Ben oralardayım hep gel karşılarım![]()
Ben oralardayım hep gel karşılarım![]()
ilk kez gidicem daha yayanımdaki arkadaşlar biliyormuş oraları
pazar günü ygs var biz nerelerde takılıyoruz bu takımı bu kadar çok sevdiğimi hiç bilmiyodum
Az kaldı, çok az.
aykuta bak nasıl sırıtıyo![]()
![]()
![]()
Aykut Kocaman'ın bu kadar güldüğü başka resim yoktur heralde![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O lafları oyunculara dediyse takım bu hafta baya ateşlenir heralde.
fanatikte okumuştu açıkcası bende pek inanmadım![]()
başkan yine çok iyi konuşuyor akşam inşallah gidip alıcaz cağlayandan![]()
aziz yıldırım, 'sol taraftan kopup gelen stoch' performansı sergiliyor bugün..![]()
bu çok iyi ya![]()
![]()
![]()
Dilara Gönder görevinden alınmış diyorlar ne kadar doğrudur acaba
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmamış.. NTVSpor son dakika geçti..
Trabzon deplasman maçı 19 kişilik kadro :
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.
GG var ama Emre yok bu bişeylere işaret mi ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yapmayın beyler Selçuk Şahin var (!)
...
Aykut Kocaman icin uzun yillar takimin basinda kalsin deniyordu ama isler degismis sanirim.
Umarım sakat olduğundan dolayı kadroda değildir, Aksi halde kuzuyu kurda teslim etmiş olur ve elimizdeki değeri kaybetmiş oluruz.
...
Emre takım içi huzuru bozuyordu sezon sonu ayrılması hem onun hemde kulüp için iyi olucak gibi gözüküyor
Olay farklı yerlere gitmeye başladı.Son mesajların yeri bence Fenerbahçe Sohbet alanı olmalı.
Emre'nin ne şekilde kadro dışı kaldığını bilmiyoruz.Eğer bu bir nevi cezaysa takıma olumsuz yansıyacaktır diye düşünüyorum.Trabzonspor'da Zokora'nın olmaması bu durumu kısmen daha etkisiz kılabilir.Ama yinede Emre büyük kayıp.Yenilirsek bizim için herşey biter.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Herkes dikkat, Emre konusunda bazı samimi arkadaşlarımız olduğu gibi provakatörlerin de olduğu açık. Lütfen dikkatli olalım oltayı yemeyelim
Emre konusunda provakatörler (tanıdıklarımdan bahsetmiyorum) devreye girdi, arkadaşlar lütfen dikkatli olalım
yarın maç var. bunun için yapılıyor bu. Kendi kendimizi sabote etmeyelim.
@OkanAltiparmak
Vurun Aykut Kocaman'a. Hangimiz biliyoruz içeride neler yaşandığını? Neler döndüğünü? Ben Emre Belözoğlu'ndan daha çok güvenirim Aykut Kocaman'a. Emre Belözoğlu alınmamışsa ben inanırım Aykut Kocaman'a, vardır geçerli sebebi. Bir haber görüyoruz, "Emre Trabzon kadrosunda yok". Nedeni nedir, neden böyle olmuştur demeden, "defol git Aykut Kocaman", "Ama olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'li, Aykut Kocaman gol kralı. Aman onu üzmeyelim o ne derse o olsun. Kafasındaki Fenerbahçe'yi kursun. Bank Asya'da mücadele ederiz" gibi aklınca savunanlara laf sokmaya çalışmalar falan. Çok heyecanlısınız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
aykut kocamanki saçları simsiyahken geldi fenere şimdi görüyoruz saçlar olmuş bembeyaz![]()
fenerbahçeyi en az bizim kadar seven bir hocamız var ve bu kulübe zarar vericek hiç bir iş yapmaz
ibrahim seten ; Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanında ilk 18'e alınmadı.. Sakat filan da değil.
dün hafif sakatlığı vardı
Aykut Kocaman'ı eleştirmek de yasak olmuş. İyi valla Daum'a defol ona buna kahrol derken bir şey yok ama göz göre göre takımın en iyi orta saha oyuncusunu kadroya almayan hocayı eleştirmek yasak. Form durumu değil mesele öyle olsa Cristian-Ziegler-Mehmet üçlüsünün sahada ne işi var?
Sorun anlaşamamalarıysa sen hocaysan o adamı takıma verimli hale getireceksin,mecbursun buna. Vereceğin cezayı sezon sonu ver. Şu an Emre'ye ceza vermiyor hoca fenerbahçe'ye veriyor. Emre'siz Trabzonspor'u yenebiliriz bu maç ama play off'lardan başarılı çıkamayız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Saçmalamayın hangi teknik direktör takımının kötü olmasını ister?! Eleştirinin dozunu kaçırmayın. O takımın sorumlusu Aykut Kocaman ve ne gerekiyorsa onu yapar. Bir oyuncunun formsuz olduğunu düşünüyorsa, mutsuz olduğunu düşünüyorsa, takımın oyun düzenini bozacağına inanıyorsa, vs. vs. istediği müdahaleyi yapar. Emre'den başka futbolcu yok sanki takımda...
önemli olan formanın içindeki değil arkadaşlar eğer emre huzursuzluk çıkartıyosa ki bence saha içinde malesef son zamanlarda çıkartıyor yeri fenerbahçe olamaz
"Hocaysan o adamı verimli hale getireceksin". Getirmeye çalışmıyor. Sorun hocada, değil mi? Yasak değil eleştirmek. Kimsenin de yasaklama gibi bir haddi yok. Yukarıda heyecanla defol git diyen arkadaş bu eylemini, epeydir hoş olmayan ifadelerle devam ettiriyor. Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda da ben yazdım. Eleştirilmesi farklı, İstanbulspor'un efsanesi denmesi farklı, defol git denmesi farklı. Daum'un Fenerbahçe geçmişi yoktu. Ama ona da defol git denmesi doğru değildir. Kişiye saygınız, sevginiz yoksa bulunduğu konuma olsun. Çalışanı olduğu kulübe olsun. Ondan sonra da provoke etmek isteyen birisi gelir, "uzun yıllar takımın başında kalsın deniyordu ama değişmiş sanırım" diye oltayı atar gider.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe'nin her alanda efsaneleşen ismi var ama dikkatinizi çekerse yakın zamanda teknik direktör sıfatıyla efsaneleşen bir isim göremiyoruz. Bunun nedeni her noktaya verilen desteğin teknik direktöre verilmemesinden kaynaklanıyor.
Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Zola'lı Chelsea'den 5 yediği dönemleri unutmadık. Fatih Terim'e buna rağmen destek verildi ve hem Galatasaray tarihinde hem Türk sporunda önemli bir isim oldu. Bu manada hocaya inanılıyorsa hatalarında bile destek verilmesi lazım.