi bitirecez
10.HAFTA
Zorda olsa galip geldik..Real in barçayı yenmesi üzerine yeniden liderliğe yükseldik
4.HAFTA
Maçın başında 10 kişi kalmamıza rağmen farka gittik ve grupta iddalı bir duruma geldik
11.HAFTA
İyi oynadık ve madrid e futbol dersi verdik.Muniain 2 gol 2 asistle maçın yıldızı oldu
bende bilbao olmak istiyorum gerçekten çok zor iş kardeş tebrik ediyorum senide bu bask oyuncuları nasıl bulucaz bı yardımcı olursan sevinirim.Gerçi daha açmadım kariyeri ama açıcam bugun
2.maçda bizim için gerekli skoru aldık ve 5. turda betisin rakibi olduk
12.HAFTA
Geçen sene hep yenmiştik barçayı ama bu sene ilk maçta bize çelmeyi taktılar
5.MAÇ
Güzel oyunla galibiyete uzandık ve şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı garantiledik
13.HAFTA
Puan kaybı devam ediyor...Yine 10 lu haftalara gelince hedeften uzaklaşmaya başladık
14.HAFTA
Kötü bir mağlubiyet daha aldık...Ligde işler hiç iyi gitmiyor
6.MAÇ
Gençlere şans verdim çünkü gruptan çıkmayı garantilemiştik..İyi oynayan porto karşısında şansımız yoktu zaten.Ama bir üst tura çıkmayı başardık
Ligdede şampiyonlar ligindede harika gidiyorsun bu gidişle 2'sini birden bir sezonda alırsın![]()