Bu maçla birlikte 9 maçlık galibiyet serisi bitti
Bu maçla birlikte 9 maçlık galibiyet serisi bitti
BU AKŞAMLIK YETER
İYİ GECELERRRRR
![]()
Dostum güzel kariyer oluyor , umarım 1. lige çıkarsın da Legia'yı terletirsin (=
Şimdi kupa da 2. tur karşılaşması
Rakibimiz Ekstraklsa dan Widzew
Maçın oranları
Beraberliğe oran verilmiyor
PIERRE
Bu adam bir harika. Oyunda top ayağındayken tam bir ''XAVI'' frikikte topun arkasında tam bir ''HOOIJDONK'' oluyor. YAni hayran olmamak elde değil
Ayrıca bu maçta hasılat rekorumuzu kırdık taraftarımıza teşekkür ediyoruz
FA Cup ta 3. tur rakibimiz belli oldu yine üst ligden
Zayıf rakibimizi 10 kişi olmamıza rağmen yendik. Kırmızı karta asla tahammulüm yok yenmiş olsak bie. Oyundan atılana oyuncumuza gereken ceza verilecek
Bu ligi seviyorum. Ne zaman istersen beleş oyuncu tut getir oynatırsın
Bizde getirdik birini daha
Zayıf rakibimize karşı zor bir galibiyet aldık. Ancak rakibimizi müthiş mücadelesinden dolayı tebrik ederiz. 3puanı aldık mutluyuz
12. hafta itibariyle tablo
''Ligde 6. haftada oturduğumuz liderlik koltuğunu 6 haftadır kimseye vermedik. Burada havalar çok güzel biz bu koltuğu çok sevdik valla
Genel olarak bakıldığında ligin en az gol yiyen takımıyız. En çok gol atmada da 3. sıradayız
Bu sezon aldığımız ilk beraberlik
İlk yarıda kazandığımız penaltıyı direğe nişanlayan ''PALA'' oyunun ilerleyen zamanında güvenini yütürmiş olacak ki hem çok pozisyon harcadı hemde beraberliğin en büyük sebebiydi bence
Son iki maçtır galip gelmemize rağmen zorlanıyoruz
Şimdi bide ''Pierre'' sakatlandı maçta 4 hafta yok bakalım neler olacak
Pierre yok ve sıradaki maç derbi Rakow maçı
Aaah Pierreeeee
tek diyebileceğin bu
Şimdi kupa mesaisi var
Çeyrek finale kalamedık... Oyuncularımı kutlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum..
Zaten lig bizim için daha önemli
Herşeyi yaptık ama kazanamadık.... Allahtan 2. sıradaki takımda kötü bir zaman geçiriyor galip gelemiyorda liderliği kaptırmadık henüz
4 hafta sakatlık geçiren Pierre düz koşulara başladı
1 tane forvetimiz olsaydı biz bunları yenerdik te işte onlarda milli göreve gittiler
Forvetten kastettiğim buydu
Şimdi ilk yarının son maçına çıkacağız. Hem derbi hemde ligdin kaderini belirleyecek bir maç olacak
Maç öncesi rakip Teknik direktörle ağız dalaşına başladık![]()
Vaaayyy memlekette bizi tanıyanlar var
Rakip takımı sahada görebilen var mı
Müthiş bir oyun müthiş bir galibiyet
Allahım sana geliyorum
SEZONUN İLK YARISI BİTTİ
Sonraki maç tarihi şubat 27
Üst ligimizin son hali